The actual Oracle 1Z0-533 answers and questions are up-to-date by our own engineers live. Youre going to get the latest simulated test concerns which are in keeping with the existing Oracle examination. Much more notably, the particular update day extended to A hundred and eighty nights, displaying that you will have 50 percent any years time and energy to examine 1Z0-533 puts.

2016 Jun 1Z0-533 free practice test

Q11. Identify two true statements about the DATAEXPORT calc script command. 

A. Using DATAEXPORT within the FIX statement of a calc script allows you to export specific data sets from an Essbase database. 

B. DATAEXPORT only exports level zero data. 

C. DATAEXPORT only exports to flat files. 

D. DATAEXPORT only exports entire data blocks. 

E. DATAEXPORT is faster than Essbase Report. 

Answer: AE 


Q12. As a Planning end user, you need to add additional commentary to your plan, documenting assumptions and other notes. What are the six available options to add this information? 

A. Supporting detail 

B. Planning unit annotations 

C. Cell text 

D. Free form text (if defined by your Planning administrator) 

E. Smart Lists (if defined by your Planning administrator) 

F. Attach a document to a data form from Workspace (if enabled by your Planning administrator) 

G. Financial Reporting Annotations in a Financial Reporting document (against the Planning application) 

Answer: ABCDFG 


Q13. A Planning Unit has a status of First Pass; what two user types can input data? 

A. Anyone with write access to the planning unit 

B. Anyone with write access to the planning application 

C. Anyone with read or write access to the planning unit 

D. The owner of the planning unit 

E. The administrator 

Answer: AE 


Q14. What are the three supported methods to create and update a member and its properties (assuming Classic or non-Classic Planning applications)? 

A. Planning Web Client 

B. EAS 

C. EPMA 

D. DRM 

E. Outline Load Utility 

Answer: ABC 


Q15. Identify the two true statements with regard to Versions and Scenarios. 

A. Versions control data entry based on time periods set by the administrator. 

B. There is only one Version to one Scenario. 

C. Versions allow several "what-if" Scenarios. 

D. Users must have the same security settings in the Version dimension as they have in the Scenario dimension. 

E. Versions can be top down or bottom up. 

Answer: CD 


1Z0-533  actual test

Avant-garde 1Z0-533 exam guide:

Q16. Identify the two true statements about shared members. 

A. You can assign a custom attribute value to a shared member. 

B. You can define a member formula for a shared member. 

C. You can assign security rights to a shared member. 

D. There is no limit to the number of shared members that you can create for the base member. 

E. Shared members may be defined for Accounts and Entity dimensions only. 

Answer: CD 


Q17. What are valid data types for the Accounts dimension? Select all that apply. 

A. Currency 

B. Non-currency 

C. Percentage 

D. Saved Assumption 

E. Text 

F. Smart List G. Date 

Answer: ABCEFG 


Q18. What four functions can Administrators use the Copy Data feature In Planning to do? 

A. Copy data values from one dimensional intersection to another dimensional intersection. 

B. Copy planning unit annotations. 

C. Copy supporting detail. 

D. Copy cell text. 

E. Copy account annotations. 

Answer: ACDE 


Q19. Identify the two true statements assuming you are working with a single application with multiple plan types. 

A. A user-defined custom dimension may exist in one plan type but not the other plan types. 

B. A user-defined custom dimension may have members in one plan type but not the remaining plan types. 

C. All members in the entity dimension must exist in all plan types. 

D. All members in the accounts dimension must exist in all plan types. 

E. All periods must exist in all plan types. 

Answer: AE 


Q20. Management dictates a major reorganization of the company structure, meaning you need to rebuild the Entity dimension from the beginning. You need to delete members in the Entity dimension. Identify the three true statements about deleting members from a Planning application. 

A. You must delete members one by one. 

B. You must delete a reference to a member from all data forms before deleting it from the dimension. 

C. In a data form definition, you selected @IDescendants(IT) for the entity dimension in the page section. The IT member will remain but 2 of its 10 cost centers are being removed. You must remove the reference to "IT" in this data form. 

D. You should back up all data for the deleted entity members; after a member is deleted, the data is not retained. 

E. A database refresh is required after deleting members from the Entity dimension. 

Answer: BDE