Whether you are a good hands-on responsive student, confidently maybe a book schooling seasoned, Testking offers the 400-101 publications that will help you to try and do an individuals 400-101 examine having hurtling shades. These days pretty much assured 400-101 assessment assistance is certainly found in different platforms being great for your needs and knowing design. A Cisco 400-101 and also our another 400-101 assessment assistance products are charged being straightforward in your the cost. The web based likewise shows the specifics for the CCIE Routing and Switching (v5.0) Cisco tests and also be of help with the folks who need to take pleasure in the perfect work inside the This interconnected zones.
2021 Mar 400-101 exam guide
Q161. Refer to the exhibit.
Which statement is true?
A. BGP peer 10.1.2.3 is performing inbound filtering.
B. BGP peer 10.1.2.3 is a route reflector.
C. R1 is a route reflector, but BGP peer 10.1.2.3 is not a route reflector client.
D. R1 still needs to send an update to the BGP peer 10.1.2.3.
Answer: D
Explanation:
On R1 the routing table version (Tbl Ver) for 10.1.2.3 is 1, other routers have version 2, so it needs to send an update to the 10.1.2.3 peer.
Q162. Which two BGP attributes are optional, non-transitive attributes? (Choose two.)
A. AS path
B. local preference
C. MED
D. weight
E. cluster list
Answer: C,E
Q163. Which two statements about BGP best-path selection are true? (Choose two.)
A. The route with the highest local preference is preferred.
B. The weight attribute is advertised to peers.
C. The route with the lowest MED is preferred.
D. A route that originates from iBGP peers is preferred.
E. A route that originates from a router with a higher BGP router ID is preferred.
F. The lowest weight advertised is preferred.
Answer: A,C
Q164. DRAG DROP
Drag and drop Layer 2 QoS Commands on the left to the corresponding functions on the right.
Answer:
Q165. Refer to the exhibit.
What does the return code 3 represent in this output?
A. The mapping of the replying router for the FEC is different.
B. The packet is label-switched at stack depth.
C. The return code is reserved.
D. The upstream index is unknown.
E. The replying router was the proper egress for the FEC.
Answer: E
Explanation:
Return Codes The Return Code is set to zero by the sender. The receiver can set it to one of the values listed below. The notation <RSC> refers to the Return Subcode. This field is filled in with the stack-depth for those codes that specify that. For all other codes, the Return Subcode MUST be set to zero.
Value Meaning
0 No return code
1 Malformed echo request received
2 One or more of the TLVs was not understood
3 Replying router is an egress for the FEC at stack-depth <RSC>
4 Replying router has no mapping for the FEC at stack-depth <RSC>
Reference: https://www.ietf.org/rfc/rfc4379.txt
Leading 400-101 exam fees:
Q166. Which command drops packets with unknown source addresses until you remove a sufficient number of secure MAC addresses to drop below the maximum value, and also causes the Security Violation counter to increment?
A. switchport port-security violation protect
B. switchport port-security violation drop
C. switchport port-security violation shutdown
D. switchport port-security violation restrict
Answer: D
Explanation:
When configuring port security violation modes, note the following information:
. protect—Drops packets with unknown source addresses until you remove a sufficient number of secure MAC addresses to drop below the maximum value.
. restrict—Drops packets with unknown source addresses until you remove a sufficient number of secure MAC addresses to drop below the maximum value and causes the SecurityViolation counter to increment.
. shutdown—Puts the interface into the error-disabled state immediately and sends an SNMP trap notification.
Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/lan/catalyst6500/ios/12-2SX/configuration/guide/book/port_sec.html
Q167. Refer to the exhibit.
Which prefixes will appear in the EIGRP topology table?
A. 10.0.0.0/8, 172.16.1.0/24, 192.168.0.0/16
B. 10.1.1.0/24, 10.1.2.0/24, 172.16.1.0/26, 192.168.1.0/26, 192.168.2.0/26
C. 10.1.1.0/24, 10.1.2.0/24, 172.16.1.0/26, 172.16.2.0/26, 192.168.1.0/26, 192.168.2.0/26
D. 10.1.1.1/24, 10.1.2.1/24, 172.16.1.1/26, 172, 192.168.1.1/26, 192.168.2.1/26
Answer: B
Q168. Which timer expiration can lead to an EIGRP route becoming stuck in active?
A. hello
B. active
C. query
D. hold
Answer: B
Explanation:
As noted above, when a route goes into the active state, the router queries its neighbors to find a path to the pertinent network. At this point, the router starts a three minute active timer by which time it must receive replies from all queried neighbors. If a neighbor has feasible successors for the route, it will recalculate its own local distance to the network and report this back. However, if a neighbor does not have a feasible successor, it also goes into active state. In some cases, multiple routers along multiple query paths will go into active state as routers continue to query for the desired route. In most cases, this process will yield responses from all queried routers and the sought after route will transition back into the passive state within the three minute SIA query timer. In the case that none of the queried routers can provide a feasible successor, the route is cleared. In some cases, a response is not received between two neighbor routers because of link failures, congestion or some other adverse condition in either the network or on the queried router, and the three minute active timer expires on the router originating the query. When this happens, the querying router that did not receive a response logs a “DUAL-3-SIA” or “stuck-in-active” error for the route and then drops and restarts its adjacency with the non-responding router
Reference: http://www.packetdesign.com/resources/technical-briefs/diagnosing-eigrp-stuck-active
Q169. What is the function of an implicit-null label?
A. It notifies the upstream LSR to remove the top label in the label stack and forward the packet.
B. It notifies the upstream LSR to add a VPN label to the label stack.
C. It is used to statically assign a label to an IGP route.
D. It is used to identify the router ID.
Answer: A
Q170. DRAG DROP
Drag and drop the SNMP element on the left to the corresponding definition on the right.
Answer: