It is more faster and easier to pass the Oracle 1Z0-027 exam by using High quality Oracle Oracle Exadata Database Machine Administration, Software Release 11.x questuins and answers. Immediate access to the Renovate 1Z0-027 Exam and find the same core area 1Z0-027 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Jul 1Z0-027 practice

Q1. Which two communication methods are used by which components in the Enterprise manager Architecture for the Database Machine? 

A. SNMP traps for alerts are sent by the storage server ILOM to the storage serverMSprocess 

B. SNMP traps for alerts are sent by the storage serverMSprocess to the storage server ILOM 

C. SNMP traps for alerts are sent by the storage serverILOMto the Enterprise Manageragent. 

D. SNMP traps for alerts are sent by the storage serverMSprocess to the enterprise Manageragent 

E. SNMP traps for alerts are sent by the storage server ILOM to the storage server RS process. 

Answer: AD 


Q2. You are about to run the oplan utility to patch the servers on your test Database Machine before patching the production environment. 

The following task might be performed: 

A. Test the failback procedure 

B. Run the exachk utility 

C. Read the README file. 

D. Automate the patch application process as appropriate. 

E. Verify that the patch provides the functionality it is meant to. 

F. Apply the patch. 

G. Evaluate the system performance. 

In which order should the tasks be performed to patch in the recommended fashion? 

A. C, B, D, F, B, E, A 

B. C, D, F, B, E, G, A, B 

C. C, B, D, F, E, G, A 

D. C, B, D, F, E, A, G 

E. C, B, D, F, B, E, G, A 

Answer: B 


Q3. You must apply patches and patch bundles in a rolling fashion, if possible, on the components of your Database Machine. 

You use RAC for your database and also use Data Guard, having standby database on another Database Machine. 

You wish to have scripts that contain the appropriate command to patch your environment. 

Your patch bundle is on the first database server and is located at /u01/stage. 

You have downloaded the oplan utility to the first database server and run the following: $ORACLE_HOME/oplan/oplangenerateApplySteps /u01/stage 

Which two are true concerning oplan? 

A. It will generate instructions for patching only storage servers. 

B. It will generate instructions for patching all the components on the Database Machine. 

C. It will generate instructions for patching the RAC Oracle Home on the primary location. 

D. It will generate instructions for patching the Data Guard environment on the standby location. 

E. It will generate instructions for patching the Grid Infrastructure home on the primary location. 

Answer: CE 


Q4. You have used setupem.sh to deploy a plug in for Grid Control. 

In which two ways do all the targets supported by the plug-in get configured? 

A. The targets must be configured by an Enterprise Manager administrator manually using Grid Control. 

B. Setupem.sh is used again to configure the targets. 

C. The targets must be configured by an O/S administrator manually. 

D. The targets must be configured by a database administrator manually. 

E. There may be more than one target for each plug-in. 

Answer: AE 


Q5. You are about to replace one memory DIMM in an Exadata storage server and need to power off the affected cell. 

Which four commands must you execute to safely power off the storage server in your standard deployed quarter rack Database Machine assuming that redundancy is not compromised? 

A. ‘crsctl stop cluster -all’ on one of the database servers 

B. CellCLI> LIST GRIDDISK ATTRIBUTE name WHERE asmdeactivationoutcome != ‘Yes’ 

C. CellCLI> ALTER GRIDDISK ALL INACTIVE 

D. CellCLI> LIST GRIDDISK WHERE STATUS != ‘inactive’ 

E. ‘shutdown –h now’ on the affected cell 

Answer: BCDE 


1Z0-027  practice

Replace 1Z0-027 exam guide:

Q6. You plan to migrate a database supporting an an OLTP workload to your Database Machine 

This is part of a consolidation project and several other databases already exist on the Database Machine. 

Which three Exadata features may help to improve the performance of this OLTP workload? 

A. Hybrid Columnar Compression 

B. I/O Resource Manager 

C. Smart Flash Cache 

D. Smart Flash Log 

E. Smart Scan 

F. Storage Index 

Answer: BCD 


Q7. Which three factors should you consider when choosing a method for migrating a database to the Database Machine? 

A. Typeof database workload 

B. Number of tablespaces in the source database 

C. Size of the source database 

D. Endian format of the source database 

E. ASM attributes and allocation unit (AU) size of the diskgroups used by the source database 

Answer: ACD 


Q8. Which type of network traffic is transported over the internal InfiniBand network in a Database Machine? 

A. IDB protocol traffic only 

B. Both Clustered ASM and RAC database instance traffic 

C. Clustered ASM Instance traffic only 

D. RAC database instance traffic only 

E. IDB protocol traffic,Clustered ASM traffic, and RAC database instance traffic 

Answer: A 


Q9. Your Database Machine has a large database with some very large tables supporting OLTP workloads. 

High volume Insert applications and high volume update workloads access the same tables. 

You decide to compress these tables without causing unacceptable performance overheads to the OLTP application. 

Which three are true regarding this requirement? 

A. Using'compress for oltp'will compress the data less than if using Hybrid Columnar Compression when specified with compress for query low. 

B. The compression is performed on the storage servers when using compress for oltp in an Exadata environment. 

C. The compression method compress for archive high is the worst fit for this requirement. 

D. Using'compress for oltp'will compress the data more than if using Hybrid Columnar Compression when specified with compress for archive low. 

E. The compression is performed on the database servers when using'compress for oltp'in an Exadata environment. 

Answer: ACE 


Q10. You are evaluating the performance of a SQL statement that accesses a very large table, and have run the following query producing the output shown: 


For which two reasons would the; “physical read total bytes” statistic be greater than the “cell physical IO bytes eligible for predicate offload” statistic? 

A. There is an index on the column used in the where clause, causing “cell multiblock physical reads” to be requested by the database instance, resulting in additional I/O for blocks in the cells. 

B. The table is an IOT and has an overflow segment, causing “cell multiblock physical reads” to be requested by the database instance, resulting in additional I/O for block in the cells. 

C. There is an uncommitted transaction that has modified some of the table blocks, causing some “cell single block physical reads” to be requested by the database instance, resulting in additional I/O for block in the cells. 

D. The table is an indexed clustered table, causing “cell single block physical reads” to be requested by the database instance, resulting in additional I/O forblocks in the cells. 

E. There are migrated rows in the table, causing some “cell single block physical reads” to be requested by the database instance, resulting in additional I/O for blocks in the cells. 

Answer: BE