Cause all that matters here is passing the Oracle 1Z0-581 exam. Cause all that you need is a high score of 1Z0-581 Pillar Axiom 600 Storage System Essentials exam. The only one thing you need to do is downloading Actualtests 1Z0-581 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Sep 1Z0-581 book

Q21. Identify what the default trending charts provide. 

A. Defaulttrending charts provide a quick overview of the most commonly referred tocharacteristicsof the selected LUN overthe last few hours. 

B. Default trending charts provide a quick overview of the most commonly referred to characteristics of the selected LUN over the last 24 hours. 

C. Default trending charts provide a detailed overview of the most commonly referred to characteristics of the selected LUN over the last few hours. 

D. Default trending charts provide a detailed overview of the most commonly referred to characteristics of the selected LUN over the last 24 hours. 

Answer: A 

Explanation: Default trending charts provide a quick overview of the most commonly referred to characteristics of the selected LUN over the last few hours. 

AReference: Pillar Axiom Data Protection Manager, User's Guide, About LUN Statistics Trending Charts 


Q22. The storage administrator would like to change the load balancing settings for a volume assigned to a host. Which load balancing settings can be used? 

A. Round Robin 

B. Optimized 

C. Static 

D. Most Recently Used 

Answer: A,C 


Explanation: Load Balancing 

Identifies the type of load balancing that the storage area network (SAN) 

hosts should perform to access Pillar Axiom LUNs. 

Valid types: 

*

 Static Indicates load balancing across multiple paths to the configured LUNs. The software selects the best available path, and all commands are sent over that path until the path is no longer operational, in which case the failed path fails over to another appropriate path. 

*

 Roundrobin Indicates load balancing across multiple paths to the configured LUNs. Commands are sent one by one using the best available paths, which ensures that LUN commands are evenly distributed over any path that is available to access the LUNs. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, Modify Host, Pillar Axiom Path Manager Tab 


Q23. A clone on the Pillar Axiom storage system is defined differently from Microsoft and SNIA. Which defines a Pillar Axiom storage system clone? 

A. copy-on-write copy 

B. a full block-for-block snapshot 

C. afull block-for-blockcopy 

D. a copy-on-write snapshot 

Answer: D 

Explanation: Clone LUNs are writable snapshots of a LUN using partial-block snapshot technology. 

Note: A Clone LUN is defined as: A pointintime, readwrite, partialblock snapshot of a LUN that can be accessed immediately. A Clone LUN retains the same QoS parameters as the source LUN and consumes storage capacity from the Clone LUN repository that was allocated for the source LUN. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, About Managing Clone LUNs 


Q24. Identify the download location of the Axiom SNMP MIB. 

A. the Pilot management controller accessed via a web browser 

B. the Support >Utilities branch in the AxiomONE Storage Services Manager 

C. the Configure > SNMP branchin the AxiomONE Storage Services Manager 

D. the Monitor > System Alerts branch in the AxiomONE Storage Services Manager 

Answer: A 


Explanation: Download the Pillar Axiom MIB 

The Simple Network Management Protocol (SNMP) management information 

base (MIB) table lists Pillar Axiom 600 system resources that you can monitor. 

The file is available on the Pilot management controller, which is accessed from 

a web browser. 

1 Start a web browser from your workstation. 

2 Specify the IP address of the Pilot management controller or the name of 

the Pillar Axiom system as the address to open. 

3 Click Utilities. 

4 Click Download Pillar Axiom SNMP MIB link. 

5 Save the file to your client workstation. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, Download the Pillar Axiom MIB 


Q25. Which role is assigned to the pillar user? 

A. Primary Administrator 

B. Support 

C. Monitor 

D. Pillar Support 

Answer: D 

Explanation: 

Note: 

Role 

Identifies the role that is assigned to the administrator account. A role 

defines which permissions are granted to the administrator. 

Primary Administrator 

Administrator 1 

Administrator 2 

Monitor 

Support 

Pillar support 

Note 2: You cannot disable the Primary system administrator or the Pillar 

Support accounts. 


1Z0-581  real exam

Update 1Z0-581 test questions:

Q26. Which dynamic status bar icon displays the overall system status of the hardware components? 

A. System Status 

B. System Alert 

C. Display Pillar Axiom system communications 

D. Hardware Status 

Answer: D 

Explanation: Hardware status Displays the overall system status of the hardware components. A status of Normal (uncolored) requires no action. If, however, the status is Warning (yellow) or Critical (red), to view the Hardware overview page so the cause of the status can be identified, click this icon. 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, Status Bar Description 


Q27. The storage administrator needs to download the CLI for scripting purposes. Identify where administrator should go to download the CLI. 

A. the HTML from the Pilot: 

B. the customer FTP site 

C. the Support tab in the AxiomONE GUI 

D. the customer support center 

E. the customer support portal 

Answer: C 


Explanation: To run the Pillar Axiom CLI, you must first download the software. 

Perform this task on the workstation from which you will manage the Pillar Axiom 

storage system. 

1 Log in to the graphical user interface (GUI). 

2 Click the Support icon in the top context pane. 

3 Click the command line interface (CLI) link in the left navigation pane. 

4 Choose a download option from the Actions drop-down list for your 

workstation environment. 

5 Follow the prompts to download the software. 

6 Extract the software to a folder on your local workstation. 

Note: The Pillar Axiom CLI is the commandline interface for configuring and monitoring 

a Pillar Axiom system. The Pillar Axiom CLI provides the same capabilities as the 

Pillar Axiom GUI, allowing configuration and management of the Pillar Axiom 

system performed from command line or through custom scripts. 

Reference: Pillar Axiom, CLI Reference Guide for axiomcli, Download the Pillar Axiom CLI 

Software 


Q28. The storage administrator is installing a single slammer Axiom with both FC and iSCSI.  Identify the number of SAN Fabric ports that the storage administrator will need for the Axiom. 

A. 2 ISCSI ports 

B. 4 iSCSI ports 

C. 2 FC ports 

D. 4 FC ports 

Answer: A 

Explanation: 


Q29. Identify the function of a Storage Profile. 

A. It determines the number of RAID groups that the; volume will be striped across and the stripe size. 

B. It specifies a set of QoS attributes that are used to optimize a logical volume for a specific application or task. 

C. It determines the amount of storage allocated to the volume based on the application that is using the volume. 

D. It specifies thresholds which, when exceeded, may automatically initiate the copy of an underperforming volume to a higher performance storage. 

Answer: A 

Explanation: When configuring a logical volume, you can select a collection of predefined properties to apply to that volume. This collection of properties is called a Storage Profile. The following are some of the properties that define a Storage Profile: 

*

 Number of RAID groups 

Specifies the number of RAID groups across which the data is 

written (striped). 

*

 Strip size 

Specifies the number of contiguous bytes to be stored on a single drive. 

Note: 

The default setting depends on the media type: 

64 KB for Fibre Channel (FC) media 

128 KB for serial ATA (SATA) media 

128 KB for solid state drive, single-level cell (SSD SLC) 

media 

Reference: Pillar Axiom Administrator's Guide, About Storage Profiles 


Q30. The storage administrator is modifying a user account. The current user is not able to perform system updates. Which role should the user be assigned to be able to perform this task? 

A. Administrator1 

B. Primary Administrator 

C. Administrator 

D. Monitor 

Answer: A

Explanation: Administrator 1:A login account that has the authority to perform all administration, configuration, and recovery tasks. 

Incorrect answers, 

B. primary administrator is an account, not a role