Oracle is actually world-wide accepted corporation. Oracle Company has gotten up a lot of avenues associated with qualifications for this experts to educate these folks to your purpose associated with keeping as well as constructing all the different cpa networks as well as system. Oracle qualifications verify the help of experts inside arrangement, unit installation plus resolve. In brief Oracle allows a person in locating beneficial job and in addition it enhance the awareness as well as proficiency on the owner that will completely sets itself apart her amongst various other employees.

2021 Sep 1z0-851 testkiller:

Q81. Given:

11. static class A {

12. void process() throws Exception { throw new Exception(); }

13. }

14. static class B extends A {

15. void process() { System.out.println("B"); }

16. }

17. public static void main(String[] args) {

18. new B().process();

19. }

What is the result?

A. B

B. The code runs with no output.

C. Compilation fails because of an error in line 12.

D. Compilation fails because of an error in line 15.

E. Compilation fails because of an error in line 18.

Answer: A


Q82. Which Man class properly represents the relationship "Man has a best friend who is a Dog"?

A. class Man extends Dog { }

B. class Man implements Dog { }

C. class Man { private BestFriend dog; }

D. class Man { private Dog bestFriend; }

E. class Man { private Dog<bestFriend>; }

F. class Man { private BestFriend<dog>; }

Answer: D


Q83. Given:

1. public class Blip {

2. protected int blipvert(int x) { return 0; }

3. }

4. class Vert extends Blip {

5. // insert code here

6. }

Which five methods, inserted independently at line 5, will compile? (Choose five.)

A. public int blipvert(int x) { return 0; }

B. private int blipvert(int x) { return 0; }

C. private int blipvert(long x) { return 0; }

D. protected long blipvert(int x) { return 0; }

E. protected int blipvert(long x) { return 0; }

F. protected long blipvert(long x) { return 0; }

G. protected long blipvert(int x, int y) { return 0; }

Answer: ACEFG


Q84. Given:

11. static void test() {

12. try {

13. String x = null;

14. System.out.print(x.toString() + " ");

15. }

16. finally { System.out.print("finally "); }

17. }

18. public static void main(String[] args) {

19. try { test(); }

20. catch (Exception ex) { System.out.print("exception "); }

21. }

What is the result?

A. null

B. finally

C. null finally

D. Compilation fails.

E. finally exception

Answer: E


Q85. Given:

12. import java.util.*;

13. public class Explorer3 {

14. public static void main(String[] args) {

15. TreeSet<Integer> s = new TreeSet<Integer>();

16. TreeSet<Integer> subs = new TreeSet<Integer>();

17. for(int i = 606; i < 613; i++)

18. if(i%2 == 0) s.add(i);

19. subs = (TreeSet)s.subSet(608, true, 611, true);

20. subs.add(629);

21. System.out.println(s + " " + subs);

22. }

23. }

What is the result?

A. Compilation fails.

B. An exception is thrown at runtime.

C. [608, 610, 612, 629] [608, 610]

D. [608, 610, 612, 629] [608, 610, 629]

E. [606, 608, 610, 612, 629] [608, 610]

F. [606, 608, 610, 612, 629] [608, 610, 629]

Answer: F


1Z0-851  exam price

Up to the immediate present pdf 1z0-851:

Q86. Given:

3. interface Fish { }

4. class Perch implements Fish { }

5. class Walleye extends Perch { }

6. class Bluegill { }

7. public class Fisherman {

8. public static void main(String[] args) {

9. Fish f = new Walleye();

10. Walleye w = new Walleye();

11. Bluegill b = new Bluegill();

12. if(f instanceof Perch) System.out.print("f-p ");

13. if(w instanceof Fish) System.out.print("w-f ");

14. if(b instanceof Fish) System.out.print("b-f ");

15. }

16. }

What is the result?

A. w-f

B. f-p w-f

C. w-f b-f

D. f-p w-f b-f

E. Compilation fails.

F. An exception is thrown at runtime.

Answer: B


Q87. Given that Triangle implements Runnable, and:

31. void go() throws Exception {

32. Thread t = new Thread(new Triangle());

33. t.start();

34. for(int x = 1; x < 100000; x++) {

35. //insert code here

36. if(x%100 == 0) System.out.print("g");

37. } }

38. public void run() {

39. try {

40. for(int x = 1; x < 100000; x++) {

41. // insert the same code here

42. if(x%100 == 0) System.out.print("t");

43. }

44. } catch (Exception e) { }

45. }

Which two statements, inserted independently at both lines 35 and 41, tend to allow both threads to

temporarily pause and allow the other thread to execute? (Choose two.)

A. Thread.wait();

B. Thread.join();

C. Thread.yield();

D. Thread.sleep(1);

E. Thread.notify();

Answer: CD


Q88. Given:

1. package com.company.application;

2.

3. public class MainClass {

4. public static void main(String[] args) {}

5. }

And MainClass exists in the /apps/com/company/application directory. Assume the CLASSPATH environment variable is set to "." (current directory). Which two java commands entered at the command line will run MainClass? (Choose two.)

A. java MainClass if run from the /apps directory

B. java com.company.application.MainClass if run from the /apps directory

C. java -classpath /apps com.company.application.MainClass if run from any directory

D. java -classpath . MainClass if run from the /apps/com/company/application directory

E. java -classpath /apps/com/company/application:. MainClass if run from the /apps directory

F. java com.company.application.MainClass if run from the /apps/com/company/application directory

Answer: BC


Q89. Click the Exhibit button. Given the fully-qualified class names: com.foo.bar.Dog com.foo.bar.blatz.Book com.bar.Car com.bar.blatz.Sun Which graph represents the correct directory structure for a JAR file from which those classes can be used by the compiler and JVM?


A. Jar A

B. Jar B

C. Jar C

D. Jar D

E. Jar E

Answer: A


Q90. Given:

3. class Employee {

4. String name; double baseSalary;

5. Employee(String name, double baseSalary) {

6. this.name = name;

7. this.baseSalary = baseSalary;

8. }

9. }

10. public class SalesPerson extends Employee {

11. double commission;

12. public SalesPerson(String name, double baseSalary, double commission) {

13. // insert code here

14. }

15. }

Which two code fragments, inserted independently at line 13, will compile? (Choose two.)

A. super(name, baseSalary);

B. this.commission = commission;

C. super();

this.commission = commission;

D. this.commission = commission;

super();

E. super(name, baseSalary);

this.commission = commission;

F. this.commission = commission;

super(name, baseSalary);

G. super(name, baseSalary, commission);

Answer: AE