The Cisco 210-065 exam training materials are usually in diverse formats on Ucertify website. Every candidate can download the particular Pdf or check engine regarding Cisco 210-065 exam questions and answers freely and learn these on your own fashion. The Cisco Cisco certification practice questions are usually portable, you can do the exercise from anytime and anyplace. Ucertify offers you the best after-sales services when you purchase the Cisco Cisco goods. We are usually providing free update pertaining to 120 days after your current purchase. Should you have every other questions about Cisco certification exam, let Ucertify open up door in your case to proceed through the Cisco Cisco 210-065 exam and get the certification.
2021 Nov 210-065 exam:
Q11. In this item, you will need to use all information presented to you to successfully answer the question.
The Cisco Telepresence Codec C90 is unable to call the Cisco IP Video Phone. Assuming that the calling search space has been configured correctly, which of the these can cause this issue?
A. The Cisco Telepresence Codec C90 can only be registered to a Cisco Telepresence Video Communication Server.
B. A multipoint control unit is required in order for the call to work.
C. The Cisco Telepresence Codec C90 can only be registered as a SIP endpoint to Cisco Unified Communications Manager. H.323 is not supported.
D. URI dialing has not been configured on Cisco Unified Communications Manager.
E. The Cisco Telepresence Codec C90 Profile 1 > CallSetupMode must be configured as a gateway since Cisco Unified Communications Manager does not have a gatekeeper functionality.
F. The Cisco Telepresence Codec C90 is not registered as a SIP endpoint on Cisco Unified Communications Manager. The Cisco Telepresence Codec C90 needs to be registered as both SIP and H.323.
Answer: E
Q12. An engineer is configuring a Cisco TelePresence System endpoint for use with a maximum of six people in the room. Which table type should be configured when setting up cameras where two participants directly face the endpoint display?
A. short racetrack
B. long racetrack
C. short rectangle
D. long rectangle
Answer: A
Q13. Refer to the exhibit.
A company would like to add additional multipoint features to their video infrastructure. Which feature is the video administrator attempting to configure in this exhibit?
A. multisite feature to allow third-party multipoint conferences
B. multipoint scheduled conferences using conference factory
C. multiway feature to allow on-demand conferences
D. multisite feature to allow scheduled conferences
Answer: C
Q14. A network engineer is setting up a Cisco TelePresence Content Server. The customer requires live streaming, but does not have a streaming server. Which media should be configured to stream locally from the TelePresence Content Server?
A. QuickTime
B. MPEG-4
C. Flash
D. Windows Media
E. Darwin
Answer: D
Q15. In this item, you will need to use all information presented to you to successfully answer the question.
The C-Series endpoint (codec) does not register with the Video Communication Server that is located in a different network. Based on the exhibits, what could be causing the issue?
A. The subnet mask on the codec is incorrect.
B. The ip address of the codec is incorrect.
C. The interface that the codec is in is in the wrong VLAN.
D. The codec did not receive a DHCP address from the DHCP server.
Answer: A
Explanation:
The subnet mask configured on the codec is 255.255.255.128, when it should be
255.255.255.0.
Improved cisco 210-065:
Q16. A network administrator is asked to configure a video conference using the Cisco TelePresence MCU 5300. There is a requirement for participants to start with the same layout when joining the conference. How can this goal be accomplished?
A. Layouts cannot be customized on the MCU 5300.
B. Configure a custom layout for each user individually.
C. Configure a custom layout and apply the layout to all new participants.
D. Allow each endpoint to configure its own layout.
Answer: C
Q17. A new Cisco TelePresence MCU 5300 is being installed. The customer requested a static IP address to be configured on this device. Which two methods address this request? (Choose two.)
A. From the MCU console, issue the command set static ip-address netmask default-gateway.
B. From the MCU console, issue the command xconfigure interface:1 static ip-address netmask.
C. From the MCU console, issue the command static A ip-address netmask default-gateway.
D. From the web interface, use the Network > Port A menu options.
E. From the web interface, use the Settings > Interface menu options.
Answer: C,D
Q18. Management wants to modify Cisco TMS to allow users to configure the call behavior with their associated devices and dial from a single ID. Which feature needs to be enabled and configured?
A. Smart Scheduler
B. Low-touch Provisioning
C. FindMe
D. CMR Provisioning
Answer: C
Q19. A technician has installed and powered on a Cisco TelePresence MCU 5320 and is connected via the console port. The technician needs to determine the IP settings that were automatically assigned via DHCP. Which command should be entered?
A. xstatus
B. show network eth0
C. status
D. help static
Answer: C
Q20. Refer to the exhibit.
A network engineer is attempting to register a Cisco TelePresence endpoint to a Cisco VCS. What is the most likely cause of this failure?
A. The lab.local SIP domain is not configured in the Cisco VCS allow list for registration.
B. The Cisco VCS failed to bind to the LDAP server, which is where the lab.local SIP domain is learned.
C. The lab.local SIP domain does not exist on the Cisco VCS.
D. The endpoint does not have the proper port assignments configured for SIP signaling.
E. The endpoint uses the TCP protocol and the Cisco VCS is configured to allow only TLS for SIP registrations.
Answer: C