Oracle accreditation is tremendously treasured from it work. Card owner connected with Oracle accreditation can put on with regard to employment all around the earth. Oracle accreditation would be the name connected with make sure. An expert can increase his/her functions which enable it to easily boost his/her expertise in addition to knowledge together with Oracle. Providers want individuals employees that happen to be effectively credentialed and get added everyday expertise in addition to talents into their area.

2016 Aug 1Z0-516 exam question

Q411. Identify three Payables system setup options. (Choose three.) 

A. bill-to location 

B. always take discount 

C. allow void and reissue 

D. create interest invoice 

E. application accounting definitions 

Answer: BCD


Q412. You have Oracle Receivables and Trade Management installed to manage claims. You discover that one claim is a split claim, that is, half valid and half invalid. Identify three correct statements about split claims. (Choose three.) 

A. The amount of the claim is split in Receivables. 

B. Splits are never shown in Receivables, they look like one claim. 

C. The originating non-invoice-related claim number would be shown in Receivables with the split number. 

D. When a claim is split in Trade Management, the information is not immediately updated in Receivables. 

E. Claim information is automatically updated in Receivables when one of the claims is resolved directly from Trade Management. 

Answer: BDE


Q413. Identify three statements that are true for supplier's bank details. (Choose three.) 

A. Suppliers maintain their bank details. 

B. Bank details are required only for manual check payments. 

C. Bank accounts can be added at any time for a supplier or supplier site. 

D. Payables uses bank account information to generate an electronic payment for a supplier. 

E. Updating bank accounts for a supplier will not affect bank accounts for existing supplier sites. 

Answer: CDE


Q414. Identify two tasks of the Application tier in Oracle E-Business Suite Release 12 Applications architecture. (Choose two.) 

A. Process business logic 

B. Store business logic in the database 

C. Retrieve business logic from the database 

D. Manage communication between desktop/client tier and database tier 

Answer: AD


Q415. Which two statements are true about the features of Daily Business Intelligence? (Choose two.) 

A. Key Performance Indicators cannot be disabled. 

B. The data that has changed since the last refresh is updated. 

C. Parameters regulate user access to content and functionality. 

D. Incremental refresh capabilities of Oracle Database are leveraged. 

Answer: BD


2passeasy.com

Abreast of the times 1Z0-516 free practice questions:

Q416. Identify three modules that can be secured using the Operating Unit in Oracle E-Business Suite Release 12. (Choose three.) 

A. Oracle Assets 

B. Oracle Payables 

C. Oracle Receivables 

D. Oracle General Ledger 

E. Oracle Cash Management 

Answer: BCE


Q417. Identify the profile option that is required to enable Multi-Org Access Control for multiple Operating Units. 

A. HR: User Type 

B. MO: Operating Unit 

C. MO: Security Profile 

D. HR: Business Group 

E. MO: Default Operating Unit 

Answer: C


Q418. The Consolidation Workbench enables you to _____, _____, and _____. (Choose three.) 

A. access the State Controller 

B. create consolidations sets, which launch multiple consolidations in a single step 

C. create multilevel hierarchies, which you can view using the graphical Consolidation Hierarchy Viewer 

D. change the chart of accounts 

Answer: ABC


Q419. Sam, the CFO of XYZ Company, finds that in the expenditure budget of the current year, there are many funds available in the stationery account, whereas there is not much amount left for employee travel expenses. Sam instructs the budget analyst John to transfer 80% of the stationery account to the travel expenses account. While transferring the amount, John encountered errors and approached Sam for a resolution. Sam reviews the situation and clarifies it to John. Choose what Sam would have explained to John. 

A. There must be some budgetary control enabled on the travel expenses, and a transfer can be made only after a funds check. 

B. There must be some budgetary control enabled on the stationery account, and a transfer can be made only after a funds check. 

C. There must be some budgetary control enabled on the stationery and travel expenses accounts, and a transfer can be made only after a funds check. 

D. It is not possible to transfer amount from one account to another unless the absolute amount is known. So John should have calculated 80% of the stationery account and then tried to make the transfer. 

Answer: B


Q420. Which statement is FALSE about the Stop Payments Report? 

A. Use this report to review all current stop payments. 

B. Payables lists stop payments that were voided at a later time. 

C. Payables does not list stop payments that were voided at a later time. 

D. Payables does not list stop payments that were initiated, but then released at a later time. 

Answer: B