Free of 1Z0-053 exam question materials and pdf for Oracle certification for client, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-053 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Database 11g: Administration II exam Today!

2016 May 1Z0-053 Study Guide Questions:

Q391. The SQL Tuning Advisor has been configured with default configurations in your database instance. Which recommendation is automatically implemented without the DBA's intervention after the SQL Tuning Advisor is run as part of the AUTOTASK framework?

A. statistics recommendations

B. SQL profile recommendations

C. index-related recommendations

D. restructuring of SQL recommendations

Answer: B


Q392. The SQL Tuning Advisor configuration has default settings in your database instance. Which recommendation is automatically implemented after the SQL Tuning Advisor is run as part of the automatic maintenance task?

A. statistics recommendations

B. SQL Profile recommendations

C. Index-related recommendations

D. restructuring of SQL recommendations

Answer: B


Q393. View the Exhibit and examine the resource consumption details for the current plan in use by the database instance.

Which two statements are true based on the output? (Choose two.)

Exhibit:


A. An attempt to start a new session by the user belonging to DSS_QUERIES fails with an error

B. A user belonging to DSS_QUERIES can log in to a new session but the session will be queued

C. The CPU_WAIT_TIME column indicates the total time that sessions in the consumer group waited for the CPU due to resource management

D. The CPU_WAIT_TIME column indicates the total time that sessions in the consumer group waited for the CPU due to resource management, I/O waits, and latch or enqueue contention

Answer: BC


1Z0-053  exam question

Down to date 1z0-053 exam:

Q394. Which files will you need to perform a full recovery of a database backed up in NOARCHIVELOG mode? (Choose all that apply.)

A. Database datafiles

B. Control files

C. Archived redo logs

D. Online redo logs

E. Flashback logs

Answer: ABD


Q395. When issuing the duplicate database command, you use the parameter DB_FILE_NAME_CONVERT. For what purpose do you use this parameter?

A. To indicate the location of the auxiliary-instance online redo logs.

B. To indicate the location of the target database datafiles.

C. To indicate the location of the auxiliary-instance control file and online redo logs.

D. To indicate the location of the auxiliary-instance database datafiles.

E. This is not a valid parameter when duplicating a database.

Answer: D


Q396. Evaluate the following command and its output:

SQL>SELECT * FROM dba_temp_free_space;

TABLESPACE_NAME TABLESPACE_SIZE ALLOCATED_SPACE FREE_SPACE

---------------------------- -------------------------- ---------------------------- ------------------

LMTEMP 250609664 101048576 149561088

Which two statements correctly interpret the output? (Choose two.)

A. FREE_SPACE indicates only the space that is currently unallocated.

B. ALLOCATED_SPACE indicates only the space currently allocated and in use.

C. FREE_SPACE indicates only the space that is currently allocated and available for reuse.

D. ALLOCATED_SPACE indicates both the space currently allocated and used, and the space that is available for reuse.

E. FREE_SPACE indicates both the space that is currently allocated and available for reuse, and the space that is currently unallocated.

Answer: DE


2passeasy.com

Realistic cbt nuggets oracle 11g 1z0-053:

Q397. What methods are available to recover lost control files? (Choose all that apply.)

A. Backup control file.

B. Emergency control file.

C. The create controlfile command.

D. The restore controlfile SQL*Plus command.

E. No backup is required. The database will re-create the control file when it is discovered to be lost.

Answer: CD


Q398. You are using the control file to maintain information about the database backups that are being performed by Recovery Manager (RMAN). Identify two scenarios is which you must have a recovery catalog. (Choose two.)

A. To store the backup information of multiple database

B. To restrict the amount of space that is used by the backups

C. To maintain a backup for a certain time is set by the CONTROL_FILE_RECORD_KEEP_TIME parameter.

D. To list the data files that were in a target database at a given time by using the AT option of REPORT SCHEMA command.

Answer: AD


Q399. Which two initialization parameters would you set to enable Automatic Shared Memory Management? (Choose two.)

A. set SHARED_POOL_SIZE to zero

B. set STATISTICS_LEVEL to BASIC

C. set SGA_TARGET to a non-zero value

D. set DB_CACHE_SIZE to a non-zero value

E. set STATISTICS_LEVEL to TYPICAL or ALL

Answer: AC


Q400. What are the recommendations for Oracle Database 11g installation to make it Optimal Flexible Architecture (OFA)-compliant? (Choose all that apply.)

A. ORACLE_BASE should be set explicitly.

B. An Oracle base should have only one Oracle home created in it.

C. Flash recovery area and data file location should be on separate disks.

D. Flash recovery area and data file location should be created under Oracle base in a non- Automatic Storage Management (ASM) setup.

Answer: ACD