With the help of Ucertify 1Z0-804 dumps, you can aquire a good outcome basically that make a person move Oracle test. Furthermore, should you unsuccessful in the 1Z0-804 examination the first time of utilizing the items, all funds you have to pay is going to be reimbursement. You only need to deliver your own 1Z0-804 statement transcript since a pdf file to all of us. Following confirming your details, we will reimbursement the money as well as return it in your account as quickly as possible.

2016 Jun 1Z0-804 exam answers

Q71. Given: 

What is the result? 

A. Nice to see you,be fine 

B. Nice,see you,be fine 

C. Nice,see you, to, be fine 

D. Nice, see you, be fine 

E. Nice to see y, u, be fine 

Answer: A 

Explanation: 

The text ",to," is replaced by the "," 


Q72. Given: 

Which statement will iterate through Direction? 

A. for (Direction d : Direction.values()){ // 

B. for (Direction d : Direction.asList()){ 

// 

C. for (Direction d : Direction.iterator()){ 

// 

D. for (Direction d : Direction.asArray()){ 

// 

Answer: A 

Explanation: 

The static values() method of an enum type returns an array of the enum values. The 

foreach loop is a good 

way to go over all of them. 

//... Loop over all values. 

for (Direction d : Direction.values()){ 

System.out.println(d); // PrintsNORTH, EAST, ... 


Q73. Given the two Java classes: 

Which two code snippets, added independently at line ***, can make the Buzzword class compile? 

A. this (); 

B. this (100); 

C. this ("Buzzword"); 

D. super (); 

E. super (100); 

F. super ("Buzzword"); 

Answer: C,F 


Q74. Given: 

What two changes should you make to apply the DAO pattern to this class? 

A. Make the Customer class abstract. 

B. Make the customer class an interface. 

C. Move the add, delete, find, and update methods into their own implementation class. 

D. Create an interface that defines the signatures of the add, delete, find, and update methods. 

E. Make the add, delete, and find, and update methods private for encapsulation. 

F. Make the getName and getID methods private for encapsulation. 

Answer: C,D 

Explanation: 

C:The methods related directly to the entity Customer is moved to a new class. 

D: Example (here Customer is the main entity): 

public class Customer { 

private final String id; 

private String contactName; 

private String phone; 

public void setId(String id) { this.id = id; } 

102 

public String getId() { return this.id; } public void setContactName(String cn) { this.contactName = cn;} public String getContactName() { return this.contactName; } public void setPhone(String phone) { this.phone = phone; } public String getPhone() { return this.phone; } } public interface CustomerDAO { public void addCustomer(Customer c) throws DataAccessException; public Customer getCustomer(String id)throws DataAccessException; public List getCustomers() throws DataAccessException; public void removeCustomer(String id) throws DataAccessException; public void modifyCustomer(Customer c) throws DataAccessException; } Note: DAO Design Pattern *Abstracts and encapsulates all access to a data source *Manages the connection to the data source to obtainand store data *Makes the code independent of the data sources and data vendors (e.g. plain-text, xml, LDAP, MySQL, Oracle, DB2) 

D:\Documents and Settings\useralbo\Desktop\1.jpg 


Q75. Given: What is the result? 

A. 1 1 1 1 1 

B. 1 2 3 4 5 

C. 0 1 2 3 4 

D. 0 1 4 3 4 

Answer: A 

Explanation: 

first for-loop set 0 0 0 0 0 second for-loop increments each to 1 1 1 1 1 if condition is not given 


1Z0-804  exams

Regenerate 1z0-804 study guide pdf:

Q76. Given: What is the result? 

A. doc 

B. index.html 

C. an IllegalArgumentException is thrown at runtime. 

D. An InvalidPthException is thrown at runtime. 

E. Compilation fails. 

Answer: B 

Explanation: 

p.getName(int location) = returns path' name element by index/location (starts with 0) 

Example: 

path = "project//doc//index.html" 

p.getName(0) = project 

p.getName(1) = doc 

p.getName(2) = index.html 


Q77. Given: What is the result? 

A. p001 Widget p002 X-Large Widget 

B. p002 Large Widget p001 Widget 

C. p002 X-large Widget p001 Widget 

D. p001 Widget p002 Large Widget 

E. compilation fails 

Answer: A 

Explanation: Compiles fine. Output is: P001 Widget P002 X-Large Widget Line: partList.put("P002", "X-Large Widget"); >> overwrites >> line:partList.put("P002", "Large Widget"); put V put(K key, V value) Associates the specified value with the specified key in this map (optional operation). If the map previouslycontained a mapping for the key, the old value is replaced by the specified value. (Amap m is said to contain amapping for a key k if and only if m.containsKey(k) would return true.) 

Parameters: key - key with which the specified value is to be associated value - value to be associated with the specified key Returnsthe previous value associated with key, or null if there was no mapping for key. (A null return can alsoindicate that the map previously associated null with key, if the implementation supports null values.) 


Q78. Given: What is the result? 

A. Compilation fails at line 9 

B. Compilation fails at line 10 

C. Compilation fails at line 5 

D. Compilation fails at line 3 

E. Compilation succeeds 

Answer: B 


Q79. Given: Which two are true? 

A. A runtime exception is thrown on line 9. 

B. No output is produced. 

C. Greeting is printed once. 

D. Greeting is printed twice. 

E. No new threads of execution are started within the main method. 

F. One new thread of execution is started within the main method. 

G. Two new threads of execution are started within the main method. 

Answer: C,E 

Explanation: 

Thread t2 is executed. Execution of T2 starts executionen of t1. Greeting is printed during theexecution of t1. 


Q80. Given: 

Which two are true about the lines labeled A through D? 

A. The code compiles and runs as is. 

B. If only line A is removed, the code will compile and run. 

C. If only line B is removed, the code will compile and run. 

D. If only line D is removed, the code will compile and run. 

E. Line C is optional to allow the code to compile and run. 

F. Line C is mandatory to allow the code to compile andrun. 

Answer: A,E Explanation: 

A: The code will compile. The abstract method doDock() is implemented fine, and doFloat() isoverridden. 

E: Line C overrides the implementation of doFloat(). This is optional.