Take our Oracle 1Z0-869 products that are available within Pdf formats is really a promised and effective way to make the 1Z0-869 exam. Success is not considerably away. Oracle Oracle preparation components are updated on regular basis along with are supported by our money-back promise. The Oracle 1Z0-869 check engine creates a real Oracle exam atmosphere. Taking the actual Oracle 1Z0-869 practice materials youll be able to master the whole syllabus of the Oracle Oracle exam. Theres no chance of errors in Pass4sure Oracle 1Z0-869 practice questions along with answers. Our Oracle Oracle review guide are usually presented chapter by chapter which is crystal clear to master the main elements. Many of us promise you may make a wonderful success with the help of our Oracle practice questions. We even offer 100% money-back promise if you unluckily miss the Oracle Oracle 1Z0-869 certificate.

2021 Oct 1Z0-869 simulations

Q121. - (Topic 3) 

Given: 

30.

 public boolean X(byte[] Y) throws IllegalArgumentException { 

31.

 ByteArrayInputStream bais = new ByteArrayInputStream(arg); 

32.

 DataInputStream dis = new DataInputStream(bais); 

33.

 String type = null; 34. try {type = dis.readUTF();} 

35.

 catch (Exception e) { } 

36.

 return(Z); 

37.

 } 

Which substitutions for X, Y, and Z in the code create a valid implementation of RecordFilter that matches records whose type is NOT deleted? 

A. X is matches Y is type Z is !type.equals("deleted") 

B. X is match Y is arg Z is type.equals("deleted") 

C. X is matches Y is arg Z is !type.equals("deleted") 

D. X is match Y is type Z is !type.equals("deleted") 

E. X is matches Y is arg Z is type.equals("deleted") 

Answer: C 


Q122. - (Topic 2) 

Assume a particular JTWI phone supports server socket connections. A MIDlet running on the phone attempts to register a connection using: PushRegistry.registerConnection(connection, midlet, filter); Assume connection, midlet, and filter are NOT null. The statement is executed and throws a ConnectionNotFoundException. What causes the exception? 

A. The phone does NOT support push connections using server sockets. 

B. The requested connection is already registered. 

C. The syntax of connection is invalid. 

D. The specified MIDlet does NOT exist. 

Answer: A 


Q123. - (Topic 3) 

Which is true about WMA's support for Cell Broadcast Service (CBS) messaging? 

A. CBS uses encoding schemes different from SMS. 

B. A subscriber can choose topics on which to receive messages. 

C. A base station can choose to send CBS messages to specific mobile stations. 

D. The WMA is used to send and receive CBS messages. 

Answer: B 


Q124. - (Topic 3) 

Given: 

Font font = Font.getFont( 

Font.FACE_SYSTEM, 

Font.STYLE_BOLD | Font.STYLE_ITALIC | Font.STYLE_UNDERLINED, 

Font.SIZE_MEDIUM); 

If Font.STYLE_ITALIC is unavailable on the device, what is the result? 

A. IllegalArgumentException occurs. 

B. Compile time error occurs. 

C. RuntimeException occurs. 

D. Device substitutes its closest substitute. 

Answer: D 


Q125. - (Topic 2) 

Due to possible performance consequences, the MIDP 2.0 specification urges caution when creating certain types of record store enumerations. Which is identified in the specification as having the greatest probability of resulting in poor response time? 

A. using a comparator 

B. setting the keepUpdated argument to true 

C. using a filter 

D. using a filter and a comparator together 

Answer: B 


1Z0-869  free exam

Abreast of the times 1Z0-869 real exam:

Q126. - (Topic 3) 

Given the MIDlet code: 

11.

 public void startApp() { 

12.

 Form f = new Form("hello"); 

13.

 Display.getDisplay(this).setCurrent(f); 

14.

 System.gc(); 

15.

 System.exit(0); 

16.

 f.append("foo"); 

17.

 } 

What is the result? 

A. The application runs without exception, but foo is not printed. 

B. The application runs, but line 15 is ignored. 

C. The application runs, but throws an exception at runtime. 

D. Compilation fails. 

E. The application runs, and foo prints to the current display. 

Answer: C 


Q127. - (Topic 2) 

Manager.createPlayer(..) may involve synchronous blocking I/O operations, possibly blocking execution for an indefinite amount of time. Which is the most efficient way to create a Player object and receive the events it generates? 

A. Create the Player from an InputStream, possibly after copying data into memory. 

B. Create the Player in a separate thread from the user interface, then create a PlayerListener that receives events from this Player. 

C. Ensure System.gc() is called before creating the Player. 

D. Create the Player in the current thread and listen for events in a separate thread. 

Answer: B 


Q128. - (Topic 1) 

Given: 

39.

 Image image = Image.createImage(20, 20); 

40.

 Graphics g = image.getGraphics(); 

41.

 g.setColor(0xFF0000); //RED 

42.

 g.fillRect(0, 0, 

43.

 20, 20); 

44.

 Alert alert= new Alert("WARNING!"); 

45.

 alert.setImage(image); 

46.

 g.setColor(0x000000); //BLACK 

47.

 g.fillRect(0, 0, 

48.

 20, 20); 

What is the result when the Alert is shown? 

A. A runtime exception is thrown. 

B. A red square is shown on the Alert. 

C. Either a red square or a black square is shown depending on the implementation. 

D. A black square is shown on the Alert. 

Answer: B 


Q129. - (Topic 2) 

A MIDP 2.0 compliant device creates an HTTP connection to a server that supports HTTP 

1.1. Which is true? 

A. The device definitely supports HTTP 1.1. 

B. The device definitely does NOT support HTTP 1.1. 

C. The device may or may NOT support HTTP 1.1. 

D. There is no such thing as a 1.1 version of HTTP. 

Answer: A 


Q130. - (Topic 3) 

Click the Exhibit button. What is the result? 

A. myForm contains the string "run count: 0". 

B. myForm contains the string "run count: 1". 

C. An exception is thrown at runtime. 

D. myForm contains the string "waiting...". 

E. myForm contains the string "run count: 2". 

Answer: B 

217. - (Topic 3) 

Assume a device supports datagrams and a MIDlet has permission to use datagram connections. Which two are true? (Choose two.) 

A. Push registration can fail because the device does NOT support the use of datagrams by the PushRegistry. 

B. Push registration can fail if another application has already reserved the connection on the device. 

C. Push registration can fail if the allowed sender filter specified is *, which poses a security risk to the device. 

D. Push registration can fail if there is a push registration conflict, but the user must be prompted as to how to resolve the problem. 

Answer: A,B