When it comes to your necessary knowledge-points of Oracle 1Z0-525 real exam, youll be able to visit Exambible website. You will find all the significant information you need. Download the 1Z0-525 examination engine and do your Oracle 1Z0-525 training materials with your own personal style. All of the Oracle certification dumps are researched and composed elaborately by our own IT professionals.

2016 Oct 1Z0-525 exam

Q31. Which csv file contains grouping information of natural accounts? 

A. file_group_acct_codes . csv 

B. file_group_acct_names.csv 

C. file_glacct_segment_config.csv 

D. file_grpact fstmt.csv 

Answer: B 


Q32. By default for a session in Informica, which properly is used to configure the minimum number of errors to be encountered, to mark the session as failed? 

A. Error limit 

B. Minimum Errors 

C. Stop on Errors 

D. Error Benchmark 

Answer: D 


Q33. How does Informatica know which source OLTP and target Datawarehouse connection information is to be used for task execution in BI Applications? 

A. This information is given in the DAC Parameter file. 

B. This information is given in Relational connections of Workflow manager. 

C. This information is given in two flat files, fiie_source.csv and fiie_target.csv. 

D. Informatica doesn't require knowing this information. However, it is required to give this information in DAC. 

Answer: A 


Q34. Before the implementation of a new BI Applications environment, you'll need to plan rapacity. How would you configure the initial setup of the Oracle Business Analytics Warehouse in case of A. Sales order information of a Stock Broker or B. HR information of a small city? 

A. Capacity planning for A and B is the same and focused on non-frequent large ETL runs. 

B. Capacity planning for A is focused on frequent, smaller ETL runs, including micro batches and iBot schedules and active cache management using scheduled cache purging and polling tables. For B, capacity planning is focused on less frequent bigger ETL runs and cache management using scheduled cache purging. 

C. Capacity planning for A is focused on less frequent, bigger ETL runs and cache management using scheduled cache purging. Capacity planning for B is focused on frequent, smaller ETL runs, including micro batches and iBot schedules and active cache management using scheduled cache purging and polling tables. 

D. Capacity planning for A and B is the same and focused on infrequent, small ETL runs. 

E. Capacity planning for A and B is the same and focused on very frequent, small ETL runs 

F. Capacity planning for A and B is the same and focused on very frequent, large ETL runs. 

Answer: B 


Q35. What techniques would you use to promote Oracle BI Applications materials to a new environment after ail environments have been set up initially? 

A. Copy the BI Presentation catalog and BI repository into the new environment, create a db dump for the DAC repository and Informatics Repository and Data Warehouse. Load these into the new environment. 

B. Copy the BI Presentation catalog and BI repository into the new environment, create a db dump for the DAC repository and load this into the new environment. Restore connections between DAC, Informatica, the Warehouse and its source(s). 

C. Copy the BI Presentation catalog and BI repository into the new environment. Check connections between DAC, Informatica, the Warehouse and its source(s). 

D. Copy the BI repository into the new environment, create a db dump for the DAC repository and Warehouse and load these into the new environment. Check connections between DAC, Informatica, the Warehouse and its source(s). Merge new standard reports and dashboards into the new presentation catalog using the Catalog Manager and keep ad-hoc materials from the new environment. 

E. It is sufficient to copy the BI Presentation catalog and BI repository into the new environment. 

F. Copy the BI Presentation catalog, create a db dump for the DAC repository and Warehouse and load these into the new environment. Check connections between DAC, Informatica, the Warehouse and its source(s). 

Answer: D 


1Z0-525  pdf exam

Renewal 1Z0-525 exam answers:

Q36. Which two Ports are checked while implementing Slowly Changing Dimension in Oracle BI Application? 

A. TYPE1_COLLS_DIFF 

B. SYSTEM_COLLS_DIFF 

C. TYPE2_COLLS_DIFF 

D. CHANGE_COLLS DIFF 

Answer: B,D 


Q37. The parameter files generated by DAC are_____. 

A. created for each workflow, using the combination of parameters specified in the parameterfileDW.txt, parameterfileOLTP.txt, and DAC parameters 

B. created for each mapping, using the combination of parameters specified in the parameterfileDW.txt, parameterfileOLTP.txt, and DAC parameters 

C. created for each mapping, using the combination of parameters specified in the parameterfileDW.txt and parameterfileOLTP.txt 

D. created for each workflow, using the combination of parameters specified in the parameterfileDW.txt and parameterfileOLTP.txt 

Answer: D 

47. Considering BIEE is seamlessly integrated with source application, identify three ways in which user credentials can be passed on to BIEE from the source application login. 

A. Cookies 

B. Server variables 

C. http header / url 

D. Use of shared memory 

Answer: A,B,C 


Q38. How many Informatica Repository Servers can be configured with a single DAC server? 

A. One 

B. Two 

C. Three 

D. Any number 

Answer: A 


Q39. Which Informatica Power Center component is used for configuration of domain, server grid and services? 

A. Repository Manager 

B. Designer 

C. Workflow Manager 

D. Administration Console 

Answer: D 


Q40. Your organization’s management expresses the need for having specific Web content available for specific user groups, including rules that ensure data security. How would you make this work? 

A. Run specified execution plans in DAC and enable data security in user groups in the BI repository. 

B. Run specified execution plans in DAC, create session variable and enable data security on user groups in the BI repository. 

C. Create session variable to define the user group, and then enable data and objects security in the BI repository. 

D. Create specific dashboards including specific content and enable object security for the user groups in the Catalog Manager or Administration link in the web interface. 

E. Answer A and D combined. 

F. Answer A and D combined. 

Answer: D