The 1Z0-516 software of Exambible can easily examine a testee if they should grasp the actual Oracle EBS R12.1 General Ledger Essentials information strongly as well as genuine responses. The Exambible 1Z0-516 items are contain numerous select. Candidate can select different package items for the 1Z0-516 pdf or even 1Z0-516 vce software according to their own understanding from the 1Z0-516 circumstance.

2016 Jun 1Z0-516 torrent

Q51. The controller has asked you to produce a report that identifies the total outstanding receivable by customer, as of the period-ending date. Which report would fulfill this request? 

A. Journal Entry Report 

B. Receipts Journal 

C. Applied Receipt Register 

D. Aging Report 

E. Account Analysis by Subsidiary Ledger 

F. Transaction Register 

G. Sales Journal by General Ledger Account 

Answer: D


Q52. XYZ Corporation has five segments in its accounting flexfield. For a special profit-and-loss report, they want to sort by the fourth segment, which is "product." Select the element that would meet this need. 

A. row set 

B. row order 

C. content set 

D. column set 

Answer: B


Q53. ABC Corp. has a requirement that all budget entries are made through journals. Identify one choice where this can be accomplished. 

A. Ledger setup 

B. Journal types 

C. Journal sources 

D. Journal categories 

E. Budget organizations 

Answer: A


Q54. The accounting setup process in Oracle General Ledger consists of three main steps. (Choose three.) 

A. Update accounting options. 

B. Approve accounting options. 

C. Complete the accounting setup. 

D. Create an accounting setup structure. 

Answer: ACD


Q55. Identify two features related to parameters in a Daily Business Intelligence report. (Choose two.) 

A. Parameters are based on responsibilities. 

B. Each page in a report contains common parameters. 

C. Parameters can be defined for individual regions of a report. 

D. Multiple primary dimension parameters can be associated with a page in a report. 

E. The primary dimension parameter is different for each page in a Daily Business Intelligence report. 

Answer: BE


1Z0-516  practice test

Renew 1Z0-516 free practice exam:

Q56. Identify two features of Flexfields in Oracle E-Business Suite Release 12. (Choose two.) 

A. Flexfields consist of segments. 

B. Flexfields are configurable fields. 

C. Flexfields are used only in Oracle Financials suite of products. 

D. Flexfields are available for all forms in Oracle E-Business Suite Release 12. 

Answer: AB


Q57. Identify three features of Daily Business Intelligence. (Choose three.) 

A. Provides a cross-enterprise reporting capability 

B. Requires a data warehouse setup for its implementation 

C. Creates a separate subset of transactions in a new database 

D. Is based on a single, transactional database for all products and customers 

E. Provides planning, execution, and reporting capabilities to optimize business performance 

Answer: ADE


Q58. Data Security is a layer of Access Control and builds on _____. 

A. Functional Security 

B. Registration Processes 

C. Delegated Administration 

D. Self Service and Approvals 

E. Role-Based Access Control 

Answer: A


Q59. Identify two features of an "Independent" value set. (Choose two.) 

A. There is a predefined list of values for a segment. 

B. The values are stored in a product applications table. 

C. The values are stored in an Oracle Application Object Library table. 

D. You can enter a value other than those in the predefined list of values. 

Answer: AC


Q60. What is the base release for Oracle E-Business Suite Release 12? 

A. 11.0.0 

B. 12.0.0 

C. 12.0.1 

D. 11.0.1 

E. 12.1.0 

Answer: B