It is more faster and easier to pass the Oracle 1Z0-540 exam by using Virtual Oracle Oracle VM 2 for x86 Essentials questuins and answers. Immediate access to the Replace 1Z0-540 Exam and find the same core area 1Z0-540 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Aug 1Z0-540 real exam

Q31. Networking is not working for several guests on a particular host. Which two commands can help troubleshoot the networking? 

A. xm list -1 will show all of the network interfaces for all of the virtual machines, which can be used to see which bridge is having problems. 

B. config_network.py -l will show which network interfaces are in use, and which are having problems. 

C. brctl show will show the status of each bridge, and which VIFs are connected to it. This canthen be used to determine which bridge is having problems. 

D. System-config-network will list the virtual interfaces, which can be inspected to see which are having problems. 

E. ifconfig -a will show a list of all network interfaces and their current status, which will help determine which bridge is having problems. 

Answer: D 


Q32. A customer wants to use hard partitioning with Oracle VM to restrict the number of cores that can be used by a virtual machine to four cores. 

Which method will best accomplish that goal? 

A. In Oracle VM Manager, set the maximum number of CPUs to 4. 

B. Use the xm vcpu-pin command on the domain once it is up and running, using 4 for the CPUs parameter. 

C. Modify the cpus line in vm.cfg to set the cpus to 0-3. 

D. Use the xm vcpu-set command before the domain is up and running, using 4 for the CPUs parameter. 

E. Modify the vcpus line in vm.cfg to read: vcpus=4. 

Answer: E 


Q33. What is the effect of running repos.py with the —delete option on an existing repository? 

A. The repository will be unmounted, and the virtual machines will remain on the unmounted volume. 

B. The repository will be unmounted, and all virtual machines on the unmounted volume will be deleted. 

C. The repository will be unmounted, and all virtual machines on the repository will be migrated to other available repositories. 

D. The repository will remain mounted, but all files in the volume will be deleted. 

E. The repository will remain mounted, but it will no longer be available using the repos.py --list command. 

Answer: B 


Q34. In Oracle VM 2.2.x, what directory will the root repository be symbolically linked to on each Oracle VM Server attached to a storage pool? 

A. /OVS3 

B. /var/ovs/mount/root 

C. /var/ovs/mount/OVSROOT 

D. /OVSROOT 

E. /var/OVS 

F. /opt/ovs 

Answer: E 

Explanation: 

The /OVS directory is the cluster root and is a symbolic link mounted to the /var/ovs/mount/uuid directory. For example, the mount command might display something similar to: # mount example.com:/OVS on /var/ovs/mount/F4135C096045458195057412169071E5 type nfs (rw,addr=192.168.2.20) And the ls command might display something similar to: # ls -l /OVS lrwxrwxrwx 1 root root 47 Sep 18 16:15 /OVS -> /var/ovs/mount/F4135C096045458195057412169071E5 


Q35. If the server pool data on the server pool master is damaged or corrupted, what is the correct course of action to restore the server pool? 

A. On each Oracle VM server, stop the agent, delete all files in /etc/ovs-agent/db, then restart the agent. 

B. From the Oracle VM Manager, select the Server Pools tab and do a Restore operation on the server pool. 

C. On the server pool master, stop the agent, delete all files in /etc/ovs-agent/db, then restart the agent. 

D. From the Oracle VM Manager, select the server pool master on the Servers tab, and Reboot the server. 

Answer: B 


1Z0-540  practice exam

Renewal 1Z0-540 free download:

Q36. An Oracle VM Server is continually losing its connection to the repository. What service is responsible for maintaining timeouts for the OCFS2 cluster stack? 

A. ocfs2 

B. o2cb 

C. ovs-agent 

D. ovsrepositories 

Answer: B 


Q37. After installing the PV drivers into a Windows guest, the networking fails on reboot. What is likely wrong? 

A. The network type has not been changed from Paravirtualized to Fully Virtualized (the ioemu driver is not specified in the vm.cfg). 

B. After install the PV drivers, the MAC address of the network interfaces must be changed in vm.cfg. 

C. After installing the PV drivers, the bridge setting in vm.cfg is lost and must be reset. 

D. The network type has not been changed from Fully Virtualized to Paravirtualized (the netfront driver is not specified in vm.cfg). 

Answer: A 


Q38. In which directory should an Oracle VM guest be placed In order to Import It as a virtual machine? 

A. running_pool 

B. publlsh_pool 

C. seed_pool 

D. iso_pool 

E. sharedDisk 

Answer: C 


Q39. What three artifacts are created as a result of running the JeOS tool? 

A. a System.img file representing the operating system 

B. optional image files as specified in the command 

C. a README file with product name, version number and build timestamp 

D. a vm.cfg file pointing to the created images, along with specified memory and CPU information 

E. a tar.gz file with all of the images, README and vm.cfg files compressed 

Answer: A,D,E 


Q40. When an Oracle VM server starts, by default how does it map physical NICs to Xen bridges? 

A. Each physical NIC is mapped to one or more virtual networks, each of which is assigned a Xen bridge. 

B. One Xen bridge will be created for each physical NIC. 

C. All physical NICs are mapped to a single Xen bridge. 

D. No mapping of physical NICs to Xen bridges is done by default. 

E. The first physical NIC is assigned to dom0's management; a Xen bridge is then created for each of the remaining cards. 

Answer: B