Breathing of 1Z0-520 practice test materials and testing material for Oracle certification for IT candidates, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-520 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle EBS R12.1 Purchasing Essentials exam Today!

2016 May 1Z0-520 Study Guide Questions:

Q121. The following transactions occurred at BUY Co., where you implemented the ERS functionality in Oracle Purchasing: 

Purchase order unit price: $10 

Receipt #1001: 150 units (gross of 50 units returned at the time of receiving) 

Receipt #1002: 250 units 

The Pay on Receipt process is run nightly, with the summary level set to Pay Site at the supplier site. The aging period is 0. 

What would the Pay on Receipt process generate for these transactions? 

A. a $3500 invoice 

B. a $4000 invoice 

C. a $50 invoice and a $2500 invoice 

D. a $1500 invoice, a $2500 invoice, and a $50 debit memo 

E. a $1000 invoice, a $2500 invoice, and a $50 debit memo 

Answer: A 


Q122. Your company often orders Items that are sourced from multiple suppliers. At any given time, the supplier varies depending on the supplier's current production capability and price offering. The price varies throughout the year. For a particular Item, there is no single supplier that receives the majority of the orders. 

What is the best way to set up this Item? 

A. Create blanket purchase agreements, a sourcing rule identifying all the possible suppliers, and approved supplier list entries. 

B. Create contract purchase agreements, a sourcing rule identifying all the possible suppliers, and approved supplier list entries. 

C. Do not create blanket or contract purchase agreements or sourcing rules. Manually AutoCreate requisitions onto standard purchase orders. 

D. Create a blanket purchase agreement for only one supplier, a sourcing rule for just that supplier, and an approved supplier list entry for that supplier. 

E. Create a contract purchase agreement for only one supplier, a sourcing rule for just that supplier, and an approved supplier list entry for that supplier. 

Answer: C 


Q123. Which setup profile option allows you to send a report directly to a browser window? 

A. Viewer: Text 

B. Concurrent: Report Copies 

C. Flexfields: Open Key Window 

D. Concurrent Report: Access Level 

Answer: A 


1Z0-520  practice test

Updated 1Z0-520 exam price:

Q124. The Requisition Open Interface is loaded from a variety of sources. Identify five. (Choose five.) 

A. Oracle Inventory 

B. Oracle Purchasing 

C. Oracle iProcurement 

D. Oracle Order Management 

E. Internal Requisitions 

F. Oracle WIP (Work in Process) 

G. Flat files from non-Oracle systems 

H. Oracle MRP (Material Requirements Planning) 

Answer: A,D,F,G,H 


Q125. Company X has three Operating Units: A, B, and C. Each Operating Unit has the MO: Security Access profile option called ABC Security assigned. Operating Unit A has both the MO: Operating Unit profile option and the MO: Default Operating Unit profile option assigned to it. 

Which statement is true? 

A. Paul can create transactions for the A, B, and C Operating Units. 

B. Ail transactions created by Paul are automatically assigned to the Operating Unit A. 

C. Paul can report on data across A, B, and C Operating Units, but enter transactions only against A. 

D. The profile option did not include Operating Unit B and Operating Unit C due to an error by the system administrator. 

E. The Payables responsibility is linked to the Operating Unit A by the MO: Operating Unit profile option and can create transactions for that Operating Unit alone. 

Answer: A 


Q126. Consider the following setups: 

1) Purchasing System Option enforce Full Lot Quantity * Mandatory 

2) Rounding Factor at the item level = 75% 

3) Unit of Issue at the item level = Dozen 

Select two statements that are true. (Choose two.) 

A. If the user enters 6 each on an internal requisition, the quantity will be rounded to 0, 

B. If the user enters 6 each on a purchase requisition, the quantity will be rounded to 0, 

C. If the user enters 11 each on an internal requisition, the quantity will be rounded to 12 each, 

D. If the user enters 11 each on a purchase requisition, the quantity will be rounded to 12 each, 

E. An advisory message suggesting rounding and a suggested rounding quantity are displayed, but you can override this. 

Answer: A,C 


2passeasy.com

100% Guarantee 1Z0-520 resource:

Q127. For which three reasons do you create a return in the Purchasing module? (Choose three.) 

A. to return internal shipments 

B. to return items back to a customer 

C. to return delivered items to receiving 

D. to return externally sourced items to the supplier 

E. to return Return Material Authorization (RMAs) to the customer after material has been delivered to the inventory 

Answer: B,C,D 


Q128. Which two reports detail pending inventory adjustments for a count? (Choose two.) 

A. Cycle Count Listing 

B. Physical Inventory Tag Listing 

C. Physical Inventory Counts Report 

D. Physical Inventory Adjustments Report 

E. Cycle Counts Pending Approval Report 

F. Cycle Count Entries and Adjustments Report 

Answer: D,E 


Q129. Identify two features of Oracle Workflow In Oracle E-Business Suite Release 12. (Choose two.) 

A. enhances data security 

B. helps you focus on managing individual business transactions 

C. has each activity in a workflow as a PL/SQL function or a notification or a subprocess 

D. can integrate business functions only between business processes within a single company 

E. can integrate business processes within an enterprise, as well as between different organizations and different systems 

Answer: C,E 


Q130. Which three statements are true about ABC analysis? (Choose three.) 

A. The ABC class is an item attribute. 

B. There can be only three classes-A, B, and C. 

C. An ABC class must be assigned to at least one ABC group. 

D. ABC classes can be used to group items for planning purposes. 

E. ABC classes can be used to identify the value groupings to which your items belong. 

Answer: C,D,E