There are lots of Exambible Oracle documentation 1Z0-850 quiz inquiries together with other test out groundwork substances, like you would include your own desire and straightforward. Exambible 1Z0-850 test out generator downloads available, inquiries, the genuine test out the right answers together with other substances to present you a comprehensive along with logical reviews 1Z0-850 Oracle quiz desired goals, furnishing an absolute test out ecosystem, these products derive from the following expertise to the the true 1Z0-850 test out features with the items( 1Z0-850 ) examiner.

2016 Aug 1Z0-850 exam question

Q11. - (Topic 1) 

Which is an advantage of applets over HTML/JavaScript clients? 

A. Applets are more widely supported by browsers. 

B. Applets are downloaded more quickly to the client. 

C. Applets can use a wider variety of UI components. 

D. In their default state, applets have access to the client's computer. 

Answer: C 


Q12. - (Topic 1) 

You need an algorithm that must: 

Print the characters of a String, in index order 

Skip all instances of the character 'a' that appear in the String 

Given: 

2.

 public void foo (String s) { 

3.

 // insert code here 

4.

 } 

Which two, inserted independently at line 3, correctly implement the algorithm? (Choose two.) 

A. int i = 0; 

while (i < s.length()) { 

if (s.charAt(i) != 'a') { 

System.out.print(i); 

i++; 

B. for(char c:s) { 

if (c != 'a') System.out.print(c); 

C. for(int i = 0; i < s.length(); i++) { 

char c = s.charAt(i); 

if (c != 'a') System.out.print(c); 

D. for (int i = 0; i < s.length(); i++) { 

if (s.charAt(i) != 'a') System.out.print(i); 

E. int i = 0; 

while (i < s.length()) { 

if (s.charAt(i) != 'a') { 

System.out.print(s.charAt(i)); 

i++; 

Answer: C,E 


Q13. - (Topic 1) 

Which three classes are part of the java.io package? (Choose three.) 

A. File B. Socket 

C. URL 

D. Reader 

E. String 

F. BufferedWriter 

Answer: A,D,F 


Q14. - (Topic 2) 

Which two are true? (Choose two.) 

A. SQL commands cannot be contained in servlets. 

B. SQL technology is used to access JMS queues from within EJB technology. 

C. SQL allows you to modify multiple rows in a table with a single command. 

D. SQL is a web services technology used to parse large XML files. 

E. SQL commands can be written in applications that use NO Java technologies. 

Answer: C,E 


Q15. - (Topic 1) 

Given: 

5.

 // insert code here 

6.

 public abstract void bark(); 

7.

 } 

8. 

9.

 // insert code here 

10.

 public void bark() { 

11.

 System.out.println("woof"); 

12.

 } 

13.

 } 

Which, inserted at lines 5 and 9, allows the file to compile? 

A. 5. abstract Dog { 

9. public class Poodle extends Dog { 

B. 5. class Dog { 

9. public class Poodle extends Dog { 

C. 5. abstract Dog { 

9. public class Poodle implements Dog { 

D. 5. abstract class Dog { 

9. public class Poodle implements Dog { 

E. 5. class Dog { 

9. public class Poodle implements Dog { 

F. 5. abstract class Dog { 

9. public class Poodle extends Dog { 

Answer: F 


1Z0-850  torrent

Regenerate 1Z0-850 free practice test:

Q16. - (Topic 2) 

You need to create a class Foo that will record the number of times the go() method is invoked on a particular instance of the class. Which solution correctly implements this goal? 

A. Declare a local variable invokeCount inside the go() method, and increment the variable within the go() method. 

B. Declare an instance variable invokeCount for the class Foo, and increment the variable within the go() method. 

C. Declare a static variable invokeCount for the class Foo, and increment the variable within the go() method. 

D. Declare a method parameter invokeCount as the argument to the go() method, and increment the variable within the go() method. 

Answer: B 


Q17. - (Topic 2) 

Click the Exhibit button. Which two are true? (Choose two.) 

A. A Foo instance has access to the Bar with which it is associated. 

B. The diagram does NOT show a composition relation. 

C. It cannot be determined from the diagram whether instances of Foo and Bar will have access to each other. 

D. A Bar instance has access to the Foo with which it is associated. 

E. The diagram shows a composition relation. 

Answer: B,D 


Q18. - (Topic 2) 

Which two are true? (Choose two.) 

A. MIDP does NOT have an API to support text messaging. 

B. J2ME can be used to make network-connected household appliances. 

C. A MIDP device must support wireless downloading of software. 

D. MIDP does NOT have an API to support audio. 

Answer: B,C 


Q19. - (Topic 1) 

Which two are true? (Choose two.) 

A. A single import statement can be used to simplify access to several packages in the Java API. 

B. A single import statement can be used to simplify access to several classes in the Java API. 

C. An import statement is associated with only one class in a source file. 

D. A source file can have from zero to many import statements. 

E. If a source file has one import statement, it must be preceded by a package statement. 

Answer: B,D 


Q20. - (Topic 2) 

Given: 1. 2. class FortyTwo { 3. public static void main(String[] args) { 4. Integer i = new Integer(42); 5. } 6. } Which two allow the code to compile? (Choose two.) 

A. Add package java.lang; at line 1. 

B. Add import lang.Integer; at line 1. 

C. Add package java.lang.Integer; at line 1. 

D. Make no changes. 

E. Add import java.lang.Integer; at line 1. 

F. Add import java.lang; at line 1. 

Answer: D,E