Printable of 1Z0-055 exam prep materials and vce for Oracle certification for consumer, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-055 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Database 11g: New Features for 9i OCPs exam Today!

2016 Jun 1Z0-055 Study Guide Questions:

Q111. You installed Oracle Database 11g and are performing a manual upgrade of the Oracle9i database. As a part of the upgrade process, you execute the following script: 

SQL>@utlu111i.sql 

Which statement about the execution of this script is true? 

A. It must be executed from the Oracle Database 11g environment. 

B. It must be executed only after the SYSAUX tablespace has been created. 

C. It must be executed from the environment of the database that is being upgraded. 

D. It must be executed only after AUTOEXTEND is set to ON for all existing tablespaces. 

E. It must be executed from both the Oracle Database 11g and Oracle Database 9i environments. 

Answer: C 


Q112. You want to analyze a SQL Tuning Set (STS) using SQL Performance Analyzer in a test database. Which two statements are true regarding the activities performed during the test execution of SQL statement in a SQL Tuning Set? (Choose two.) 

A. Every SQL statement in the STS is considered only once for execution. 

B. The SQL statements in the STS are executed concurrently to produce the execution plan and execution statistics. 

C. The execution plan and execution statistics are computed for each SQL statement in the STS. 

D. The effects of DDL and DML are considered to produce the execution plan and execution statistics. 

Answer: A,C 


Q113. In which cases is reference partitioning effective in enhancing performance? 

A. It is effective only in partition pruning. 

B. It is effective only in partitionwise joins provided that the query predicates are different from the partitioning key. 

C. It is effective in both partition pruning as well as partitionwise joins provided that the query predicates are identical to the partitioning key. 

D. It is effective in both partition pruning as well as partitionwise joins irrespective of whether the query predicates are different from or identical to the partitioning key. 

Answer: D 


1Z0-055  exam prep

Renovate 1Z0-055 latest exam:

Q114. You are managing an Oracle Database 11g database. You want to take the backup of MULT_DATA, a big file tablespace of size 100 TB on tape drive, but you have tape drives of only 10 GB each. Which method would accomplish the task quickly and efficiently? 

A. intrafile parallel backup 

B. parallel image copy backup 

C. backup with MAXPIECESIZE configured for the channel 

D. parallel backup with MAXPIECESIZE configured for the channel 

Answer: A 


Q115. Which three statements are true regarding persistent lightweight jobs? (Choose three.) 

A. The user cannot set privileges on persistent lightweight jobs. 

B. The use of a template is mandatory to create persistent lightweight jobs. 

C. Persistent lightweight jobs modify several tables in the data dictionary to generate a lot of redo. 

D. Persistent lightweight jobs are useful when users need to create a large number of jobs in a short time. 

E. Persistent lightweight jobs are useful when users need to create a small number of jobs that run infrequently. 

Answer: A,B,D 


Q116. Evaluate the following command and its output: 

SQL>SELECT * FROM dba_temp_free_space; 

TABLESPACE_NAME      TABLESPACE_SIZE     ALLOCATED_SPACE    FREE_SPACE 

LMTEMP                     250609664            101048576             149561088 

Which two statements correctly interpret the output? (Choose two.) 

A. FREE_SPACE indicates only the space that is currently unallocated. 

B. ALLOCATED_SPACE indicates only the space currently allocated and in use. 

C. FREE_SPACE indicates only the space that is currently allocated and available for reuse. 

D. ALLOCATED_SPACE indicates both the space currently allocated and used, and the space that is available for reuse. 

E. FREE_SPACE indicates both the space that is currently allocated and available for reuse, and the space that is currently unallocated. 

Answer: D,E 


2passeasy.com

Free 1Z0-055 practice exam:

Q117. Which three statements are true regarding the functioning of the Autotask Background Process (ABP)? (Choose three.) 

A. It translates tasks into jobs for execution by the scheduler. 

B. It creates jobs without considering the priorities associated with them. 

C. It determines the list of jobs that must be created for each maintenance window. 

D. It is spawned by the MMON background process at the start of the maintenance window. 

E. It maintains a repository in the SYSTEM tablespace to store the history of the execution of all tasks. 

Answer: A,C,D 


Q118. Identify three key features of ASM. (Choose three.) 

A. file striping 

B. allocation unit mirroring 

C. automatic disk rebalancing 

D. automatic file size increment 

E. automatic undo management 

Answer: A,B,C 


Q119. Which statements are true regarding system-partitioned tables? (Choose all that apply.) 

A. Only a single partitioning key column can be specified. 

B. All DML statements must use partition-extended syntax. 

C. The same physical attributes must be specified for each partition. 

D. Unique local indexes cannot be created on a system-partitioned table. 

E. Traditional partition pruning and partitionwise joins are not supported on these tables. 

Answer: D,E 


Q120. You are managing an Oracle Database 11g ASM instance having three disks in a disk group with ASM compatibility attribute set to 11.1.0 and redundancy set to high. One of the disks in the disk group becomes unavailable because of power failure. Which statements will be true in this scenario? (Choose all that apply.) 

A. The disk automatically goes offline. 

B. The disk is immediately dropped from the disk group. 

C. The ASM tracks the extents that are modified during the outage. 

D. The ASM migrates the extents from the unavailable disk to the remaining disks. 

Answer: A,C