Oracle 1Z0-852 the right answers, 1Z0-852 certification questions, Recent times, Oracle grows more and a lot more favorite. Plus Oracle 1Z0-852 test can be quite get accustomed to the people who are intriguing inside i . t . site. If an individual desires to complete any Oracle 1Z0-852 test, and obtain any Oracle certification properly, just need to choose Oracle 1Z0-852 check Q&As for preparation elements cautiously.

2021 Sep 1Z0-852 exam cost

Q31. A UNIX user named Bob wants to replace his chess program with a new one, but he is not sure where the old one is installed. Bob is currently able to run a Java chess program starting from his home directory /home/bob using the command: 

java -classpath /test:/home/bob/downloads/*.jar games.Chess 

Bob's CLASSPATH is set (at login time) to: 

/usr/lib:/home/bob/classes:/opt/java/lib:/opt/java/lib/*.jar 

What is a possible location for the Chess.class file? 

A. /test/Chess.class 

B. /home/bob/Chess.class 

C. /test/games/Chess.class 

D. /usr/lib/games/Chess.class 

E. /home/bob/games/Chess.class 

F. inside jarfile /opt/java/lib/Games.jar (with a correct manifest) 

G. inside jarfile /home/bob/downloads/Games.jar (with a correct manifest) 

Answer: C 

Explanation: 


Q32. Given: 

23.

 Object [] myObjects = { 

24.

 new Integer(12), 

25.

 new String("foo"), 

26.

 new Integer(5), 

27.

 new Boolean(true) 

28.

 }; 

29.

 Arrays.sort(myObjects); 

30.

 for(int i=0; i<myObjects.length; i++) { 

31.

 System.out.print(myObjects[i].toString()); 

32.

 System.out.print(" "); 

33.

 } 

What is the result? 

A. Compilation fails due to an error in line 23. 

B. Compilation fails due to an error in line 29. 

C. A ClassCastException occurs in line 29. 

D. A ClassCastException occurs in line 31. 

E. The value of all four objects prints in natural order. 

Answer: C 

Explanation: 


Q33. Given: 

15.

 public class Yippee { 

16.

 public static void main(String [] args) { 

17.

 for(int x = 1; x < args.length; x++) { 

18.

 System.out.print(args[x] + " "); 

19.

 } 

20.

 } 

21.

 } 

and two separate command line invocations: 

java Yippee 

java Yippee 1 2 3 4 

What is the result? 

A. No output is produced. 1 2 3 

B. No output is produced. 2 3 4 

C. No output is produced. 1 2 3 4 

D. An exception is thrown at runtime. 1 2 3 

E. An exception is thrown at runtime. 

2 3 4 

F. An exception is thrown at runtime. 1 2 3 4 

Answer: B 

Explanation: 


Q34. Given: 

10.

 interface A { void x(); } 

11.

 class B implements A { public void x() {} public void y() {} } 

12.

 class C extends B { public void x() {} } 

And: 

20.

 java.util.List<A> list = new java.util.ArrayList<A>(); 

21.

 list.add(new B()); 

22.

 list.add(new C()); 

23.

 for (A a : list) { 

24.

 a.x(); 

25.

 a.y(); 

26.

 } 

What is the result? 

A. The code runs with no output. 

B. An exception is thrown at runtime. 

C. Compilation fails because of an error in line 20. 

D. Compilation fails because of an error in line 21. 

E. Compilation fails because of an error in line 23. 

F. Compilation fails because of an error in line 25. 

Answer: F 

Explanation: 


Q35. Given: 

22.

 StringBuilder sb1 = new StringBuilder("123"); 

23.

 String s1 = "123"; 

24.

 // insert code here 

25.

 System.out.println(sb1 + " " + s1); 

Which code fragment, inserted at line 24, outputs "123abc 123abc"? 

A. sb1.append("abc"); s1.append("abc"); 

B. sb1.append("abc"); s1.concat("abc"); 

C. sb1.concat("abc"); s1.append("abc"); 

D. sb1.concat("abc"); s1.concat("abc"); 

E. sb1.append("abc"); s1 = s1.concat("abc"); 

F. sb1.concat("abc"); s1 = s1.concat("abc"); 

G. sb1.append("abc"); s1 = s1 + s1.concat("abc"); 

H. sb1.concat("abc"); s1 = s1 + s1.concat("abc"); 

Answer: E 

Explanation: 


2passeasy.com

Latest 1Z0-852 rapidshare:

Q36. RAG DROP 

Click the Task button. 

Answer: 


Q37. Given: 

1.

 package test; 

2. 

3.

 class Target { 

4.

 public String name = "hello"; 

5.

 } 

What can directly access and change the value of the variable name? 

A. any class 

B. only the Target class 

C. any class in the test package 

D. any class that extends Target 

Answer: C 

Explanation: 


Q38. Given the following directory structure: And the following command line invocation: 

javac -d classes source/Utils.java 

Assume the current directory is bigProject, what is the result? 

A. If the compile is successful, Utils.class is added to the source directory. 

B. The compiler returns an invalid flag error. 

C. If the compile is successful, Utils.class is added to the classes directory. 

D. If the compile is successful, Utils.class is added to the bigProject directory. 

Answer: C 

Explanation: 


Q39. Which two code fragments are most likely to cause a StackOverflowError? (Choose two.) 

A. int []x = {1,2,3,4,5}; 

for(int y = 0; y < 6; y++) 

System.out.println(x[y]); 

B. static int[] x = {7,6,5,4}; 

static { x[1] = 8; 

x[4] = 3; } 

C. for(int y = 10; y < 10; y++) 

doStuff(y); 

D. void doOne(int x) { doTwo(x); } 

void doTwo(int y) { doThree(y); } 

void doThree(int z) { doTwo(z); } 

E. for(int x = 0; x < 1000000000; x++) 

doStuff(x); 

F. void counter(int i) { counter(++i); } 

Answer: D,F 

Explanation: 


Q40. Given: 

11.

 public static void main(String[] args) { 

12.

 String str = "null"; 

13.

 if (str == null) { 

14.

 System.out.println("null"); 

15.

 } else (str.length() == 0) { 

16.

 System.out.println("zero"); 

17.

 } else { 

18.

 System.out.println("some"); 

19.

 } 

20.

 } 

What is the result? 

A. null B. zero C. some 

D. Compilation fails. 

E. An exception is thrown at runtime. 

Answer: D 

Explanation: