We have been the most effective inside adding one of the most helpful 1Z0-336 tools for the consumers that may definitely make they will flourish in the true Oracle 1Z0-336 test. A great Oracle guidebook features a marvelous and greatest basic materials which usually conditions a person fully and provides you the assurance with the achievement which is not just a little factor. Just download the particular Actualtests 1Z0-336 Oracle Sales Cloud 2016 Implementation Essentials totally free demo features to determine the characteristics and degree of Actualtests goods. Youll be inspired from your 1Z0-336 research guidebook pdf certainly. If you deed a 100% success, using Actualtests 1Z0-336 for the Oracle Sales Cloud 2016 Implementation Essentials qualified preparing is the best selection.

2016 Jul 1Z0-336 practice question

Q1. Each employee user should have access to Business Intelligence (Bl) reports and the ability to run and monitor background processes. How can you achieve this? (Choose the best answer.) 

A. Employee (abstract role) provides access to security tasks, including the ability to assign other enterprise roles. 

B. Employee (abstract role) provides access to Bl reports and the ability to run and monitor background processes. 

C. Employee (abstract role) provides access to all setup tasks across all products. 

D. Employee (abstract role) provides access to the Employee Manager Resource role. 

Answer: B 


Q2. Which three statements are true about a competitor in Oracle Sales Cloud? (Choose three.) 

A. A competitor can be associated with partners. 

B. A competitor can be associated with leads. 

C. A competitor can have a one-to-many relationship with opportunities. 

D. A competitor can be associated with opportunities. 

E. A competitor can be associated at both the header and the revenue line levels. 

Answer: C,D,E 


Q3. You are asked to validate the potential revenue field on an opportunity object. The Child revenue line has four fields as Q1, Q2, Q3, and Q4 revenue, and the sum of Q1, Q2, Q3, and Q4 must be less than the potential revenue. You need to get the child object value from the parent object to validate. 

Which is the correct option to achieve this? (Choose the best answer.) 

A. Related Object 

B. View Object 

C. Reference Object 

D. Related Collection 

Answer: D 


Q4. What are the three types of Marketing Campaigns found in Oracle Sales Cloud? (Choose three.) 

A. Mini, Catalog, and Sales Campaign 

B. Multi-Stage, Catalog, and Mini Campaign 

C. Channel, Multi-Stage, and Opportunity Campaign 

D. Mini, Multi-Stage, and Sales Campaign 

Answer: D 


Q5. Which is the correct navigation to set up sales prediction rules? (Choose the best answer.) 

A. Log in as Sales Analyst > Sales > Recommendations > Manage rules > Create recommendations 

B. Log in as an Administrator > Setup and Maintenance > Manage rules task > Create recommendations 

C. Log in as Sales Analyst > Setup and Maintenance > Manage sales predication rules > Create recommendations 

D. Log in as an Administrator > Sales > Recommendations > Manage sales predication rules > Create recommendations 

Answer: A 


1Z0-336  practice

Improved 1Z0-336 free download:

Q6. Identify two criteria that must be met for salespeople to submit their forecasts. (Choose two.) 

A. territory freeze date past forecast due date 

B. forecast before forecast due date 

C. forecast past forecast due date 

D. forecast past territory freeze date 

E. forecast before territory freeze date 

Answer: B,D 


Q7. A customer has deployed the Oracle Sales Lead module for their lead management activities. The customer wants to use Assessment templates to follow up on qualified leads to gather additional information from customer/prospects, and to provide consistent guidance to sales resources to move the leads further along the sales cycle. 

What are the three points to be considered while creating the Assessment templates? (Choose three.) 

A. Task templates 

B. questions, question groups, and weightages 

C. responses and interactions 

D. ratings 

E. sales methodology 

Answer: A,B,D 


Q8. In a multi-language deployment, which two statements are true about lookup codes? (Choose two.) 

A. Their translation depends on the user role. 

B. For custom lookup types, the lookup codes need to be manually input. 

C. Their meaning depends on the lookup type translation. 

D. The dictionary reference must be selected for custom lookup code translations to occur. 

E. They are translated to other languages automatically for standard fields. 

Answer: B,D 


Q9. In Data Quality Management, for which three entities are real-time and batch matching available? (Choose three.) 

A. Opportunity 

B. Organization 

C. Person 

D. Lead 

E. Location 

Answer: B,C,E 


Q10. You are asked to create a Trigger on an Opportunity Object. It should check if there is a change in the value of the Priority field in the current transaction. If Yes, then if the new value is greater than older value, update the Additional Info field with the value Higher Priority. 

Which trigger should you use? (Choose the best answer.) 

A. After Changes Posted to Database 

B. Before Commit in Database 

C. After Insert into Database 

D. Before Update in Database 

E. After Update in Database 

Answer: A