The actual Exambible Cisco study instructions are already actively playing an even more and more natural part inside candidates learning life, it help save enough time for folks steer clear of to attend this course. The Cisco 200-355 puts include several simulation workout routines questions. The actual simulation workout routines questions are usually combined into the Implementing Cisco Wireless Network Fundamentals responses of our Cisco 200-355 instructions. We promise an individual that you receive the actual good results deffinately providing you strive with this 200-355 qualification study supplies. The more an individual practice the actual Exambible 200-355 puts, the better tag it is possible to attain. You are able to take Cisco 200-355 publications or the eBooks anyplace as well as whenever you want inside the purpose associated with all of them are portable. Exambible will make sure the actual improve great things about clients due to the high-quality items.
2021 Dec 200 355 vs 640-722 iuwne:
Q151. Cisco Client Management Frame Protection is running on a mobility group with two controllers.
Which two MFP requirements protect the network? (Choose two.)
A. forces clients to authenticate, using a secure EAP method only
B. implements the validation of wireless management frames
C. requires Cisco Compatible Extensions v5
D. requires the use of a nonbroadcast SSID
E. requires Cisco Compatible Extensions v4
Answer: B,C
Q152. Which three Cisco Unified Wireless Network capabilities use information that is provided by Radio Resource Management neighbor messages? (Choose three.)
A. aggressive load balancing
B. dynamic channel assignment
C. hybrid remote edge access point
D. inter controller mobility (that is, mobility groups)
E. over-the-air provisioning
F. rogue AP classification
Answer: B,E,F
Q153. Refer to the exhibit.
Which action allows you to view a summary count by alarm types for the displayed total of 11 alarms?
A. Choose Monitor > Alarms
B. Click the Security tab
C. Click a respective number in the Alarm Summary
D. Click the Alarm Summary blue arrow
E. Choose Home (house icon) > Alarm Summary
Answer: D
Q154. Refer to the exhibit.
Which two options does this icon represent about the status of the respective AP on a Cisco WCS version 7.0 map? (Choose two.)
A. The 802.11a/n radio is administratively disabled.
B. The 802.11a/n radio has a minor fault.
C. The 802.11a/n radio has a major fault.
D. The 802.11b/g/n radio is administratively disabled.
E. The 802.11b/g/n radio has a minor fault.
F. The 802.11b/g/n radio has a major fault.
Answer: C,D
Q155. Which command path correctly describes how to access and troubleshoot clients with Cisco WCS version 7.0?
A. Tools > Clients > select displayed client's MAC address
B. Tools > Clients > enter client's MAC address
C. Monitor > Clients > click displayed client's MAC address
D. Monitor > Clients > enter client's MAC address
Answer: C
Latest ipexpert ccna wireless 200-355:
Q156. Which statement about customization of a web page that is used on a WLC to authorize guest users is true?
A. The administrator can use either a modified internal login page or the customized web page.
B. The administrator can use only the internal login page, and only the organization logo can be changed.
C. The administrator can use only the internal login page with a customized logo, headline, and message.
D. The administrator can use only the customized web page that is uploaded to a WLC.
Answer: A
Q157. Which Cisco WLC command family can help to troubleshoot communication between an AP and the WLC?
A. (Cisco Controller) >debug capwap
B. (Cisco Controller) >debug ap
C. (Cisco Controller) >debug cac
D. (Cisco Controller) >debug dot11
Answer: A
Q158. Which statement about ZigBee technology is true?
A. It has low power consumption.
B. It is designed only for point-to-point communications.
C. It ranges up to 250 meters.
D. It supports data rates up to 1 and 2 Mb/s.
Answer: A
Q159. When using DHCP option 43, the discovery option supports vendor specific identifiers in order to obtain what IP address?
A. core router's gateway
B. closest distribution switch
C. local WLAN controller
D. local Radius Server
Answer: C
Q160. Refer to the exhibit.
Which syslog facility option is shown?
A. an information field, which is added to every message that comes from the WLC
B. a security feature, which is set on the syslog server
C. the type of syslog server
D. the Cisco WLC identifier for this syslog server
Answer: A