Want to know Ucertify 1Z0-495 Exam practice test features? Want to lear more about Oracle Oracle Fusion HCM: Compensation 2014 Essentials certification experience? Study Printable Oracle 1Z0-495 answers to Rebirth 1Z0-495 questions at Ucertify. Gat a success with an absolute guarantee to pass Oracle 1Z0-495 (Oracle Fusion HCM: Compensation 2014 Essentials) test on your first attempt.

2016 Jun 1Z0-495 free practice test

Q31. A corporation is implementing Oracle Fusion Compensation Management and needs to give a spot bonus for a new hire as well as give the same for special recognition for employees. 

Identify the correct option that will enable the organization to achieve the desired results. 

A. Configure the spot bonus as an individual compensation plan and add "Hire" as an action. Then, after an employee is hired, this plan can be added to employees anytime. 

B. Configure the spot bonus as an individual compensation plan and add "Hire" as an action so that for HR action "Hire," this bonus can be added. Also add "Manage Individual Compensation," which will enable Managers to add it to reportees. 

C. Configure the spot bonus as an individual compensation plan and add "Hire" as an action so that for HR action "Hire," this bonus can be added. Also add "Manage Contributions," which will enable managers to add it to reportees. 

D. Configure the spot bonus as an individual compensation plan and add "All" as an action so that this plan can be added to anyone at any time. 

Answer: D 


Q32. While working on a budget sheet or a compensation worksheet, a manager chooses to use the "Export to Excel workbook" option to do his or her work. Which four of the following steps would he or she needto perform upon clicking the "Export to Excel workbook" option and prior to finalizing his or her proposaland submitting it for approval? 

A. Download and authenticate workbooks. 

B. Edit the workbook data. 

C. Filter the edits and upload only the edited fields. 

D. Resolve errors created by the uploaded file. 

E. Upload filter the workbook to include only employees whose data has been modified in the workbook, prior to uploading the file. 

F. Repeat the steps as many times as necessary to accommodate the revisions. 

Answer: A,C,D,E 


Q33. While implementing Oracle Fusion Compensation Management for client XYZ, you are grouping compensation items and categories for displaying them together. Therefore, when planning how to group compensation items and categories, you must consider which three options? 

A. Category Type 

B. Contribution Type and Unit of Measure 

C. Level of detail 

D. Statement definitions 

E. Compensation Items 

F. Category Detail 

Answer: B,C,E 


Q34. A compensation manager of a corporation is setting up a new salary basis for the employees. Which statement is true about payroll elements set up for a salary basis? 

A. Recurring elements can be linked to multiple salary bases only if they are classified as earnings elements and configured to allow multiple entries in the same period. 

B. Recurring elements can be linked to multiple salary bases only if they are classified as earnings elements, and they need not be configured to allow multiple entries in the same period. 

C. Multiple payroll elements can be attached a salary basis. 

D. Payroll elements of any classification type can be attached to a salary basis. 

Answer: D 


Q35. Employee X was hired on 5 March 2014 as a Web Designer and was reporting to Manager 

Y. On 10 September 2014, this employee was transferred to Manager Z to work as an Online Campaign designer. The company where Employee X works is doing a compensation cycle for the current year starting 1October 2014. The employee record set up in the plan setting is "Employment terms," while the Legal 

Employer of Employee X uses a two-tier model. 

On which manager's worksheet does Employee X appear? 

A. Manager Y, because this is the original manager of Employee X 

B. Manager Z, because this is the current manager to whom Employee X is reporting 

C. Both Manager Y and Manager Z, because he has worked under both of them during the current cycle 

D. Employee X does not appear on any manager's sheet, because he will not be evaluated by the compensation plan. 

Answer: C 


2passeasy.com

Up to date 1Z0-495 exam fees:

Q36. Identify the three correct statements for an alternate approver hierarchy. 

A. By defining alternate approvers, you replace the standard approval hierarchy for a manager with a new set or sequence of approvers. 

B. The alternate approver must be a part of the regular plan hierarchy. 

C. You can create multiple approvers for the same manager. 

D. The highest Approval sequence is the final approver. 

Answer: A,C,D 


Q37. Per yourclient 5 policy on eligibility for a compensation revision cycle, employees who are in a notice period are not eligible. Manager X is currently in a notice period, but his direct reports are still eligiblecompensation cycle. You observe that the system allows Manager X to administer compensation for his direct reports. 

You research this and find out that Manager X is still allowed to carry out the compensation allocation because his Eligibility Status is_____________. 

A. Eligible 

B. Ineligible 

C. Restricted 

D. Limited 

E. Provisional 

Answer: C 


Q38. Your client’s organization isa multi-country organization with headquartersin the US.All employees arecoveredunder global compensationplan.However, the managers in eachcountrywants toadminister compensationin their country’srespective currency. Howwould you enable this feature? 

A. Set the preferred currency in the worksheet 

B. Enable currency switching 

C. Display the corporate currency 

D. Use fast formula to display the employee currency using conversion rates 

Answer: B 


Q39. A Corporation has implemented Oracle Fusion Compensation for a manufacturing client. Per the business requirements, the Fusion consultant must integrate Oracle Fusion Compensation with Oracle Fusion Benefits to fetch the value of Benefits Amount as one of the input values for the Benefit element to get the eligible salary of the employee for the compensation process. 

Identify the option that will enable the fetching of Benefits Amount. 

A. Select the "Allow User Entry" and "Create a Database Item" check boxes for the element input value. 

B. Database items are created by default for the element input values. 

C. Select "Pay Separately" as the "Special Purpose" option. 

D. Create an "Amount" input value at the element eligibility link level. 

Answer: D 


Q40. While configuring theBudget page, which five tabs are available in Page Layout? 

A. Budgeting 

B. Summary 

C. Detail table 

D. Worker List 

E. Actions 

F. Comments 

G. Information 

Answer: A,C,D,E,G