Doing 1Z0-821 certification exams is often a challenge for those that are doing work full occasion or studying for the graduate or post graduate degree. There is a much more simple and effective approach for the preparation regarding Oracle 1Z0-821 tests at Testking. By simply doing our own Oracle 1Z0-821 practice materials, you may be competent at getting the high score that maintains your passing the actual exam. Were proud of ourselves around the achievement regarding 100% passing ratio in 1Z0-821 exam. We have a conscientious team. Your experts exert almost all their energies so that you can keep this particular Oracle Oracle study materials up to date. Currently we have the actual latest and comprehensive version of Oracle 1Z0-821 exam questions and practice tests on the internet site. You will be capable of go via your Oracle Oracle exam paper smoothly should you keep tempo with the Oracle 1Z0-821 review guide. You are going to just commit a little cash and occasion taking the actual Oracle 1Z0-821 online simulation exam or perhaps studying the 1Z0-821 practice materials. It is the utterly shortcut to be able to Oracle Oracle certification.

2016 Sep 1Z0-821 torrent

Q81. - (Topic 2) 

The interface net3 should be operating,but is not. Command: 

Which command should you enter next? 

A. ipadm create-ip 

B. ipadm enable-if 

C. ipadm show-if 

D. ipadm up-addr 

Answer: B 

Explanation: 

Enable-if -t interface Enables the given interface by reading the configuration from the persistent store. All the persistent interface properties,if any,are applied and all the persistent addresses,if any,on the given interface will be enabled. 

-t,--temporary 

Specifies that the enable is temporary and changes apply only to the active configuration. 


Q82. - (Topic 2) 

View the Exhibit and review the zpool and ZFS configuration information from your system. 

Identify the correct procedure for breaking the /prod_data mirror,removing c4t0d0 and c4t2d0,and making the data on c4t0d0and c4t2d0 accessible under the dev_data mount point. 

A. zpool split pool1 pool2 c4t0d0 c4t2d0zpool import pool2zfs set mountpoint = /dev_data pool2/prod_data 

B. zpool detach pool1 pool2zpool attach pool2zfs set mountpoint=/dev_data pool2/prod_data 

C. zpool split pool1/prod_data -n pool2/dev_datazfs set mountpoint = /dev_data pool2/prod_data 

D. zpool split pool1 pool2 c4t0d0 c4t2d0zpool import pool2 

Answer: D 

Explanation: 

In this Solaris release,you can use the.zpool split.command to split a mirrored storage pool,which detaches a disk or disks in the original mirrored pool to create another identical pool. After the split operation,import the new pool. 


Q83. - (Topic 1) 

What determines which bits in an IP address represent the subnet,and which represent the host? 

A. Subnet 

B. unicast 

C. netmask 

D. multicast 

E. broadcast 

Answer: C 

Explanation: 

A subnetwork,or subnet,is a logically visible subdivision of an IP network. The practice of 

dividing a network into two or more networks is called subnetting. 

The routing prefix of an address is written in a form identical to that of the address itself. 

This is called the network mask,or netmask,of the address. For example,a specification of 

the most-significant 18 bits of an IPv4 address,11111111.11111111.11000000.00000000,is 

written as 255.255.192.0. 


Q84. - (Topic 1) 

You are planning group names for a new system. You decide to use a numbering convention that includes the year and month the project began,to form the group number and name for work associated with that project. 

So,for example,a project targeted to begin in January,2013 would have the number (name): 

201301(Pr20l301) 

What are the two problems with your plan? 

A. Group names may not contain a numeric character 

B. Group names may be no longer than 7 characters. 

C. Group numbers should not be larger than 60000. 

D. Group names should be all lowercase. 

Answer: C,D 

Explanation: 

C: The Group ID (GID) field contains the group's numerical ID. GIDs can be assigned whole numbers between 100 and 60000. 

D: Group names contain only lowercase characters and numbers. 

Topic 2, Volume B 


Q85. - (Topic 1) 

You are the administrator of a system that a large number of developers work on. These developers crash the system,and their applications,on a regular basis. 

What command would you use to configure where the core files are saved? 

A. savecore 

B. dumpadm 

C. svcadm 

D. proc 

E. coreadm 

Answer: E 

Explanation: 

The coreadm command is used to specify the name and location of core files produced by abnormally-terminating processes. 


1Z0-821  rapidshare

Up to date 1Z0-821 training:

Q86. - (Topic 2) 

Which operation will fail if the DNS configuration is incorrect? 

A. domainname 

B. ping localhost. 

C. ping 192.168.1.1 

D. ping 23.45.82.174 

E. ping www.oracle.com. 

F. cat /etc/resolv.conf 

Answer: E 

Explanation: 

www.oracle.com would have to be resolved to an IP name by the domain name service. 


Q87. - (Topic 1) 

You are having an issue with the shutdown command. You wish to determine if the file is a script or an executable program. Which command would you use to determine this? 

A. od shutdown 

B. file shutdown 

C. test shutdown 

D. cksum shutdown 

E. attrib shutdown 

Answer: B 

Explanation: 

The file command determines the file type file tests each argument in an attempt to classify it. There are three sets of tests,performed in this order: filesystem tests,magic tests,and language tests. The first test that succeeds causes the file type to be printed. 


Q88. - (Topic 1) 

To assist in examining and debugging running processes,Solaris 11 has a utility that returns pro arguments and the names and values of environment variables. 

What is the name of this utility? 

A. ppgsz 

B. pargs 

C. pmap 

D. pgrep 

Answer: B 

Explanation: 

The pargs utility examines a target process or process core file and prints arguments,environment variables and values,or the process auxiliary vector. 


Q89. - (Topic 1) 

You start to execute a program by using the following command: 

~/bigscript & 

You then determine that the process is not behaving as expected,and decide that you need 

to terminate the process. 

Based on the information shown below,what is the process number you should terminate? 

A. 15163 

B. 15156 

C. 15166 

D. 15165 

Answer: A 

Explanation: 

From the output exhibit we can deduce that the shell has id 15156. 

It has spawned three subprocesses: 

grep: id 15166 

ps –aef 15165 

The remaining 15163 must be the subshell (see note below). 

This is the id of the process which should be terminated. 


Q90. - (Topic 1) 

When upgrading an existing system from Solaris 11 Express to Oracle Solaris 11,what happens to the datalink names? 

A. They follow the default naming convention for the newly installed version. 

B. They maintain their names. 

C. They are called eth#. 

D. They are called el00g#. 

E. They are left unnamed,to avoid conflicts,and need to be renamed after the installation process is complete. 

Answer: A 

Explanation: 

Network configuration in Oracle Solaris 11 includes 

* Generic datalink name assignment – Generic names are automatically assigned to datalinks using the net0,net1,netN naming convention,depending on the total number of network devices that are on the system 

Note: There is no upgrade path from Oracle Solaris 10 to Oracle Solaris 11. You must perform a fresh installation.