Validated of 200-355 test questions materials and preparation exams for Cisco certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 200-355 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Implementing Cisco Wireless Network Fundamentals exam Today!
2021 Dec pass4sure ccna wireless 200-355:
Q131. Which description best describes upfade in a multipath environment?
A. In this situation, multiple signal paths are not sent at exactly the same time. The receiver receives a positive crest on the primary signal and a negative crest on the secondary signal.
B. In this situation, the multiple signal paths are distorted and difficult to understand.
C. In this situation, the multiple signal paths are weaker than they should be because the signals are out of phase with each other.
D. In this situation, the signal is stronger than it should be because multiple signal paths are received twice at exactly the same time, which results in the multiple signals being in-phase.
Answer: D
Q132. What are three functions of RRM? (Choose three.)
A. dynamic channel assignment
B. detection and avoidance of interference
C. dynamic antenna polarization
D. dynamic transmit power control
E. dynamic controller selection
F. detection and avoidance of AP client load
Answer: A,B,D
Q133. Which statement about an infrastructure basic service set is true according to IEEE 802.11 specifications?
A. The set also is called an ad hoc network.
B. The BSSID is generated from the first wireless client that starts up in the IBSS.
C. The set enables the use of ESS.
D. No signals are relayed from one client to another client.
Answer: C
Q134. What is the function of the Cisco AnyConnect DART tool?
A. creates a compressed bundle of client logs and information
B. visualizes a WLAN environment, showing the possible locations of problems
C. gathers statistics from neighboring clients for comparison to the baseline
D. helps to troubleshoot a WLAN connection by using easy-to-use wizards and statistic viewers
Answer: A
Q135. How can you protect the configuration file from eavesdropping, when uploading from a Cisco WLC?
A. Use the Configuration File Encryption option.
B. Choose an SCP as the transfer method.
C. Connect to the Cisco WLC by using HTTPS.
D. Connect to the Cisco WLC by using SSH.
Answer: A
Regenerate ccna wireless exam questions:
Q136. Which two actions would you use to begin to troubleshoot an access point that fails to join a wireless LAN controller successfully? (Choose two.)
A. SSH to the AP.
B. SSH to the Cisco WCS.
C. SSH to the Cisco WLC.
D. Issue the Cisco WLC command debug capwap events enable
E. Issue the Cisco WLC command show capwap events
Answer: C,D
Q137. Refer to the exhibit.
If Cisco WCS version 7.0 needs to have APs added, relocated, or removed on a respective map, which menu leads to the correct location to make that adjustment?
A. Security
B. Monitor
C. Configure
D. Services
E. Administration
F. Tools
Answer: B
Q138. An engineer is seeing a pattern closest to that of an Isotropic Radiator. What other antenna will produce a similar pattern?
A. 5 dBi patch
B. 13.5 dBi Yagi
C. 2.2 dBi omni
D. 21 dBi parabolic
Answer: C
Q139. How are application-specific devices differentiated from laptop computers in the way they support Cisco Compatible Extensions?
A. ASDs are required to support only Cisco Compatible Extensions v1 and v2 features. Laptops must support all Cisco Compatible Extensions features.
B. ASDs are required to support only Cisco Compatible Extensions v5 management features, while laptops are required to support optional features.
C. Several features that are required for laptops are not required for ASDs.
D. There is no differentiation. ASDs and laptops must both support the same Cisco Compatible Extensions features.
Answer: C
Q140. Which two Cisco Unified Wireless Network capabilities use information that is provided by Radio Resource Management neighbor messages in version 7.0 MR1? (Choose two.)
A. aggressive load balancing
B. dynamic channel assignment
C. hybrid remote edge access point
D. inter-controller mobility (that is, mobility groups)
E. rogue AP classification
Answer: B,E