The actual Oracle 1Z0-520 questions are usually up to date through our engineers in real time. Youll get the most recent simulated examination questions which are in keeping with the existing Oracle examination. More importantly, the actual up-date date extended to be able to 180 nights, showing you will probably have half any years time for you to examine 1Z0-520 dumps.

2016 Jun 1Z0-520 actual test

Q31. ABC Inc. is a semiconductor manufacturing organization. They have all possible inventory controls on items. Which controls are validated on subinventory transfer transactions? 

1. Lot control 

2. Locator control 

3. Serial Number control 

4. Revision Quantity control 

5. Subinventory and locator restrictions for specific items 

A. 1 

B. 1 and 3 

C. 1, 3, and 5 

D. 1, 2, and 3 

E. 1 through 5 

F. 1, 2, 3, and 5 

G. 1, 2, 3, and 4 

Answer: E 


Q32. Which sequence best represents the Procure to Pay life cycle flow? 

A. Run compliance testing. > Enter suppliers. > Process returns. 

B. Create purchase order. > Record manual payment. > File invoices. 

C. Negotiate contracts. > Fulfill purchase order. > Generate supplier reports. 

D. Enter invoice. > Match invoice to purchase order. > Return goods to suppliers. 

E. Request for quote. > Analyze commodity. > Create payment outside payables. 

Answer: C 


Q33. ACME is implementing Inventory in a Process Manufacturing environment. The default profile for the Min-Max Planning Report is deployed. What will be the result? 

A. Requisitions will be preapproved. 

B. Users must approve requisitions for items that have a limited shelf life. 

C. Users must approve requisitions for items with a Material Safety Data Sheet (MSDS). D. Users must approve requisitions that are inside the items Past Due Supply time fence. E. Users must approve requisitions when the quantity exceeds the item's Economic Order Quantity (EOQ). 

Answer: A 


Q34. You applied a subassembly template for an item at the master level. Four main attributes of the subassembly template are: 

-primary unit of measure (UOM): EA 

-minimum order quanity: 5 

-maximum order quantity: 10 

-fixed lead time: 2 

After applying the template, you find that the attributes are not correct. You correct the template with these attributes: 

-primary UOM: LB 

-minimum order quantity: 7 

-maximum order quantity: 12 

-fixed lead time: 4 

You reapply the template. 

Which attributes are updated in the item? 

A. primary UOM: LB, minimum order quantity: 7, maximum order quantity: 12, fixed lead time: 4 

B. primary UOM: LB, minimum order quantity: 5, maximum order quantity: 10, fixed lead time: 2 

C. primary UOM: EA, minimum order quantity: 5, maximum order quantity: 10, fixed lead time: 4 

D. primary UOM: EA, minimum order quantity: 7, maximum order quantity: 12, fixed lead time: 4 

E. primary UOM: EA, minimum order quantity: 5, maximum order quantity: 12, fixed lead time: 2 

Answer: D 


Q35. Which window in Purchasing would you use to copy on existing global Approved Supplier List entry and make it local to your organization? 

A. Supplier Statue 

B. Request For Quotation 

C. Supplier-Item Attribute 

D. Approved Supplier List Statuses 

E. Sourcing Rule/Bill of Distribution Assignments 

Answer: C 


2passeasy.com

Renew 1Z0-520 exam question:

Q36. If you have Purchasing as the only installed application, in which two tabs in the Financial Options window are you required to enter information? (Choose two.) 

A. Tax 

B. Accounting 

C. Encumbrance 

D. Human Resources 

E. Supplier-Purchasing 

Answer: B,E 


Q37. What are the three elements involved in submitting a concurrent request? (Choose three.) 

A. selecting Operating Unit 

B. selecting report language 

C. providing completion option 

D. defining a submission schedule 

E. selecting the request or request set to be submitted 

Answer: C,D,E 


Q38. You have Purchase Order approval authority In Oracle E-Business Suite Release 12. You are planning to go on vacation for three weeks without access to email. 

Select four ways in which you can manage Workflow notifications using Advanced Worklist options in your absence. (Choose four.) 

A. Grant your Worklist Access for all Workflow Item Types to your assistant 

B. Grant your Worklist Access for selected Workflow Item Types to your assistant. 

C. Create a Vacation Rule to automatically close all notifications from a specific FYI notification. 

D. Create a Vacation Rule to automatically close all FYI notifications for all Workflow Item Types. 

E. Create a Vacation Rule to reassign ail notifications for all Workflow Item Types to your assistant using the "Action my notifications" option. 

F. Create a Vacation rule to reassign all notifications for all Workflow Item Types to your assistant using the "Delegate your response" option. 

Answer: A,B,C,F 


Q39. Your customer sets up an item with the wrong primary unit of measure (UOM) and transacts for a couple of years. Now the customer realizes that the unit of measure setup was incorrect. How can you correct the UOM after transactions have been made? 

A. You can change the UOM easily in the organization items. 

B. You cannot correct the primary UOM for the item after transactions. 

C. You can easily correct the primary UOM by changing the value in the item master. 

D. You can delete items using delete group and create the item again using the correct primary UOM. 

Answer: B 


Q40. Oracle Inventory interacts with other Oracle applications by sharing information. Which two pieces of information does Oracle Inventory receive from the Order Management application? (Choose two.) 

A. UOM information 

B. shipping information 

C. on-hand information 

D. ATP supply information 

E. reservations information 

Answer: B,E