To be honest, you only master the theoretical information without practical expertise is not sufficient at all. With our Oracle Oracle on the web training course, the crucial contents in the Oracle certification exam is going to be within your current grasp firmly. The Oracle Oracle exam practice questions will strengthen your current knowledge, construct your confidence as well as boost your current proficiency.

2021 Aug 1Z0-869 test preparation

Q221. - (Topic 1) 

Given the MIDlet code: 

11.

 try { 

12.

 while (true) { 

13.

 ServerSocketConnection server = (ServerSocketConnection) 

14.

 Connector.open("socket://:444", Connector.READ, true); 

15.

 SocketConnection conn= (SocketConnection) 

16.

 server.acceptAndOpen(); 

17.

 InputStream is = conn.openInputStream(); 

18.

 StringBuffer buffer = new StringBuffer(); 

19.

 for (int ch = -1; (ch = is.read()) != -1; ){ 

20.

 buffer.append((char)ch); 

21.

 } 

22.

 System.out.println(buffer); 

23.

 } 

24.

 } catch (IOException x) {} 

Which two are true? (Choose two.) 

A. The device may run out of connections. 

B. The call to server.acceptAndOpen() on line 16 returns immediately if there is no activity on the connection. 

C. An IOException could occur, causing the while loop to terminate. 

D. The ServerSocketConnection is guaranteed to timeout at line 16 if there is no activity on the connection after a period of time. 

Answer: A,C 


Q222. - (Topic 3) 

Which two guarantee a wireless message will be removed from the incoming message buffer by the Application Management Software? (Choose two.) 

A. The user denies permission to execute the application. 

B. The incoming message buffer is full. 

C. The message does NOT pass the filter defined in the connection URL. 

D. The application has processed the incoming message. 

Answer: C,D 


Q223. - (Topic 3) 

Click the Exhibit button. 

The method in the Exhibit must create an HTTP GET connection that works reading both of the following HTTP server response cases: 

HTTP server response headers n.1 

1.

 HTTP/1.1 200 OK 

2.

 Server: MyServer/1.3.0 

3.

 Content-Length: 3245 

4.

 Content-Type: text/html 

HTTP server response headers n.2 

1.

 HTTP/1.1 200 OK 

2.

 Server: MyServer/1.3.0 

3.

 Content-Type: text/html 

Which two can be used in the fragment of code starting at line 12? (Choose two.) 

A. 12. if (len > 0) { 

13.

 byte[] data = new byte[len]; 

14.

 int actual = is.read(data); 

15.

 //... 

20.

 } else { 

21.

 int ch; 

22.

 while ((ch = is.read()) != -1) { 

23.

 //... 

30.

 } 

31.

 } 

B. 12. byte[] data = new byte[len]; 

13. int actual = is.read(data); 

C. 12. int ch; 

13.

 while ((ch = is.read()) != -1) { 

14.

 //... 

20. } 

D. 12. int ch; 

13.

 while ((ch = is.read()) == -1) { 

14.

 //... 

20. } 

Answer: A,C 


Q224. - (Topic 3) 

A MIDlet is written to use the media features available in MIDP 2.0. What change is required to use the MIDlet on a device that supports the full MMAPI? 

A. The creation of Player objects must be modified. 

B. No change is necessary. The MIDP's media API is a proper subset of MMAPI. 

C. The MIDlet CANNOT be used under MMAPI. 

D. Any tone generation code should be removed. 

Answer: B 


Q225. - (Topic 3) 

Which two are true when deleting a record store? (Choose two.) 

A. If the record store is open, an exception will be thrown. 

B. For any registered listener of the record store, recordDeleted() will be called. 

C. The record store must be open prior to calling deleteRecordStore(). 

D. The record store must be closed prior to calling deleteRecordStore(). 

Answer: A,D 


2passeasy.com

Improve 1Z0-869 test engine:

Q226. DRAG DROP - (Topic 3) 

Click the Task button. Place the classes and methods in the correct positions. 

Answer: 


Q227. - (Topic 3) 

What is the minimum number of simultaneously running threads that a JTWI 1.0 device must support for each MIDlet suite? 

A. 3 

B. two running threads for each class of the MIDlet suite 

C. 1 

D. 10 

Answer: D 


Q228. - (Topic 2) 

Which three are true for ChoiceGroup? (Choose three.) 

A. You can associate a Command object with a ChoiceGroup. 

B. When using images with a ChoiceGroup, all entries must specify an image. 

C. Images specified for entries may be mutable or immutable. 

D. ChoiceGroup.size() returns the index value of the last entry in a ChoiceGroup. 

E. You can specify different fonts for each ChoiceGroup entry. 

F. When using Choice.EXCLUSIVE, there must always be an element selected. 

Answer: A,C,F 


Q229. - (Topic 1) 

A MIDlet that is to be installed on a phone has different values for the MIDlet-Name property between the JAD file and the manifest in the JAR file. Which is true? 

A. The value in the JAD file overrides the value in the manifest. 

B. A dialog is presented to resolve the conflict. 

C. The MIDlet installation process will be aborted. 

D. The value in the manifest overrides the value in the JAD file. 

Answer: C 


Q230. - (Topic 2) 

Given: 

MIDlet Suite A public class Person public class Address 

MIDlet Suite B public class Person 

Which is true? 

A. Person in MIDlet Suite B is NOT allowed access to the Address class defined in MIDlet Suite A. 

B. Person in MIDlet Suite B is allowed access to the Address class defined in MIDlet Suite 

A. 

C. Person in MIDlet Suite B is allowed access to Address class in MIDlet Suite A based on the protection domain. 

D. Person in MIDlet Suite B is allowed restricted access to the Address class in MIDlet Suite A. 

Answer: A