Highest Quality of 642-997 latest exam materials and testing material for Cisco certification for client, Real Success Guaranteed with Updated 642-997 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Implementing Cisco Data Center Unified Fabric (DCUFI) v5.0 exam Today!
2021 Nov 642-997 dump:
Q1. What is the Overlay Transport Virtualization site VLAN used for?
A. to allow the join interfaces at different sites to communicate
B. to detect devices at the site that are not capable of OTV
C. to allow multiple site AEDs to communicate with each other
D. to detect other OTV edge devices in the site
Answer: D
Q2. Which command sequence correctly enables Adapter FEX on Nexus 5000 Series Switches?
A. switch(config)# install feature-set virtualization switch(config)# feature-set virtualization
B. switch(config)# install feature-set adapter-fex switch(config)# feature-set adapter-fex
C. switch(config)# install feature-set adapter-fex switch(config)# feature-set virtualization
D. switch(config)# install feature-set virtualization switch(config)# feature-set adapter-fex
Answer: A
Q3. DRAG DROP
Answer:
Q4. Which three items must be configured in the port profile client in Cisco UCS Manager? (Choose three.)
A. port profile
B. DVS
C. data center
D. folder
E. vCenter IP address
F. VM port group
Answer: BCD
Q5. Which two statements about implementing Cisco NPV and NPIV on a Cisco Nexus 5000 Series switch are true? (Choose two.)
A. STP must run inside the FP network.
B. All VLANs must be in the same mode, CE, or FP.
C. FP port can join the private and nonprivate VLANs.
D. Only F and M series modules can run FabricPath.
E. These require an enhanced Layer 2 license to run.
Answer: BE
Rebirth 642-997 dcufi pass4sure:
Q6. Refer to the exhibit.
Which statement based on these two outputs that were collected 24 hours apart is true?
A. The Site 2 OTV edge device has gone down.
B. The MAC address cannot be discovered on two separate port channel interfaces.
C. The MAC address that ends in 020a moved to the local site 23 hours ago.
D. The Overlay1 IP address should be a multicast IP address.
Answer: C
Q7. Which statement about RADIUS configuration distribution using Cisco Fabric Services on a Cisco Nexus 7000 Series Switch is true?
A. Cisco Fabric Services does not distribute the RADIUS server group configuration or server and global keys.
B. Enabling Cisco Fabric Services causes the existing RADIUS configuration on your Cisco NX-OS device to be immediately distributed.
C. When the RADIUS configuration is being simultaneously changed on more than one device in a Cisco Fabric Services region, the most recent changes will take precedence.
D. Only the Cisco NX-OS device with the lowest IP address in the Cisco Fabric Services region can lock the RADIUS configuration.
Answer: A
Q8. Refer to the exhibit.
Which corrective action is taken to resolve the problem?
A. Trunk four VLANs on interface ethernet 199/1/1.
B. Use the shut and no shut interface ethernet 199/1/1so that the VLANs come up.
C. Place interface ethernet 199/1/1 in VLAN 4 in the N5K-2 configuration.
D. Prune all but four VLANs from vPC 199.
E. Add VLAN 4 to vPC 199.
Answer: C
Q9. When a local RBAC user account has the same name as a remote user account on an AAA server, what happens when a user with that name logs into a Cisco Nexus switch?
A. The user roles from the remote AAA user account are applied, not the configured local user roles.
B. All the roles are merged (logical OR).
C. The user roles from the local user account are applied, not the remote AAA user roles.
D. Only the roles that are defined on both accounts are merged (logical AND).
Answer: C
Q10. Which two types of traffic are carried over a vPC peer link when no failure scenarios are present? (Choose two.)
A. multicast data traffic
B. unicast data traffic
C. broadcast data traffic
D. vPC keep-alive messages
Answer: AC