Exam Code: 1Z0-520 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle EBS R12.1 Purchasing Essentials
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-520 Exam.

2016 May 1Z0-520 Study Guide Questions:

Q21. When you enter a receipt; you first use the Find Expected Receipts window to locate the source document for the receipt. 

Select four valid source documents for a receipt. (Choose four.) 

A. An approved internal requisition line 

B. An intransit shipment within your Inventory 

C. A shipment from a supplier based on a purchase order 

D. A move order from Inventory for material storage relocation 

E. A return from a customer based on a return material authorization (RMA) 

F. A shipment from inventory backed by an internal safes order generated by an internal requisition 

Answer: B,C,E,F 


Q22. During the RFQ lifecycle, the RFQ is assigned certain statuses. Identify the RFQ lifecycle and its correct sequence. 

A. In Process, Active, Printed, Closed 

B. Active, Printed, Accepted, Complete 

C. Active, In Process, Received, Complete 

D. In Process, Received, Accepted, Closed 

E. Requested, Printed, In Process, Received 

Answer: A 


Q23. Your client requires Org A to supply Org B with inventory on a need basis. The Internal Order flag is checked. An internal requisition has been created and approved. What type of receipt would Org B have to perform to receive the goods? 

A. RMA receipt 

B. Inter-Org Transfer 

C. Account Alias receipt 

D. Purchase Order receipt 

E. Receipt by Shipment Number 

Answer: E 


1Z0-520 exam guide

Improved 1Z0-520 test:

Q24. In the Descriptive Flexfield (DFF. implementation, the purpose of the "Synchronize check box is to synchronize . 

A. the DFF Values with the Reference field 

B. the DFF Contexts with the Reference field 

C. the DFF Attributes with the Reference field 

D. the DFF Segments with the Reference field 

E. the DFF Value Sets with the Reference field 

Answer: B 


Q25. The materials manager has noticed that several items were created and assigned to various inventory organizations, but the analyst skipped the Copy from Template step. The manager would like to know how to correct the items. Which three statements are true? (Choose three.) 

A. Apply the template in the organization item. It would automatically update the Master Item window. 

B. You can use the Item Attribute Copy form to update the value of an item attribute across multiple organizations in a given organization hierarchy. 

C. You can change an organization-level attribute with the Master Item window. If you do this, it will update the organization-level attribute across all organizations. 

D. You can use the Organization Item window to update organization-level itemattributes. This would update organization-level attributes in your current organization only. 

E. To update master-level attributes, use the Master Item window. If an attribute is controlled at the master level, the value of the attribute applies for all organizations to which the item is assigned. 

Answer: B,D,E 


Q26. Consider the following scenario for inventory item A: 

1) Standard Cost $10 Purchase Order Line Price: $12, Purchase Order Line Quantity: 10 

2) Receipt Routing: Direct Delivery 

You created a receipt of 8 units for item A. Which option correctly describes the effect on different accounts? 

A. Debit Material Account $80; Credit Inventory AP Accrual Account $96; Debit Invoice Price Variance Account $16; No effect on Purchase Price Variance Account 

B. Debit Material Account $80; Credit Inventory AP Accrual Account $96; No effect on Invoice Price Variance Account; Debit Purchase Price Variance Account $16 

C. Debit Material Account $80; Credit Inventory AP Accrual Account $80; No effect on Invoice Price Variance Account; Debit Purchase Price Variance Account $16 

D. Credit Material Account $80; Debit Inventory AP Accrual Account $96; No effect on Invoice Price Variance Account; Credit Purchase Price Variance Account $16 

E. Debit Material Account $96; Credit Inventory AP Accrual Account $96; No effect on Invoice Price Variance Account; Credit Purchase Price Variance Account $16 

Answer: B 


1Z0-520 free exam

Pinpoint 1Z0-520 :

Q27. Which Approved Supplier List (ASL) entry would take precedence for an item? 

A. Local entry that applies to your suppliers. 

B. Global entry that applies to your suppliers. 

C. Local entry that applies only to your organization. 

D. Both local and global entries that apply to your suppliers. 

E. Global entry that applies to all organizations of your company. 

Answer: C 


Q28. You match an unordered receipt to . 

A. a purchase order shipment from any organization 

B. a Return Material Authorization (RMA. from any organization 

C. a purchase order shipment from the same organization for any supplier 

D. a purchase release shipment from the same organization for the same supplier 

E. a finally closed purchase order shipment from the same organization for the same supplier 

Answer: D 


Q29. Daily Business Intelligence pages provide summarized content for a particular functional area. Identify three features that the pages contain. (Choose three.) 

A. Regions 

B. Reports 

C. Parameters 

D. Responsibilities 

E. Key Performance Indicators (KPIs) 

Answer: A,C,E 


Q30. You are moving items from locator A to locator B within the same inventory organization. Which two types of inventory transactions are required? (Choose two.) 

A. Move Order 

B. Locator transfer 

C. Subinventory transfer 

D. WIP component issue 

E. Miscellaneous Receipt 

F. WIP assembly completion 

G. Interorganization transfer direct 

Answer: A,C