While you convey a Oracle for your expertise, itll earliest help you by way of and helps to produce positive changes to get the job done pass. Through advancing knowing platform, youll have a better knowledge of what you are doing and then get the job done a lot more expeditiously. Additional, you should understand the right path surrounding the computer software much better than most, that may usually permit you to find the best and the majority of helpful means for you to obtain your current jobs. However it doesn?¡¥t basically conclusion having very own work flow concentrations together with figuring out virtually all you should know about Oracle programs.

2016 Aug 1Z0-569 actual test

Q51. All full-rack and partial rack configurations contain   TB of disk storage. 

A. 10 

B. 32 

C. 40 

D. 10 

Answer: C 

Reference:http://en.wikipedia.org/wiki/Oracle_Exalogic(Topic: Hardware) 


Q52. What function does the Cisco management switch serve in the Exalogic architecture? (Choose one) 

A. It bridges theExalogicInfiniBand network to the data center's 10Gb Ethernet service network. 

B. It bridges theExalogic1Gb Ethernet management network to the data center's 1Gb Ethernet management network. 

C. It connects the InfiniBand gateways toExalogic's internal 1Gb Ethernet management network. 

D. It connects theExalogicInfiniBand network to the data center's 1Gb Ethernet management network. 

Answer: B 

Explanation: 

The Cisco management switch bridges theExalogic1Gb Ethernet management network to the data center's 1Gb Ethernet management network. 


Q53. Which two statements are correct about ILOM ? 

A. It cannot manage anExalogiccompute node when the compute node is powered off. 

B. It can manage a compute node without consuming system resources. 

C. It can power the system on or off, either locally or remotely. 

D. It can launch Oracle Enterprise Manager Ops Center to monitor theExalogicmachine hardware 

Answer: B,C 

Explanation: 


Q54. When creating an Active Gridlink datasource, it is important to target the data source to 

A. the admin server so that it can be managed 

B. any and all managed servers regardless of what applications are deployed 

C. the managed servers that will have the application deployed that makes use of the datasource 

D. managed servers that will act as standby servers In the event of a failure 

Answer: C 

Explanation: 


Q55. When an Exalogic machine is connected to an Exadata machine, which network is used? 

A. Both machines are on the same InfiniBand fabric 

B. Different InfiniBand fabrics 

C. Ethernet over InfiniBand 

D. Management network 

Answer: A 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/E18476_01/doc.220/e18478/intro.htm(About OracleExalogic, second and third paragraph) 


1Z0-569  vce

Improve 1Z0-569 exam:

Q56. Which could most benefit from the performance optimizations of Exalogic? (Choose two) 

A. SOA Suite 

B. Linux C-based application 

C. WebCenter 

D. Java SE application 

Answer: A 

Explanation: 

SOA Suite and WebCenter can most benefit from performance optimizations ofExalogic. 


Q57. Where do you specify a listen address for Node Manager running on Exalogic compute nodes? 

A. In the nodemanager.domains file 

B. In the etc/hosts file on the compute nodes 

C. On the shared storage appliance 

D. In the nodemanager.properties file 

Answer: D 

Explanation: 


Q58. Which are true of Exalogic X2-2 compute nodes? (Choose two) 

A. Compute nodes are designed to operate as standard x86, 64-bit servers. 

B. Compute nodes are special-purpose, custom-built, processors specifically configured to support WebLogic Server. 

C. Compute nodes are where all mid-tier application workloads run. 

D. Compute nodes host either the Oracle Linux 5.5 or Solaris 10 Express operating systems. 

Answer: A,C 

Explanation:Compute nodes are where all mid-tier application workloads run. In addition, compute nodes are designed to operate as standard x86, 64-bit servers. 


Q59. In a single Exalogic machine rack, the Sun Datacenter InfiniBand Switch 36 is used for . 

A. Connecting leaf switches together 

B. Connecting multiple racks 

C. Providing HA benefits 

D. Improving the performance of the InfiniBand fabric 

Answer: B 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/E18476_01/doc.220/e18478/app_a.htm(A.1 Overview, see the note) 


Q60. When configuring a Solaris zone, which command would you use to list all available physical network interfaces in the global zone? 

A. ipadm show – phys 

B. ipadm show – link 

C. dladm show – link 

D. dladm show – phys 

Answer: D 

Explanation: 

24. What is true about the Exalogic InfiniBand network? 

A. On each compute node, one HCA port (Active) connects to one gateway leaf switch and the other HCA port (passive) connects to another gateway leaf switch. 

B. On compute node, both the HCA ports connect to one gateway leaf switch in the rack. 

C. On each compute node, both the HCA ports connect to the InfiniBand 36-port spine switch in the rack. 

D. On each compute node, both the HCA ports connect to the InfiniBand 36-port spine switch in the rack. 

Answer: A 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/E18476_01/doc.220/e18478/network.htm#CACEJAIH