It is impossible to pass Oracle 1Z0-434 exam without any help in the short term. Come to Ucertify soon and find the most advanced, correct and guaranteed Oracle 1Z0-434 practice questions. You will get a surprising result by our Leading Oracle SOA Suite 12c Essentials practice guides.

2016 Oct 1Z0-434 actual test

Q1. Which two are correct statements about the Oracle Cloud Adapter for Salesforce.com? 

A. It uses either HTTP basic authentication or username token authentication to perform secure interaction with Salesforce.com. 

B. It can make both synchronous and asynchronous calls through the Salesforce.comSOAP API. 

C. Behind the scenes, it uses the SOAP API provided by Salesforce.com. 

D. The design-time tooling generates a WSDL that is different from the enterprise WSDL available from Salesforce.com. 

Answer: C 


Q2. Which two statements are true about the defined Oracle JMS Adapter outbound connection? 

A. It supports connections to JMS distributed queues. 

B. It uses default credentials when connecting to the remote JMS provider. 

C. It supports zero message loss via distributed transactions. 

D. It requires the JMS consumer to explicitly commit transactions. 

Answer: A,B 

Reference: 

http://docs.oracle.com/cd/E23943_01/web.1111/e15493/prog_details.htm 


Q3. When more than one policy is attached to a policy subject, the combination of policies needs to be valid. 

Which statement is true about the valid combination of policies for a policy subject? 

A. Only one MTOM policy can be attached to a policy subject. 

B. More than one Reliable Messaging policy can be attached to a policy subject. 

C. You cannot have both a Reliable Messaging policy and a WS-Addressing policy attached to the same policy subject 

D. Only one security policy can be attached to a policy subject 

Answer: A 


Q4. Which three design considerations apply to an if-then rule? 

A. A rule function can be called. 

B. Aggregations such as count, max, and average can be used. 

C. A while loop can be employed. 

D. Fact object structures can be changed. 

E. A BPEL scope variable can be defined. 

Answer: A,B,C 


Q5. Which statement accurately describes how to use SOA Suite to create a REST interface for a provider application that does not support REST? 

A. Oracle Service Bus must be used. An HTTP proxy service is created and a pipeline is added with a conditional branch for each HTTP verb that the interface will serve. If there is any non-XML payload, such as JSON, an external parser service must be used to translate it to XML. 

B. Use Oracle Service Bus or BPEL Process Manager and utilize the REST binding that is available for both. The RESTbinding will automatically translate a REST payload from JSON or XML to SOAP/XML for processing in the middleware layer. 

C. Use a BPEL process with a REST binding and utilize the nXSD activity to translate the native JSON payload to XML for processing. 

D. Use the HTTP transport in Oracle Service Bus for the REST interaction and use nXSD to translate the JSON payload to XML for processing. 

Answer: C 


1Z0-434  study guide

Update 1Z0-434 free question:

Q6. Composite X invokes an outbound DB adapter to write data to a database table. You have configured JCA retry at the binding component as follows: 

<property name = “jca.retry.count” type=”xs:int” many=”false” override =”may”>2</property> 

<property name = “jca.retry.interval” type=”xs:int” many=”false” 

override =”may”>2</property> 

You have also modeled a fault policy to retry the invocation three times in case ofremoteFaultas follows: 

<retryCount>3<retryCount> 

<retryInterval>3<retryInterval> 

What happens when the database that is being accessed by the above binding component goes down? 

A. The invocation is retried for a total of two times every two seconds. Fault policy reties are ignored. 

B. The invocation is retried for a total of six times every three seconds. 

C. The invocation is retried for a total of six times every two seconds. 

D. The fault policy retries occur within the JCA retries. So, two JCA retries are executed two seconds apart. Within each fault policy retry, two JCA retries are executed two seconds apart. 

Answer: D 


Q7. Which statement is correct about how if-then rules are processed during an inferencing session? 

A. Rules are evaluated in the order in which they were added to the ruleset. 

B. A particular rule can be fired only once in an inferencing session. 

C. The effective date set for a rule can take it out of consideration for evaluation. 

D. A priority setting of 1 will cause the rule to fire during each inferencing session. 

E. Rules with multiple IF conditions receive higher priority during evaluation. 

Answer: A 


Q8. Which statement is false about debugging SOA composites? 

A. You can run the debugger in Oracle Enterprise Manager Fusion Middleware Control. 

B. You can debug on local as well as on remote servers. 

C. Breakpoints are the intentional pausing locations in a SOA composite application that you set for debugging purposes. 

D. If the composite is not already deployed in the current JDeveloper session, then JDeveloper will redeploy it. 

Answer: C 

Reference: 

https://docs.oracle.com/middleware/1213/soasuite/develop-soa/soa-debugger-jdev.htm 


Q9. Identify four situations in which you can configure a notification for a human task. 

A. task created 

B. task completed 

C. task opened in workspace 

D. task errored 

E. outcome updated 

F. task assigned 

Answer: B,D,E,F 


Q10. You expand a business rule component that a colleague added to the BPEL process.You see an Assign element namedFacts_To_Rule_Services. 

Which statement is true about this assign element? 

A. It was added automatically based on entries that your colleague made in the dialog box that appeared when the business rule component was added to the BPEL model. 

B. Your colleague manually added this Assign element after adding the business rule component to the BPEL model. 

C. The Assign element was automatically added when your colleague manually added the correspondingRule_Service_To_FactsAssign to the BPEL model. 

D. You can delete this Assign because it was created for documentation purposes only. 

Answer: A