Accurate of 1Z0-053 test materials and class for Oracle certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-053 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Database 11g: Administration II exam Today!

2016 May 1Z0-053 Study Guide Questions:

Q151. Which type of backup contains only the blocks that have changed since the last level 0 incremental backup?

A. a cumulative level 1 backup

B. a differential level 1 backup

C. a full backup

D. a whole backup

Answer: A


Q152. Which of the following initialization parameters have been deprecated in Oracle 11g because of the introduction of the Automatic Workload Repository? (Choose all that apply.)

A. BACKGROUND_DUMP_DEST

B. FOREGROUND_DUMP_DEST

C. CORE_DUMP_DEST

D. USER_DUMP_DEST

E. DIAGNOSTIC_DEST

F. All of the above

Answer: ACD


Q153. Your archive-log destination directory runs out of space. What is the impact of this on the database?

A. None. The database will switch over to the stand-by archive-log destination directory.

B. A warning message will be written to the alert log of the database, but no adverse impacts to the database will be experienced.

C. The database will shut down, and will not restart until you correct the out-of-space situation.

D. The database will continue to try to write to the archive-log destination directory for one hour.

After one hour, the database will shut down normally.

E. Once Oracle has cycled through all online redo logs, it will stop processing any DML or DDL until the out-of-space condition is corrected.

Answer: E


1Z0-053  test

Abreast of the times exams 1z0-051 1z0-052 1z0-053:

Q154. For Oracle 11g, Oracle strongly recommends that you configure your database to use which of the following memory-management features?

A. Automatic PGA Memory Management

B. Automatic SGA Memory Management

C. Automatic Shared Memory Management

D. Automatic Memory Management

E. Manual SGA Memory Management

F. None of the above

Answer: D


Q155. If you use ALTER DISKGROUP ... ADD DISK and specify a wildcard for the discovery string, what happens to disks that are already a part of the same or another disk group?

A. The command fails unless you specify the FORCE option.

B. The command fails unless you specify the REUSE option.

C. The command must be reissued with a more specific discovery string.

D. The other disks, already part of the disk group, are ignored.

Answer: D


Q156. Which of the following commands will perform an active database duplication of the ORCL database to the ORCL2 database?

A. Set oracle_sid=orcl

rman target=sys/robert auxname=sys/Robert@orcl2

create duplicate target database to neworcl from

active database nofilenamecheck

spfile set control_files 'c:\oracle\oradata\neworcl\control01.ctl',

'c:\oracle\oradata\neworcl\control02.ctl'

set db_file_name_convert

'c:\oracle\oradata\orcl','c:\oracle\oradata\neworcl'

set log_file_name_convert

'c:\oracle\oradata\orcl','c:\oracle\oradata\neworcl'

B. Set oracle_sid=orcl

rman target=sys/robert auxname=sys/Robert@orcl2

duplicate target database nofilenamecheck

spfile set control_files 'c:\oracle\oradata\neworcl\control01.ctl',

'c:\oracle\oradata\neworcl\control02.ctl'

set db_file_name_convert

'c:\oracle\oradata\orcl','c:\oracle\oradata\neworcl'

set log_file_name_convert

'c:\oracle\oradata\orcl','c:\oracle\oradata\neworcl'

C. Set oracle_sid=orcl

rman target=sys/robert auxname=sys/Robert@orcl2

duplicate target database to neworcl nofilenamecheck

spfile set control_files 'c:\oracle\oradata\neworcl\control01.ctl',

'c:\oracle\oradata\neworcl\control02.ctl'

set db_file_name_convert

'c:\oracle\oradata\orcl','c:\oracle\oradata\neworcl'

set log_file_name_convert

'c:\oracle\oradata\orcl','c:\oracle\oradata\neworcl'

D. Set oracle_sid=orcl

rman target=sys/robert auxname=sys/Robert

duplicate target database to neworcl from active database nofilenamecheck spfile set control_files 'c:\oracle\oradata\neworcl\control01.ctl',

'c:\oracle\oradata\neworcl\control02.ctl'

set db_file_name_convert

'c:\oracle\oradata\orcl','c:\oracle\oradata\neworcl'

set log_file_name_convert

'c:\oracle\oradata\orcl','c:\oracle\oradata\neworcl'

E. Set oracle_sid=orcl

rman target=sys/robert auxname=sys/Robert@orcl2

duplicate target database to neworcl from active database nofilenamecheck spfile set control_files 'c:\oracle\oradata\neworcl\control01.ctl',

'c:\oracle\oradata\neworcl\control02.ctl'

set db_file_name_convert

'c:\oracle\oradata\orcl','c:\oracle\oradata\neworcl'

set log_file_name_convert

'c:\oracle\oradata\orcl','c:\oracle\oradata\neworcl'

Answer: E


2passeasy.com

Tested 1z0-053 latest exam:

Q157. Your ARCHIVELOG-mode database has lost three datafiles and shut down. One is assigned to the SYSTEM tablespace and two are assigned to the USERS tablespace. You can choose from the following steps to recover your database:

a. Restore the three database datafiles that were lost.

b. Issue the Startup Mount command to mount the database.

c. Issue the alter database open command.

d. Issue the alter database open resetlogs command.

e. Recover the database using the recover database command.

f. Recover the datafiles with the recover datafile command.

g. Take the datafiles offline.

Which is the correct order of these steps in this case?

A. a, b, e, c

B. b, e, d

C. a, b, d, c

D. b, g, c, f

E. a, b, d, f

Answer: A


Q158. Your system has been upgraded from Oracle Database 10g to Oracle Database 11g. You imported SQL Tuning Sets (STS) from the previous version. After changing the OPTIMIZER_FEATURE_ENABLE parameter to 10.2.0.4 and running the SQL Performance Analyzer, you observed performance regression for a few SQL statements. What would you do with these SQL statements?

A. Set OPTIMIZER_USE_PLAN_BASELINES to FALSE to prevent the use of regressed plans.

B. Capture the plans from the previous version using STS and then load them into the stored outline.

C. Capture the plans from the previous version using STS and then load them into SQL Management Base (SMB).

D. Set OPTIMIZER_CAPTURE_SQL_PLAN_BASELINES to FALSE to prevent the plans from being loaded to the SQL plan baseline.

Answer: C


Q159. To enable faster incremental backups, you enabled block change tracking for the database.

Which two statements are true about the block change tracking file? (Choose two.)

A. Multiple change tracking files can be created for a database.

B. The change tracking file must be created after the first level 0 backup.

C. RMAN does not support backup and recovery of the change tracking file.

D. The database clears the change tracking file and starts tracking changes again, after whole database restore and recovery operations.

Answer: CD


Q160. Which three statements correctly describe the features of the I/O calibration process? (Choose three.)

A. Only one I/O calibration process can run at a time.

B. It automates the resource allocation for the Automated Maintenance Tasks.

C. It improves the performance of the performance-critical sessions while running.

D. It can be used to estimate the maximum number of I/Os and maximum latency time for the system.

E. The latency time is computed only when the TIMED_STATISTICS initialization parameter is set to TRUE.

Answer: ADE