Relying on superb engineering, better support for customers. Pass4sure offer you 24 hour customer service regarding Oracle examinee and you may acquire what you want realize at any time. Your own pleasure in our 1Z0-897 is our own support goal, the businesss joint improvement with clients is our own prolonged quest in a large number. Thus please dont think twice to contact all of us if you have any questions associated with 1Z0-897 exam.

2021 Jul 1Z0-897 free question

Q71. Given the class: 


Choose the option that describes what would happen if this class were deployed (Choose one): 

A. Any HTTP GET or POST request with the URL "/resource" would result in a call to getName(). 

B. Any HTTP GET or POST request with URLs that begin with "/resource" would result in a call to getName(). 

C. A runtime error would result, since a method cannot be responsible for both GET and POST requests. 

D. A compile error would result, since a method cannot be responsible for both GET and POST requests. 

Answer: A 


Q72. Given the following web service: 


How many web methods are there in the above web service? (Choose one) 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

E. 5 

Answer: D 


Q73. Given the two classes: 


Choose the option that best evaluates the example: 

A. This is a valid example of two EJBs used as JAX-RS resources, one a root resource and the other a subresource. 

B. This is an invalid example, because EJBs that are to be used as JAX-RS subresources have to match the type of EJB of their "parent" resource. 

C. This is an invalid example, because singleton EJBs used as JAX-RS resources must explicitly state what locking strategy they will require. 

D. This is an invalid example, because the JAX-specification only allows root resource types to also be EJBs. 

Answer: A 


Q74. Which two statements are true about creating a Web service with JAX-WS? (Choose two.) 

A. Stateless Web services must be created with HTTP servlet endpoints. 

B. Creating the portable artifacts by hand is slow, but makes a service easier to maintain. 

C. All Java-based endpoints share a common packaging model. 

D. EJBs can serve as endpoints if hosted in a container with runtime and service support. 

E. JAX-WS supports creating services from source and compiled code without a WSDL. 

Answer: DE 


Q75. A company has contracted a developer to create their new accounting system. The system the developer will replace runs a monolithic web application using one web server and one database server. Technical requirements state the developer must write the business logic in Java, deploy to the application server and push the presentation logic onto the web servers. What are three characteristics of services in the proposed Service Oriented Architecture? (Choose three.) 

A. Services are coarse grained. 

B. Services are finely grained. 

C. Services are loosely coupled. 

D. Services are tightly coupled. 

E. Clients must be implemented in the Java technology. 

F. Services are platform agnostic, network-addressable web APIs. 

Answer: ACF 


1Z0-897  practice exam

Refresh 1Z0-897 testing engine:

Q76. What are three best practices that can be implemented when generating WS-I Basic Profile compliant Web services? (Choose three.) 

A. Send arrays of nulls to ensure .NET and Java clients receive the same data. 

B. Define data types early in the integration cycle. 

C. Use complex data types to reduce the number of items exchanged. 

D. Test interoperability at every stage of development. 

E. Insert conformance headers in all SOAP messages. 

F. Keep data types simple for speed and stability. 

Answer: BDF 


Q77. In the following situation, Client C sends a SOAP request to Service S and the response is to be processed by a third party response processor R. Which of the following SOAP headers in the request message convey the intention? Assume the endpoint reference of Service S is 


A. <s11:Header> 

<wsa:Action>http://example.com/action/process</wsa:Action> 

<wsa:ReplyTo> 

<wsa:Address>http://www.w3.org/2005/08/addressing/none</wsa:Address> 

<wsa:ReplyTo> 

</s11:Header> 

B. <s11:Header> 

<wsa:Action>http://example.com/action/process</wsa:Action> 

<wsa:ReplyTo> 

<wsa:Address>http://www.w3.org/2005/08/addressing/anonymous</wsa:Address> 

<wsa:ReplyTo> 

</s11:Header> 

C. <s11:Header> 

<wsa:Action>http://example.com/action/process</wsa:Action> 

<wsa:ReplyTo> 

<wsa:Address>http://example.com/responseprocessor</wsa:Address> 

<wsa:ReplyTo> 

</s11:Header> 

D. <s11:Header> 

<wsa:Action>http://example.com/action/process</wsa:Action> 

<wsa:ReplyTo> 

<wsa:Address>http://example.com/service</wsa:Address> 

<wsa:ReplyTo> 

</s11:Header> 

Answer: C 


Q78. Which two code fragments are valid for adding an attachment in SAAJ? (Choose two.) 

A. AttachmentPart attachment = 

request.createAttachementPart(); 

String stringContent = Update total; 

attachment.setContent(stringContent,text/plain); 

attachment.setContentID(update_total); 

request.addAttachmentPart(attachment); 

B. Attachment attachment = 

request.createAttachement(); 

String stringContent = Update total; 

attachment.setContent(stringContent,text/plain); 

attachment.setContentID(update_total); 

request.addAttachment(attachment); 

C. URL url = new URL(http://eshop.com/products/tb.jpg); 

DataHandler datahandler = new DataHandler(url); 

AttachmentPart attachment = 

request.createAttachmentPart(dataHandler); 

attachment.setContentID (attached_image); 

request.addAttachmentPart(attachment); 

D. URL url = new URL(http://eshop.com/products/tb.jpg); 

DataHandler datahandler = new DataHandler(url); 

Attachment attachment = 

request.createAttachment(dataHandler); 

attachment.setContentID (attached_image); 

request.addAttachment(attachment); 

E. Attachment attachment = 

request.newAttachement(); 

String stringContent = Update total; 

attachment.setContent(stringContent,text/plain); 

attachment.setContentID(update_total); 

request.setAttachment(attachment); 

Answer: AC 


Q79. A developer needs to write a Web service that supports user sessions that timeout after 120 seconds. Which configuration file is correct for the developer use? (Choose one) 

A. web.xml 

B. server.xml 

C. ejb-jar.xml 

D. service-config.xml 

Answer: A 


Q80. A developer is asked to consult on a Web services project and assist the team with a good design approach on a new project. The team members disagree on whether to use WSDL or Java first. Several members are skilled with XML and see a schema and WSDL as the correct place to start. The team has also learned the deadline for this project has been moved up and another team plans to reuse their code. Which statement is true about the proper course of action to take in this situation? 

A. Java should be used first because it is a strongly typed language and will result in a robust WSDL. 

B. WSDL should be used first because it will make the code easier to reuse for the other team. 

C. Java should be used first because it is often the fastest and easiest approach. 

D. WSDL should be used first because the team knows XML Schema. 

Answer: C