Having a Oracle Oracle certification can be a dream regarding those who function in This field. Exambible is one of the leaders in supplying Oracle 1Z0-429 certification candidates together with up-to-date online practice tests regarding Oracle certification exam preparation. The 1Z0-429 brain dumps are frequently revised in line with your Oracle 1Z0-429 real exam. We give you 100% promise to get with the Oracle 1Z0-429 examination together with our high-quality and also reliable Oracle practice questions. You only need to click your mouse and confirm your payment; then you can appreciate our free of charge downloadable 1Z0-429 Pdf files. The Oracle 1Z0-429 certification sample questions are cutting-edge, and matching together with correct answers. Devote the least amount of money and a little span of energy getting one of the most valuable and also accurate Oracle Oracle 1Z0-429 training materials. Getting our Oracle product and passing your current Oracle 1Z0-429 certification exam on your initial try, or you can get entire money again.

2016 Oct 1Z0-429 test question

Q41. Which set of steps is the recommended cabling sequence with FS1-2 hardware components? 

A. 1. Pilot 1: Install CMA, plug all cables, and route them Power first, Ethernet Last. 

2. Pilot 2: Same as above. 

3. Controller 1: Install CMA, plug and route cables Power first, Ethernet, SAS Controller 

Interconnects, SAS Controller to Strings and Front End Network Connections respectively. 

4. Controller 2: Same as above. 

5. DEs per string sequence. 

B. 1. Controller 1: Install CMA, plug and route cablesPower first, Ethernet, SAS Controller 

Interconnects, SAS Controller to Strings, and Front End Network Connections respectively. 

2.Controller 2: Same as above. 

3.Pilot 1: Install CMA, plug all cables, and route them Power first, Ethernet last. 

4.Pilot 2: Same as above. 

5. DEs per string sequence. 

C. 1. Controller 1: Install CMA, plug and route cables Power first, Ethernet,SASController 

Interconnects, SAS Controller to Strings and Front End Network Connections respectively. 

2. Controller 2: Same as above. 

3. DEs per string sequence. 

4. Pilot 1: Install CMA, plug al cablesand route them Power first, Ethernet Last. 

5.Pilot 2: Same as above. 

D. 1. Pilot 1: Install CMA, plug all cables,and route them Power first, Ethernet last. 

2. Pilot 2: Same as above. 

3. DEs per string sequence. 

4. Controller 1: Install CMA, plug and route cables Power first, Ethernet, SAS Controller 

Interconnects, SAS Controller to Strings, and Front End Network Connections respectively. 

5. Controller 2: Same as above. 

Answer: C 


Q42. What step should be performed to receive email notifications from the FS1 system? 

A. Configure email notifications routed via an email server. 

B. Configure SNMP on host. 

C. Enable Call-Home feature. 

D. Create Primary Administrator. 

Answer: D 

Reference: 

http://docs.oracle.com/cd/E57980_10/E52540_02/E52540_02.pdf 


Q43. Identify which two SNMP ports for queries and traps. 

A. port 160 for queries 

B. port 161 for queries 

C. port 162 for queries 

D. port 160 for traps 

E. port 161 for traps 

F. port 162 for traps 

Answer: C,E 


Q44. Select the correct role for the built-in login ID administrator. 

A. Adminstrator1 

B. Oracle Support 

C. Primary Administrator 

D. Support 

Answer: B 

Reference: 

http://docs.oracle.com/cd/E25290_01/doc.60/e25224/registration.htm 


Q45. Identify which CLI command is used to access and run the PITman tool. 

A. the FSCLI topology command 

B. the FSCLI pilot command 

C. the FSCLI system command 

D. the FSCLI profile command 

Answer: B 


2passeasy.com

Up to the minute 1Z0-429 practice exam:

Q46. Which three options are the purpose of the FS Portal accessed on the Pilot via a browser? 

A. configuring and managing the FS1 system 

B. downloading documentation and user manuals 

C. quick viewing of system status 

D. viewing multiple FS1 systems 

E. downloading tools and utilities such as thefscliand management software 

Answer: B,C,D 


Q47. Identify where in the FS System Manager the Storage Administrator can check the number of frames dropped from first-in or first-out buffer thathaveoccurred on the channel associated with a particular Fibre Channel (FC) port. 

A. SAN > Statistics and Trending > Controller Protocols > Actions > View Details > RND Errors 

B. SAN > Statistics and Trending > Controller Protocols > Actions > View Details > Underrun Errors 

C. SAN > Statistics and Trending > Controller Protocols > Actions > View Details > DMA (Direct Memory Access) Errors 

D. SAN > Statistics and Trending > Controller Protocols > Actions > View Details >System Errors 

Answer: C 

Reference: 

https://docs.oracle.com/cd/E29307_01/E27588_01/E27588_01.pdf 


Q48. From where can you download the FS1 SNMP (Simple Network Management Protocol) MIB (Management Information Base)? 

A. from the Oracle FS System Manager, from the System tab, under Global Settings from SNMP via Actions 

B. from the Support > Utilities branch in the FS System Manager 

C. from the Configure > SNMP branch in the FS System Manager 

D. from the Monitor > System Alerts branch in the FS System Manager 

Answer: A 


Q49. Which statement is true about Performance and Capacity SSDs being intermixed on the same Drive Enclosure? 

A. You need to assign different types of disks to different disk groups, SSDs within a disk group must be of the same type. 

B. You cannot mix SSD types within a Drive Enclosure. All SSDs within a DE must be the same type. 

C. SSDs require different carriers than those that they are shipped with. When adding different types of SSD in a DE, you must exchange the drive carrier with the extra drive carrier that is included in the kit. 

D. You can assign different types of disks to different disk groups. SSDs within a disk group can be of adifferenttype. 

Answer: B 


Q50. Which role should the storage administrator select when creating a new user who will be creating volumes but not performing other updates on the FS1 system? 

A. Administrator1 

B. Administrator2 

C. Support 

D. Primary Support 

Answer: C