You will get the particular comprehensive reason once you face issues during your 1Z0-574 examine. Testking give you the particular 1Z0-574 Oracle IT Architecture Release 3 Essentials blueprint legibly within the 1Z0-574 dumps. These types of significantly preserving the expenditures to take part in the particular Oracle classes.

2016 Jun 1Z0-574 pdf exam

Q71. Which of the following statements are true about an end-to-end security strategy? 

A. End-to-end security and point-to-point security are virtually identical strategies proposed by different security vendors. 

B. End-to-end security strives to protect data at rest, even in temporary queues. 

C. End-to-end security often involves some form of message-level protection. 

D. When end-to-end security is enabled. Point-to-point transport-level encryption should be disabledin order to avoid cryptography conflicts between layers. 

E. End to-end security is highly beneficial for distributed computing environments where many 

point-point connections and intermediaries exist, because it offers seamless data protection. 

Answer: B,C,E 

Explanation: B:End to end security is an information-centric perspective of security where information is protected throughout the entire computing environment. That is, from the points where system interactions originate, through all points of integration, processing, and persistence. 

End to end security is often associated with the secure transmission, processing, and storage of data, where at no time are data unprotected 

Note: 

For a typical web-based application, end to end security generally begins at the client/browser, and ends at the application database and all external dependencies of the application. 

A common challenge in providing end to end security is finding a suitable way to secure data in all states and points along the processing path that does not interfere with any transmission, routing, processing, and storage functions that need to occur along the way. Sensitive data will usually need to be decrypted at certain points in 

order for processing or message routing to occur. 


Q72. There are various network topologies that can be used when deploying the Service-Oriented Integration architecture. One deployment option includes three networks: production network, services network and maintenance network. Which statement best describes the uses of these three networks? 

A. The production networkisused for all production network traffic. The services networks is used to deploy and configure SOA Services. The maintenance network is used by the operations team to manage the infrastructure. 

B. The production network provides connectivity to applications and client access to the Mediation Layer. The services network provides connectivity between the Mediation Layer and the SOA Services. The maintenance network is used by the operations team to manage the infrastructure. 

C. The production network provides connectivity to applications and client access to the Mediation Layer- The services networks is used to deploy and configure SOA Services. The maintenance network is used by the operations team to manage the infrastructure. 

D. The production network is used for all production network traffic. The services network provides connectivity between the Mediation Layer and the SOA Services. The maintenance network is by the operations team to manage the infrastructure. 

E. The production network is used for all production network traffic. The services networks is used to deploy and configure SOA Services. The maintenance network is trusted network, providing administrator access to all hardware and software. 

Answer: B 

Explanation: Note: Mediation can be broadly defined as resolving the differences between two or more systems in order to integrate them seamlessly. A typical IT architecture has a variety of systems and components that are fundamentally different. A better alternative to embedding the mediation logic into each of these systems would be to provide the mediation capability in the SOA infrastructure. 

Reference: Oracle Reference Architecture, SOA Infrastructure, Release 3.0 


Q73. Which of the following are the three major tiers of the Logical view of the Oracle Management Reference Architecture? 

A. Administrative Tier 

B. Client Tier 

C. Management Tier 

D. Managed Services Tier 

E. Managed Target Tier 

Answer: B,C,E 

Explanation: * The Client Tier represents access to management content and operations as well as end users accessing the appropriate business solution. Administrators utilize a browser based console to perform their management tasks using a standard browser interface. The management console which is lightweight, easy to access and firewall friendly, enables administrators to centrally manage their entire environment. 

* The Management Tier renders the content and interface for the management console that gives access to management operations such as monitoring, administration, configuration, central policy setting, and security. The Management Tier controls the accessing and uploading of management information. 

* The Managed Target Tier contains the named infrastructure components that are required to be managed and monitored. It is common to utilize a combination of agent based and gateway (a.k.a. proxy) patterns to monitor and manage hosted and non-hosted targets. 

Reference: Oracle Reference Architecture,Management and Monitoring, Release 3.0 


Q74. Which statement best describe the benefits of asset dependency tracking? 

A. Tracking the asset dependencies allows you to performiImpact analysis when changes need to occur. 

B. It is a governance mechanism to control and streamline changes to the assets. 

C. Dependency tracking improves the quality of code by ensuring 100% code coverage. 

D. Dependency tracking improves the performance by collocating related assets. 

Answer: A 

Explanation: As the number of assets grow rapidly, the interdependencies become hard to track if not managed properly. Dependency tracking is beneficial as the number of assets increases, the relationships become more complex, and the need to revise or retire assets arises. Tracking the dependencies allows us to perform impact analysis when changes need to occur. This goes both ways - one may need to understand the dependencies an asset has, if the asset needs to be changed, moved, or virtualized; or one may need to understand what assets depend on a particular resource, if that resource needs to be modified, retired, or moved. 

Reference: Oracle Reference Architecture,Software Engineering, Release 3.0 


Q75. A modular approach has been taken to document the Oracle Reference Architecture (ORA). Select the statements that are true for this modular approach? 

A. The ORA library has a document dedicated to each Oracle product suite. 

B. ORA is a collection of reference architectures, some based on specific technologies (Technology Perspectives), and some on industry verticals (Industry Perspectives). 

C. ORA is a single-reference architecture but is documented via different views of the architects- some focused on specific technologies (Technology Perspectives), and some on industry verticals (Industry Perspectives). 

D. The number of Technology Perspectives and Industry Perspectives will increase over time. 

E. The technology Perspectives are complete, but the Industry Perspectives will increase over time as more verticals are Included. 

Answer: A,C,D 

Explanation: A: The scope of ITSO is all of Oracle's product families. However, the Oracle technology real estate is extremely large and evolves as new products are introduced. Thus, the ITSO material will continue to grow as more ORA documents are created, additional ETSs are covered, and additional ESDs are created. C, D:Technology perspectives extend the core material by adding the unique capabilities, components, standards, and approaches that a specific technology strategy offers. SOA, BPM, EPM/BI, and EDA are examples of perspectives for ORA. 

Each technology strategy presents unique requirements to architecture that includes specific capabilities, principles, components, technologies, standards, etc. Rather than create another reference architecture for each strategy, ORA was designed to be extensible to incorporate new computing strategies as they emerge in the industry. 

In order to present the reference architecture in the most effective manner, each new technology strategy adds a perspective to ORA. This enables the reference architecture to evolve holistically. New computing strategies extend the core material, providing further insight and detail as needed. A perspective extends the ORA core collateral by providing views, principles, patterns, and guidelines that are significant to that technology domain yet cohesive with the overall ORA. The perspective includes: 

* A foundation document describing the terms, concepts, standards, principles, etc. that are important to the ETS. 

* An infrastructure document that defines a reference architecture built using the technologies pertinent to the ETS. 

An industry reference architecture is a set of high level architectural representations which characterize the current state architecture of an enterprise and a desired state, or architectural vision, based on the ORA. 

Reference: IT Strategies from Oracle, An Overview, Release 3.0 


1Z0-574  exam question

Update 1Z0-574 exam cost:

Q76. Interface elements are an important part of modular programming for UI. Which of the following statements is true with regard to Interface elements? 

A. Interface elements are always provided as proprietary packages of widgets from device vendors and third parties. 

B. There is a wide variety of interface elements that can be developed once and used repeatedly in various user-interface designs. 

C. Interface elements are highly standardized and, once developed for one device, they are sufficiently portable to be reused on other devices without modification. 

D. Interface elements implement application-specific functionality and are therefore rarely reusable across multiple applications. 

Answer: B,C 

Explanation: Interface element that a computer user interacts with, and is also known as a control or Widget. 

Examples: Windows, Pointer, Text Box, Button, Hyperlink, Drop-down list, List box, Combo box, Check Box, Radio button, Cycle button, Datagrid 


Q77. Service-Oriented Integration creates a catalog of SOA Services that expose capabilities from existing back-end systems. What are the three types of capabilities that the SOA Services expose? 

A. existing business processes 

B. existing management and monitoring functionality 

C. existing business functionality 

D. existing data entities 

E. existing application programming interfaces (APIs) 

Answer: A,C,D 

Explanation: The SOA Service needs to expose process, functionality, and data that is usable in a broader context than the source of the capability was designed to meet. Therefore, creating a SOA Service usually entails some amount of aggregation, transformation, or expansion of existing capabilities provided by the source systems. 

Note on D: Each existing application contains its own data model and data formats. This proliferation of data models and data formats is exacerbated by the fact that a single enterprise entity (e.g. customer, product, order) frequently has data elements stored in multiple existing applications. To be successful at exposing existing data via SOA Services, the integration approach must manage this complexity. 

Reference: Oracle Reference Architecture, Service-Oriented Integration, Release 3.0 


Q78. Which of the following statements are true about point to point security? 

A. It is often implemented using transport security protocols such as SSL/TLS. 

B. It is designed to transport sensitive data over unprotected networks. 

C. After data reaches an endpoint, it offers no further protection. 

D. It can be combined with other forms of security such as perimeter security and defensein depth 

E. SSL/TLS is used sparingly because it is difficult to set up. 

Answer: A,B,C,E 

Explanation: A: The downside to TLS is that it only protects data in transit, or "point-to-point". 

Once data is received, it is no longer protected. 

B: Point to point security is often used as a default or minimal security option in order to protect messages over insecure networks. 

C:A lesser alternative to end to end security is point to point security. This is used to protect messages in transit. It assumes that other means of security are used to protect messages during processing and persistence. 

Generally, less effort is made to protect data behind the corporate firewall. 

This opens up a number of vulnerabilities and risks to an organization. 

E: SSL/TLS is not so hard to set up. It is popular. 

Reference: Oracle Reference Architecture,Security, Release 3.1 


Q79. Which of the following token profiles is not included in the WS-Security standard as a standard type of identity token? 

A. XACML token profile 

B. SAML token profile 

C. username token profile 

D. Kerberos token profile 

E. X.500 token profile 

Answer: A 

Explanation: 

TheWS-Securityspecification allows a variety of signature formats, encryption algorithms and multiple trust domains, and is open to various security token models, such as: 

* X.509 certificates (not E) 

* Kerberos tickets (not D) *UserID/Password credential (not C) 

* SAML Assertions (not B) *custom-defined tokens. 

Note: WS-Security (Web Services Security, short WSS) is a flexible and feature-rich extension to SOAP to apply security to web services. It is a member of the WS-* family of web service specifications and was published by OASIS. 


Q80. Which statements are correct with regard to the layers in the Logical View of Service-Oriented Integration (SOI)? 

A. Upper layers in the architecture leverage capabilities provided by lower layers. 

B. Upper layers are allowed to access capabilities in any lower layer. 

C. Upper layers are allowed to access capabilities only in the next lower layer. 

D. Each layer encapsulates specific capabilities required by the entire architecture. 

E. Each layer encapsulates optional capabilities of the architecture; thus any layer can be omitted from the architecture. 

F. The layers are used to partition the capabilities of the architecture, but otherwise have no architectural significance. 

Answer: A,C,D 

Explanation: Each layer encapsulates specific capabilities for the overall architecture. Upper layers in the architecture leverage the capabilities provided by the lower layers. Generally, upper layers call lower layers in the architecture and the reverse (i.e. lower levels calling upper layers) is prohibited. 

Reference: Oracle Reference Architecture, Service-Oriented Integration, Release 3.0