Approved of 1Z0-520 simulations materials and rapidshare for Oracle certification for consumer, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-520 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle EBS R12.1 Purchasing Essentials exam Today!

2016 May 1Z0-520 Study Guide Questions:

Q101. Identify the four resources that Oracle Technology Network (OTM) provides. (Choose four.) 

A. sample codes 

B. Bug Database 

C. technical articles 

D. product downloads 

E. product documentation 

F. Applications Electronic Technical Reference Manuals (eTRM) 

Answer: A,C,D,E 


Q102. Identify two statements that are true regarding the defining of your purchasing document approval and routing process. (Choose two.) 

A. Pre-Approved documents do not need to be approved by the next approver. 

B. Oracle Approvals Management is used to configure Purchase Order approval workflows. 

C. When a requisition is approved, the corresponding purchase order does not need to be approved. 

D. It is possible to have different approval routing processes for Purchase Requisitions and Internal Requisitions. 

E. A planned purchase order and its corresponding planned (scheduled) release can have separate approval limits. 

Answer: D,E 


Q103. Select the best business practice for a supplier that is being newly added to the Approved Supplier List. 

A. Allow PO Approval, Sourcing, Schedule Confirmation and Manufacturer Link 

B. Allow PO Approval, Sourcing and Schedule Confirmation but not Manufacturer Link 

C. Allow PO Approval, Sourcing and Manufacturer Link but not Schedule Confirmation 

D. Allow PO Approval, Schedule Confirmation and Manufacturer Link but not Sourcing 

Answer: C 


1Z0-520  simulations

Most recent 1Z0-520 practice exam:

Q104. A parts distributor has a facility that includes several buildings that are used as warehouses. All the warehouses together represent one subinventory in an inventory organization. Each building is multistoried, and each floor (story) has several rooms within each building that are unique to that building. All rooms are used to store material, and the distributor needs the ability to store material and pick material from these rooms. What is the optimum number of segments that you would recommend for the Stock Locator flexfield? 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

E. 5 

Answer: C 


Q105. During implementation, there are various additional things that need to be considered for RFQs and Quotations. There are seven documented areas to consider, as well as some common sense considerations. Select five options that accurately depict these. (Choose five.) 

A. Data Cleanup is not important. 

B. RFQ and Quotation Usage is important. 

C. Data Mapping for RFQs Open Interface is important. 

D. RFQ and Quotation Conversion strategy is important. 

E. Data Cleanup of legacy RFQs and Quotes is important. 

F. Data Mapping from the legacy RFQs and Quotes is important. 

G. Quotation Usage and RFQ Usage does not matter because RFQs cannot be converted. 

H. The method by which RFQs are delivered to potential suppliers (Printed Forms) is important. 

I. Training on RFQ and Quotations is not necessary because the quotations are automatically created into Requisitions. 

J. You should just create new RFQs in the new system so that the linkage between RFQs and Requisitions can be maintained. 

Answer: B,D,E,F,H 


Q106. Company XYZ manufactures three different types of PC monitors. 

Type 1 is a unique requirement for the local college called Northern College. 

Shipments of Type 1 to other customers are not allowed. 

This item is stored only in a subinventory called MODEL 1. 

Other models are also stored in this same subinventory. 

The other two types (Type 2 and Type 3) can be shipped to any other customer, including 

Northern College. Which conditions are mandatory for the Picking rule (rule) to meet these requirements? 

A. Transaction type of Sales Order. Rule assigned to Northern College. 

B. Subinventory as MODEL 1. Rule assigned to customer Northern College. 

C. Subinventory as MODEL 1. Rule assigned to Type 1, and customer as Northern College. 

D. Subinventory as MODEL 1. Rule assigned to Type 1, and transaction type as Sales Order. 

E. Subinventory as MODEL 1. Rule assigned to Type 1, transaction type as Sales Order, and customer Northern College. 

Answer: E 


2passeasy.com

Simulation 1Z0-520 item pool:

Q107. Two Customer Service Representatives each book a sales order for an item that is revision and lot controlled. There are no other open, active sales orders for this item. Each Customer Service Representative pick releases their order to the same warehouse independently. The Pick Release Rule used by both includes Auto Allocation. On the resulting Move Orders, Inventory has allocated all the requested quantity for one of the sales orders, but only half the requested quantity on the second sales order was available to be allocated. Using the Transact Move Orders form, which action sequence can the warehouse person use to reduce the allocation on the first Move Order so that both customer orders can be equally satisfied? 

A. 1. View/Update Allocations; 

2. Change the allocated Revision and Quantity values, as appropriate. 

B. 1. View/Update Allocations; 

2. Change the allocated Revision and Quantity values; 

3. Change the allocated Lot and Quantity values, as appropriate. 

C. 1. View/Update Allocations; 

2. Change the allocated Lot and Quantity values, as appropriate; 

3. Select the appropriate Missing Quantity Action. 

D. 1. View/Update Allocations; 

2. Change the allocated Revision and Quantity values, as appropriate; 

3. Change the Destination Subinventory. 

Answer: C 


Q108. The Purchasing Document Open Interface is used to import purchasing documents from sources outside of Oracle Purchasing. Select the answer that contains all the correct document types or functions that can be interfaced into Oracle through the Purchasing Document Open Interface. 

A. Requisitions, Receipts, Custom Pricing, Contract Agreements, Standard Purchase Orders. 

B. Standard Purchase Orders, Purchase Order Changes, Cancel Purchase Order, Requisitions, Receipts. 

C. Contract Agreements, Standard Purchase Orders, Price sales catalog information, Purchase Order Changes. 

D. Standard Purchase Orders, Purchase Order Changes, Contract Agreements, Blanket Purchase Agreements, Planned Purchase Orders. 

E. Price sales catalog information, Responses to requests for quotations (RFQs) in the form of blanket purchase agreement lines, or catalog quotations, Standard Purchase Orders, Planned Purchase Orders. 

F. Blanket Purchase Agreements, Cancel Purchase Order, Responses to requests for quotations (RFQs) in the form of blanket purchase agreement lines, or catalog quotations, Requisitions, Planned Purchase Orders. 

Answer: E 


Q109. You completed an inventory transaction and a work-in-process transaction. Then you checked the on-hand quantity and found that both the inventory and work-in-process transactions were not processed. Which manager is responsible for processing quantity-based transactions? 

A. cost transaction manager 

B. move transaction manager 

C. material transaction manager 

D. lot move transaction manager 

Answer: C 


Q110. Which three features does the iSupplier Portal provide for maintaining suppliers? (Choose three.) 

A. Ship Via 

B. Addresses 

C. Bill-To Location 

D. User registration 

E. Ship-To Location 

F. Business classification 

Answer: B,D,F