The particular 1Z0-516 software program of Exambible can easily check any testee if they should learn the actual Oracle EBS R12.1 General Ledger Essentials understanding firmly as well as real solutions. The particular Exambible 1Z0-516 goods are contain multiple choose. Candidate can choose diverse package products for your 1Z0-516 pdf file or perhaps 1Z0-516 vce software program in accordance with their very own understand from the 1Z0-516 scenario.

2016 Jun 1Z0-516 dumps

Q331. You are implementing Oracle Receivables and Oracle Trade Management for claim investigation. 

You often need to create chargebacks to handle short payments and overpayments on invoices sent to your customers. You have a business need to manually number the chargeback transactions in Oracle Receivables to match a chargeback case number. What is true about meeting this requirement? 

A. Chargebacks in Oracle Receivables can be manually numbered. 

B. Chargebacks in Oracle Receivables always need to be automatically numbered. 

C. Chargebacks in Oracle Receivables can be manually numbered if the base numbering option of manual is selected. 

D. Chargebacks in Oracle Receivables need to be automatically numbered only when document sequencing option of manual is not selected. 

Answer: B


Q332. Select the two minimum set up steps for intercompany accounting. (Choose two.) 

A. Define a value set for the Company and Intercompany segments. 

B. Set up intercompany accounts for journal source and journal category of Other. 

C. Set up intercompany accounts for every journal source and journal category for intercompany transactions. 

D. Define a clearing company for all many-to-many intercompany journals. 

E. Include an Intercompany segment in the chart of accounts structure. 

F. Define a journal source and a journal category for Intercompany. 

G. Enable the Intercompany Qualifier for the Intercompany segment. 

H. Enable Balance Intercompany Journal when defining the set of books. 

Answer: BH


Q333. You are implementing Oracle General Ledger at a ABC.com site. ABC.com is based in the U.S. but has a presence in many countries worldwide, and has transactions in multiple currencies. 

The implementation team decides that GL multi currency setup will be part of the implementation. 

ABC.com's management in the U.S. wants to see all the transactions in U.S. dollars, whereas the management in Europe wants to see the transactions in euros. 

The CFO has stated this requirement: 

While entering the daily transactions the user should have the ability to enter the current exchange rate, but at month end the assets and liabilities in euros could be converted into U.S. dollars at the monthly average exchange rate. 

Can this requirement be satisfied? 

A. Account generator needs to be customized to satisfy this requirement. 

B. Oracle GL does not support this functionality. 

C. Workflow needs to be customized to satisfy this requirement. 

D. Oracle GL provides this functionality and there is no problem in satisfying the requirement. 

Answer: D


Q334. Company ABC has requested you to define a custom application to support custom forms and reports. The DBAs have created a new CUSTOM_TOP directory. Which are the three mandatory fields required to define a new custom application? (Choose three.) 

A. Base path 

B. Application 

C. Description 

D. Short Name 

E. Responsibility 

Answer: ABD


Q335. Identify three features of the Workflow Engine in Oracle Workflow Architecture. (Choose three.) 

A. Resides in Oracle Database 

B. Interacts with Advanced Queuing 

C. Resides in Oracle Application Server 

D. Interacts with Business Event System 

E. Implements workflow process definitions at run time 

F. Implements workflow process definitions at design time 

Answer: ADE


1Z0-516  training

Improved 1Z0-516 test:

Q336. Which three payment terms validations are performed by AutoInvoice for imported balance forward billing (BFB) transactions? (Choose three.) 

A. The transaction is stamped with legal entity information. 

B. All transactions are batched by batch source name and request ID. 

C. Transactions with balance forward billing payment terms having the external billing cycle have a billing date. 

D. Transactions with balance forward billing payment terms have balance forward billing enabled at the account and site profiles. 

E. Transactions with nonbalance forward billing payment terms for balance forward customers have the override terms check box selected. 

Answer: CDE


Q337. Choose the correct sequence of the budget accounting cycle in Oracle applications. 

A) Freeze budgets. 

B) Define budgets and budget organization. 

C) Review and correct budgets. 

D) Report on budgets. 

E) Enter budget amounts. 

A. E, D, C, B, A 

B. B, E, C, D, A 

C. A, B, C, D, E 

D. E, A, B, C, D 

E. B, E, C, A, D 

Answer: E


Q338. Select the correct sequence of tasks required for period closing in Oracle General Ledger. 

1. Verify that all journals are posted. 

2. Close the period of each subledger. 

3. Run the Trial Balance report and other month-end reports. 

4. Close the period and open the next period. 

5. Perform reconciliation of subsidiary ledgers. 

6. Transfer and import data from all subledgers. 

A. 6, 5, 2, 1, 4, 3 

B. 3, 2, 1, 6, 4, 5 

C. 6, 5, 1, 3, 2, 4 

D. 6, 5, 2, 1, 3, 4 

E. 6, 2, 3, 1, 5, 4 

Answer: D


Q339. An activity in a workflow process can be a _____. 

A. Notification or a subprocess, but not a PL/SQL function 

B. Subprocess or a PL/SQL function, but not a notification 

C. PL/SQL function or a notification, but not a subprocess 

D. PL/SQL function, a notification, a subprocess, or a business event 

E. PL/SQL function, a subprocess, or a business event, but not a notification 

Answer: D


Q340. Select three features of Oracle E-Business Suite Release 12 that leverage investment in technology. (Choose three.) 

A. Oracle E-Business Suite Release 12 is engineered to work as an integrated system on a common IT infrastructure. 

B. Oracle E-Business Suite Release 12 open standards-based architecture supports integration with non-Oracle applications. 

C. Technology support to use SQL*Plus, Oracle Data Browser, database triggers, and other tools to modify Oracle Applications data is recommended. 

D. Oracle E-Business Suite Release 12 has the functionality to track who has made changes to your information when the changes are made using database tools. 

E. Support for internal Oracle E-Business Suite Release 12 processes extends beyond enterprise boundaries to include customers, suppliers, and other trading partners. 

Answer: ABE