Exam Code: 1Z0-520 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle EBS R12.1 Purchasing Essentials
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-520 Exam.

2016 Jun 1Z0-520 Study Guide Questions:

Q91. You are the Human Resources load for the ERP implementation of ABC Corporation. You have defined the employees In Oracle Human Resources. Select three activities that utilize the employee record. (Choose three.) 

A. Approvals 

B. Asset assignment 

C. Organization creation 

D. Journal Entry creation 

E. AutoCreate Purchase Orders 

Answer: A,B,E 


Q92. Your customer is planning to close the accounting period in Inventory. Before closing the period, the customer would like to view the total number of pending transactions in one form. Which form would provide this information? 

A. Pending Status 

B. View Material Transactions 

C. Find Pending Transactions 

D. Transaction Open Interface 

E. Inventory Accounting Period 

Answer: E 


Q93. ABC Company uses serial numbers for the following transactions: 

1. Purchase order receipt 

2. Miscellaneous receipt 

3. Account alias receipt 

The company wants to reuse the same serial numbers for work order completion transactions. 

Which setup would allow it to reuse the same serial numbers? 

A. INV: Validate Returned Serial: No B. INV: Validate Returned Serial: Yes C. INV: Restrict Receipt of Serials: No D. INV: Restrict Receipt of Serials: Yes 

E. INV: Validate Returned Lot: Yes and INV: Validate Returned Serial: No 

F. INV: Restrict Receipt of Serials: Yes and INV: Validate Returned Serial: No 

G. INV: Restrict Receipt of Serials: Yes and INV: Validate Returned Serial: Yes 

Answer: C 


1Z0-520  test questions

Up to date 1Z0-520 free practice test:

Q94. What are the four required fields when defining a request set? (Choose four.) 

A. Set 

B. Owner 

C. Set Code 

D. Application 

E. Description 

F. Active Date 

Answer: A,C,D,F 


Q95. Employee Information in Oracle E-Business Suite Release 12 is partitioned by  . 

A. Legal Entity 

B. Operating Unit 

C. Business Group 

D. HR Organization 

E. Inventory Organization 

Answer: C 


Q96. What is the correct sequence when defining units of measure (UOM)? 

A. UOM Class, UOM, UOM Conversions 

B. UOM Class, UOM Conversions, UOM 

C. UOM Conversions, UOM Class, UOM 

D. UOM Conversions, UOM, UOM Class 

E. UOM, UOM Class, UOM Conversions 

Answer: A 


2passeasy.com

Precise 1Z0-520 forum:

Q97. Which setup profile option allows you to send a report directly to a browser window? 

A. Viewer: Text 

B. Concurrent: Report Copies 

C. Flexfields: Open Key Window 

D. Concurrent Report: Access Level 

Answer: A 


Q98. Your client has the following requirements for electronic delivery of purchasing documents to indirect spend vendors: 

1. No third-party software should be needed; the built-in Oracle functionality should be used. 

2. No special supplier set up should be required; the supplier should need minimal resources to participate. 

3. No requirement for audit trail or confirmation. 

The best method within standard functionality is   . 

A. EDI B. XML C. Email 

D. Facsimile 

E. Direct interface 

Answer: C 


Q99. An approved supplier list (ASL) is being defined in a multiorganization environment, which two statements are valid? 

A. Setting up a Global ASL is mandatory. 

B. If a supplier item has a local ASL setup, you cannot set it up on a Global ASL. 

C. The supplier for an item-supplier association must be global, while the supplier site can be local. 

D. Company X has set up Planning would source planned orders. The approval status of the supplier can be set to New or Approved. 

Answer: C,D 


Q100. Identify the correct sequence of steps in the purchase order period close business flow. 

A. 1. Review the Uninvoiced Receipts report. > 2. Process period-end accruals. > 3. 

Close the purchasing period. > 4. Process remaining inventory transactions and close the inventory accounting period. > 5. Run the Accrual Rebuild Reconciliation report. > 6. Write off accrued transactions as necessary. > 7. Create a manual journal entry for write-offs. 

B. 1. Review the Uninvoiced Receipts report. > 2. Process period-end accruals. > 3. 

Close the purchasing period. > 4. Run the Accrual Rebuild Reconciliation report. > 5. Write off accrued transactions as necessary. > 6. Create a manual journal entry for write-offs. > 7. Process remaining inventory transactions and close the inventory accounting period. 

C. 1. Process remaining inventory transactions and close the inventory accounting period. > 2. 

Run the Accrual Rebuild Reconciliation report. > 3. Write-off accrued transactions as necessary. > 

4. Create a manual journal entry for writeoffs. > 5. Review the Uninvoiced Receipts report. > 6. 

Process period-end accruals. > 7. Close the purchasing period. 

D. 1. Process remaining inventory transactions and close the inventory accounting period. > 2. 

Review the Uninvoiced Receipts report. > 3. Process period-end accruals. > 4. Close the purchasing period. > 5. Run the Accrual Rebuild Reconciliation report. > 6. Write-off accrued transactions as necessary. > 7. Create a manual journal entry for write-offs. 

Answer: A