Breathing of 1Z0-520 vce materials and bootcamp for Oracle certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-520 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle EBS R12.1 Purchasing Essentials exam Today!

2016 May 1Z0-520 Study Guide Questions:

Q71. You created an internal requisition to move material between two organizations. The destination is locator controlled. The shipping network between these two locations has been defined as Direct. 

The shipment transaction fails. What could be the reason for the failure? 

A. Locator default has not been set up in the transaction default. 

B. Internal requisitions cannot be used for Direct shipping networks. 

C. You did not indicate the locator of the destination on the requisition. 

D. Locator-controlled destinations cannot be used for Direct shipping networks. 

Answer: A 


Q72. A user has been assigned with five Operating Units in his or her security profile. The user transacts in three of those Operating Units, the remaining two are used occasionally. 

The user can limit the list of values available to the three Operating Units by 

A. setting the preferred Operating Units in user preferences 

B. setting the values for the MO: Operating Unit at the user level profile option 

C. setting the values for the MO: Default Operating Units at the user level profile option 

D. requesting the system administrator to update the Operating Units in the security profile 

E. requesting the system administrator to set up MO: Default Operating Unit for the responsibility 

Answer: A 


Q73. Which profile option controls whether a flexfield window automatically opens when you navigate to a customized descriptive flexfield? 

A. Flexfields: Shorthand Entry 

B. Flexfields: Open Key Window C. Flexfields: Open List of Values D. Flexfields: Open Descr Window 

E. Flexfields: Open Description Field 

Answer: D 


1Z0-520 test questions

Up to the minute 1Z0-520 test question:

Q74. Your ordering process starts with a requisition. Into which two documents must the purchase requisition document be transformed within Oracle Applications? (Choose two.) 

A. Return 

B. Receipt 

C. Quotation 

D. Purchase Order 

E. Request For Quotation 

Answer: D,E 


Q75. Identify four ways in which sourcing rules significantly improve efficiency of procurement processes. (Choose four.) 

A. Allowing you to transfer from one supplier site to the other, if It is a global supplier. 

B. Assigning sourcing rules at the item or item-organization level using an assignment set. 

C. Giving you the ability to identify the priority to be given to the local sites of a global supplier. 

D. Sourcing the highest percentage of an item from only those suppliers who ranked the highest. 

E. Allowing you to identify the most efficient shipping method to be used for a specific sourcing rule, 

F. Automatically allocating planned orders across different suppliers based on predetermined criteria such as rank and percentage. 

G. Allowing the implementer to define a single sourcing rule for an item at the Item Master level, to cater to all inventory organizations. 

Answer: B,C,E,F 


Q76. Which are the three mandatory fields when defining a supplier bank header? (Choose three.) 

A. Bank 

B. Bank branch 

C. Bank contact 

D. Bank account number 

E. Bank operating account 

Answer: A,B,D 


1Z0-520 exam engine

Actual 1Z0-520 :

Q77. Which three are correct security/access levels for purchasing documents? (Choose three.) 

A. All 

B. Buyer 

C. Public 

D. Owner 

E. Hierarchy 

F. Purchasing 

Answer: C,E,F 


Q78. The Child Lots check box is enabled at the organization item level. Which two statements are true? (Choose two.) 

A. The lot splitting process is enabled by this feature. 

B. The system would maintain lot genealogy with child and parent lots. 

C. Child lot characteristics are completely different from that of parent lots. 

D. Child lots are unique and independent lots. They are not linked with parent lots. 

E. Short expiry lots are child lots. Child lots generate unique numbers across items. 

F. Child lots are a subdivision of the parent lots and maintain integrity with the parent lots. 

Answer: B,F 


Q79. Which four sources of information default records Into the Supplier Header? (Choose four.) 

A. Invoice Options B. System Options C. Financial Options D. Payables Options 

E. Receiving Options 

F. Purchasing Options 

G. Approved supplier list 

Answer: C,D,E,F 


Q80. If the PO: Allow Buyer Override in AutoCreate Find profile option is set to No, what would happen if the buyer, Pat Stock, uses the AutoCreate form? 

A. Pat would be able to view requisitions assigned to other buyers and unassigned requisitions. 

B. Pat would not be able to view requisitions assigned to other buyers or unassigned requisitions. 

C. Pat would be able to view requisitions assigned to other buyers, but not view unassigned requisitions. 

D. Pat would not be able to view requisitions assigned to other buyers, but would be able to view unassigned requisitions. 

E. Pat would be able to view all requisitions in the AutoCreate form, but would be prevented from placing requisitions on a purchase order if they reference another buyer. 

Answer: B