If you put in a Cisco 210-250 certification on your skill set, it will 1st assist you to by simply making an effort to alter your deliver the results move. By furthering knowing about it starting, youll find a better understanding of what you are doing and also deliver the results a lot more expeditiously. More, you will know the right path about the computer software much better than a good number of, that can often will let you look for the simplest and a lot powerful path for one to achieve the projects. But that doesn?¡¥t only finish with individual production concentrations along with knowing almost all there is to know about Cisco programs.

2021 Mar 210-250 answers

Q11. In NetFlow records, which flags indicate that an HTTP connection was stopped by a security appliance, like a firewall, before it could be built fully?

A. ACK

B. SYN ACK

C. RST

D. PSH, ACK

Answer: B


Q12. Which tool is commonly used by threat actors on a webpage to take advantage of  the software vulner abilities of a system to spread malware?

A. exploit kit

B. root kit

C. vulnerability kit

D. script kiddie kit

Answer: A


Q13. Which network device is used to separate broadcast domains?

A. router

B. repeater

C. switch

D. bridge

Answer: A


Q14. Based on which statement does the discretionary access control security model grant or restrict access ?

A. discretion of the system administrator

B. security policy defined by the owner of an object

C. security policy defined by the system administrator

D. role of a user within an organization

Answer: A


Q15. Which definition of a fork in Linux is true?

A. daemon to execute scheduled commands

B. parent directory name of a file pathname

C. macros for manipulating CPU sets

D. new process created by a parent process

Answer: C


Renewal 210-250 free exam:

Q16. Which definition of Windows Registry is true?

A. set of pages that are currently resident m physical memory

B. basic unit to which the operating system allocates processor time

C. set of virtual memory addresses

D. database that stores low-level settings for the operating system

Answer: C


Q17. Where is a host-based intrusion detection system located?

A. on a particular end-point as an agent or a desktop application

B. on a dedicated proxy server monitoring egress traffic

C. on a span switch port

D. on a tap switch port

Answer: D


Q18. Which situation indicates application-level white listing?

A. Allow everything and deny specific executable files.

B. Allow specific executable files and deny specific executable files.

C. Writing current application attacks on a whiteboard daily.

D. Allow specific files and deny everything else.

Answer: C


Q19. A user reports difficulties accessing certain external web pages, When examining traffic to and from the external domain in full packet captures, you notice many SYNs that have the same sequence number, source, and destination IP address, but have different payloads. Which problem is a possible explanation of this situation?

A. insufficient network resources

B. failure of full packet capture solution

C. misconfiguration of web filter

D. TCP injection

Answer: A


Q20. Which two features must a next generation firewall include? (Choose two.)

A. data mining

B. host-based antivirus

C. application visibility and control

D. Security Information and Event Management

E. intrusion detection system

Answer: D,E