The actual 1Z0-548 computer software regarding Exambible may verify any testee if they should learn the actual Oracle E-Business Suite R12.1 Human Capital Management Essentials knowledge strongly as well as actual solutions. The actual Exambible 1Z0-548 items are contain multiple choose. Candidate can pick various package deal items for the 1Z0-548 pdf file or 1Z0-548 vce computer software in accordance with their own understanding from the 1Z0-548 situation.

2016 Jun 1Z0-548 dumps

Q1. An employee's assignment status needs to be temporarily suspended pending disciplinary review. The employee's payroll needs to be processed during the duration of his suspension. How can this be achieved? 

A. Create assignment status as Suspended Pending Review with payroll status as Process and Human resource status as Suspended. 

B. Create assignment status as Suspended Pending Review with payroll status as "Do not process" and Human resource status as Active. 

C. Delete all element entries attached to the employee pending review. 

D. Terminate the employee and reverse terminate the employee once the review is over. 

E. Change the assignment category to Suspended. 

Answer: A

The Payroll Status must be set as Process for Payroll to Process. Setting the Human Resource Status as Suspended gives the visual indication of the employee’s assignment status 


Q2. Identify the two key Flexfields to which any number of structures can be associated within a single Business Group. 

A. Competence 

B. People Group 

C. Personal Analysis 

D. Cost Allocation 

E. Collective Agreement Grades 

Answer: CE


Q3. In Compensation Workbench (CWB), when is a Combination Plan used? 

A. If the plan contains both Local and Global populations 

B. If the plan needs to allocate salary Increases and individual compensation distributions 

C. If the plan needs to allocate salary increase and bonuses from the same budget 

D. If the plan needs to allocate salary increase and bonuses from different budgets 

E. If the plan is created for both benefits as well as bonuses 

Answer: C 

Explanation: Note: If you have a combination plan, you must budget for at least one component, but you are not required to budget for each component of the plan. 

Reference: Oracle Human Resources Management Systems Compensation and Benefits 

Management Guide, Budgeting in Compensation Workbench 


Q4. A new Accrual Plan is created, but it is not visible in the Show Accrual Balances region In the Self Service HR Leave of Absence page. 

What is the reason? 

A. Element link has not been created as a Standard link for the Accrual Plan. 

B. The employee's Accrual Balance is zero. 

C. The Generate Accrual Balances concurrent program has not been run. 

D. The Accrual Plan element was not included in the element set of type Run Set. 

E. The Accrual Formula is not specified while creating the new Accrual Plan. 

Answer: D 

Explanation: See step 2 below. 

Using SSHR, employees can view their accrual balances and managers can view the accrual balances of employees in their business group and also employees belonging to other business groups. The Show Accrual Balances region in the Self-Service HR Leave of Absence page displays the accrual balances for a person as of the effective date. 

Follow the steps below to enable SSHR to display the appropriate accrual balances in the Leave of Absence page. 

1. Set up the accrual plans that suit the requirements of your organization. 

Determine the accrual balances and their corresponding accrual plans that you would like to display in the Leave of Absences page. 

2. Define an element set of type run set and include elements that correspond to these accrual plans. 

See: Defining an Element or Distribution Set, Oracle HRMS Compensation and Benefits Management Guide. 

3. You can now view the appropriate employee accrual balances using the SSHR Leave of Absence page. 

Reference: Oracle Self-Service Human Resources Deploy Self-Service Capability Guide, Viewing Accrual Balances in SSHR 


Q5. The XYZ Organization has two leave types: Special Leave and Vacation Leave. Whenever leave is applied for, regardless of the leave type used, the accrual must be reduced from the same accrual plan, i.e. the Annual Leave Accrual Plan. Identify the two ways in which this can be achieved. 

A. Create two accrual plans with the same name and associate the two leave types with the accrual plans. 

B. Create two leave types and associate the same element to both the leave types. Attach this element to the accrual plan with the net effect on accrual as subtract. 

C. Add both the leave types in the net calculation rules of the accrual plan with the net effect on accrual as subtract. 

D. Both the leave types need to be created with absence reason: Annual Leave Accrual Plan. 

E. Enable the Additional Absence Details DFF in the Absence Entry Form and store the accrual plan name in the DFF segment. 

Answer: BC


2passeasy.com

Renovate 1Z0-548 pdf exam:

Q6. In SSHR, how can you configure the Transfer page to display only a few segments of the Additional Assignment Details DFF? 

A. Through personalization, change the value in the Render column to True. 

B. Through personalization, enter the segments in the Flex Segment List using the following format: context1 | segment 1| segment2|| context2| segment1. 

C. Mark the segments mandatory while defining the DFF segments to make them visible on the SSHR Page. 

D. Through personalization, enter the segments in the Flex Segment List using the following format: context1, context2. 

E. Mark displayed false for all the segments while defining DFF and enables only those required on the Transfers page using personalization. 

Answer: B

Specification of Context and Segment Names in the Segment List field through SSHR 

Personalization achieves the display of selected DFF Segments 

Note: 

To display all flexfield segments, leave the Flex Segment List field blank. To display only selected segments, enter the segments in the Flex Segment List using the following format: 

context1|segment1|segment||context2|segment 1 

For example, 

Global Data Element|New Employer|Address||US|Zip Code 

Reference: Oracle Self-Service Human Resources Deploy Self-Service Capability Guide, Configuring Flexfields 


Q7. You have the requirement to run the retro process (Retro pay by element or Retro pay [Enhanced] before running the monthly March, 2010 Payroll Run (Pay period start date: 0l-Mar-2010 and Pay Period End date: 31-Mar-2010). Which two dates can be used as a value for the end date or effective date parameter? 

A. 01-Mar-2010 

B. 01-Feb-2010 

C. 28-Feb-2010 

D. 31-Mar-2010 

E. 15-Feb-2010 

Answer: AD


Q8. As per a new HR policy at XYZ Company, the Transport Allowance must also be considered in the "XX Total Earning" user balance. Due to this change the payroll user wants to add the Transport Allowance Element as a balance feed to the User Balance. The Transport Allowance amount has already been paid to the employees in the previous payroll run. 

Identify the impact of the change. 

A. All the Balance Dimensions of the "XX Total Earning" user balance will be updated based on the previous run result values of the Transport Allowance. 

B. For the User Balance, the run result of Transport Allowance Element will be considered only in the future payroll runs. 

C. All the Balance Dimensions of the "XX Total Earning" User Balance will be updated based on the previous run result values of the transport allowance only if retro pay process is run. 

D. The system will not allow the User to add any new elements to a User Balance for which values exist. 

E. Since the dimensions of the User Balance "XX Total Earning" already have values, the Transport Allowance will not be considered at all in the future/past payroll runs. 

Answer: A


Q9. What will cause Costing entries to be posted to the Suspense Account after the Costing process has been run? 

A. All the Costing entries are posted to the Suspense Account if the Costing process is completed with the status "Error." 

B. Costing entries for a specific assignment will be posted to the Suspense Account if the Costing process is skipped for the assignment. 

C. Costing entries are posted to the Suspense Account for all the element entries that are generated by the RetroPay By Element process. 

D. Costing entries would be posted to the Suspense Account if Costing codes are missing across the costing hierarchy. 

E. Costing entries are posted to Suspense Account for all the element entries that are generated by the RetroCosting Process. 

Answer: D

Postings can be posted to the suspense account if costing codes are wrong or, for example, values missing for distributed costing. Such costings still have a status of Complete. For costing processes to be given a status of Error there must be a serious breakdown at system or process level. 

Reference: Oracle Human Resources Management Systems Payroll Processing Management Guide, Viewing Payroll Process Results 


Q10. In Company XYZ, the salary basis has been created with the basis as Annual Salary and Pay Annualization factor as 1. The grade rate attached to the salary basis has Grade Rate Basis as Hourly Salary with Grade Annualization Factor as 2080 (i.e. 40 hours x 52 weeks). An employee of the company is on a monthly payroll. If the salary entered for this employee is 288,000 USD, what will be stored in the element entry input value associated with the salary basis? 


A. 288,000 

B. 24,000 (i.e. 288,000/12 months) 

C. 138.46 (i.e. 288,000/2080 hours) 

D. 5538.46 (i.e. 288,000/52 weeks) 

E. No value will be stored in the element entry input value associated with the salary basis. 

Answer: A 

Reference: Oracle Human Resources Management Systems Compensation and Benefits Management Guide, Salary, Grades, and Pay Administration