Real of 1Z0-414 actual exam materials and rapidshare for Oracle certification for client, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-414 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle ZFS Storage ZS3 Implementation Essentials exam Today!

2016 May 1Z0-414 Study Guide Questions:

Q1. Which three RAID levels are not recommended when configuring storage pool for OLTP (random) workload and why? 

A. RAID0; good performance but no redundancy 

B. RAIDZ2; not very good performance due to low IOPS 

C. RAID1; great availability but costly 

D. RAIDZ3; bad performance due to lowest IOPS among RAID level 

Answer: A,B,D 


Q2. What type of cabling scheme is used when cabling two or more disk shelves? 

A. Top Down/Bottom Up cabling scheme where the top and bottom disk shelves connect to the storage server 

B. Cable disk shelves which directly connect to the storage server until you run out of SAS ports 

C. Top Down/Bottom Up cabling scheme where the middle disk shelves connect to the storage server 

D. Top Down/Bottom Up cabling scheme where only the top disk shelves connect to the storage server 

E. Top Down/Bottom Up cabling scheme where only the bottom disk shelves connect to the storage server 

Answer: C 


Q3. Which two actions allow a statistic to become an archived data set? 

A. Using "Add statistic..." in Analytics > Open Worksheet 

B. Clicking the archive (tape) icon in Analytics > Open Worksheet 

C. Saving the statistic in a worksheet 

D. Monitoring the statistic in Analytics > Open Worksheet for more than one hour 

E. Zooming out to more than one hour, and then pausing the statistic 

Answer: B,E 


1Z0-414 dumps

Improved 1Z0-414 actual exam:

Q4. Which are the five primary tabs for the Browser User Interface? 

A. Configuration 

B. Maintenance 

C. Shares 

D. Status 

E. Analytics 

F. Dashboard 

G. Service 

Answer: A,C,G 


Q5. Which ZFS component improves ZFS throughput and response time for stable write processing (e.g.O_SYNC)? 

A. VDEV 

B. ZIO 

C. ARC 

D. DMU 

E. ZIL 

Answer: A 


Q6. Which devices can be tuned using the synchronous write bias property by selecting values of either latency or throughput? 

A. Quantum devices 

B. Log devices 

C. Block devices 

D. Cache devices 

Answer: B 

Explanation: A setting of.Synchronous write bias : Throughput.for a dataset allows synchronous writes to files inother.datasets to have lower latency access to SSD log devices. 

https://blogs.oracle.com/roch/entry/synchronous_write_bias_property 


1Z0-414 pdf exam

100% Guarantee 1Z0-414 guidance:

Q7. Which two groups' tasks become easier when a share is published? 

A. Administrators trying to administer the domain 

B. Users who are using the Find feature of the Start menu to find remote shares based on identifier or description 

C. Users trying to find shares in large Active Directory environments 

D. Users trying to add a meaningful description to shares so that others may find it 

Answer: B,C 

Explanation: Publishing Shares to Active Directory Publishing shares makes it easier for a resource to be found in large AD environments. By publishing shares to Active Directory, users can use the Find feature on the Start menu on their Windows desktops to find remote shares based on their identifier or description. In order to publish shares to Active Directory, open the File Server Management console, click on Shares, right click on the share name to be published, click on properties, then choose the Publish tab and check the “Publish this share in Active Directory” 

http://www.oracle.com/technetwork/server-storage/sun-unified-storage/documentation/mswindows-integration-063012-1690774.pdf 


Q8. Identify the three levels of upgrades that are available. 

A. Micro: Designed to fix bugs within 24 to 48 hours 

B. Minor: Designed to add new features 

C. Major: Big feature revisions 

D. Major: Designed to add new features 

E. Minor: Big feature revisions 

Answer: A,B,C 


Q9. Which configuration provides maximum availability and performance? 

A. Triple parity RAID 

B. Triple mirrored 

C. Triple striped 

D. Quad parity 

E. Quad parity with mirroring 

Answer: B 

Explanation: 

Data is triply mirrored, yielding a very highly reliable and high-performing system (for example, storage for a critical database). This configuration is intended for situations in which maximum performance and availability are required. Compared with a two-way mirror, a three-way mirror adds additional IOPS per stored block and higher level protection against failures. Note: A controller without expansion storage should not be configured with triple mirroring. 

https://docs.oracle.com/cd/E51475_01/html/E52872/goden.html 


Q10. Which three functions does the Oracle Intelligent Storage Protocol (OISP) perform? 

A. Assess the IO requirements of the Oracle Database data 

B. Communicate Oracle Database metadata information about its IO patterns with ZFS Storage Appliances 

C. Dynamically tune critical IO parameters to maximize query performance 

D. Assess the IO requirements of Oracle Database tablespaces 

Answer: A,B,D