Downloadable of 1Z0-863 exams materials and testing software for Oracle certification for client, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-863 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Java Enterprise Edition 5 Web Services Developer Certified Professional Upgrade Exam exam Today!

2021 Jun 1Z0-863 Study Guide Questions:

Q1. A. They can be stateful. 

B. They can be stateless. 

C. Components communicate by exchanging representations of the resource. 

D. Components communicate by directly performing operations on the resource. 

E. They require WSDL service API definitions. 

F. Responses can be labeled as cacheable or non-cacheable. 

Answer: B,C,F 


Q2. Which statement is true about the mapping of a UDDI tModel in the JAXR 1.0 specification? 

A. JAXR APIs cannot be used with a UDDI registry using tModels. 

B. UDDI tModels are mapped to the JAXR ServiceBinding interface. 

C. UDDI tModels are mapped to JAXR ServiceBinding and JAXR Organization. 

D. UDDI tModels are mapped to JAXR ClassificationScheme and JAXR Concept. 

Answer: D 


Q3. Enterprise A invokes a Web service provided by enterprise B with some parameters, and receives a response. A developer is making this interaction asynchronous so that A does not have to wait for B to finish processing. Which two actions must be taken to fulfill this requirement? (Choose two.) 

A. establish a Web service endpoint for enterprise A to receive the response 

B. partition the endpoint implementation in to interaction and processing layers so responses can be received independently 

C. convert all Web service methods to use XML documents as parameters and return values 

D. embed a correlation identifier in the request so that enterprise B can associate the response with it E. read messages from a queue populated by enterprise B at peak hours when response times are too slow 

Answer: A,D 


2passeasy.com

Most recent 1Z0-863 answers:

Q4. Which two code fragments are valid for adding an attachment in SAAJ? (Choose two.) 

A. SOAPMessage object. 

AttachmentPart attachment=request.createAttachementPart(); 

String stringContent = Update total; 

attachment.setContent(stringContent,text/plain); 

attachment.setContentID(update_total); 

request.addAttachmentPart(attachment); 

B. SOAPMessage object. 

Attachment attachment=request.createAttachement(); 

String stringContent = Update total; 

attachment.setContent(stringContent,text/plain); 

attachment.setContentID(update_total); 

request.addAttachment(attachment); 

C. URL url = new URL(http://eshop.com/products/tb.jpg); 

DataHandler datahandler = new DataHandler(url); 

AttachmentPart attachment = 

request.createAttachmentPart(dataHandler); 

attachment.setContentID (attached_image); 

request.addAttachmentPart(attachment); 

D. URL url = new URL(http://eshop.com/products/tb.jpg); 

DataHandler datahandler = new DataHandler(url); 

Attachment attachment = 

request.createAttachment(dataHandler); 

attachment.setContentID (attached_image); 

request.addAttachment(attachment); 

E. SOAPMessage object. 

Attachment attachment=request.newAttachement(); 

String stringContent = Update total; 

attachment.setContent(stringContent,text/plain); 

attachment.setContentID(update_total); 

request.setAttachment(attachment); 

Answer: A,C 


Q5. A purchase order Web service is designed to be synchronous, request-response, and HTTP- based. The existing service processes the request immediately. Because of new business requirements, the service can take up to ten days to perform a credit check before processing the order. Which two design changes need to be made? (Choose two.) 

A. The client needs to use dynamic proxies instead of stubs. 

B. The client needs to develop and deploy a Web service to accept callbacks. 

C. The service only needs to change the WSDL from rpc-literal to document-literal. 

D. The client and the service need to establish a mechanism to correlate the messages. 

E. Given delays of up to ten days, a polling strategy is more efficient than callback. 

Answer: B,D 


Q6. A developer must modify an existing Web service client program. XML used by the service must be updated and archived for use in other systems. The developer chooses the Dispatch API. Which two statements are true about this approach? (Choose two.) 

A. Dispatch is generic and can be instantiated for use with XML or SOAP. 

B. The Web service can be either SOAP or REST-based. 

C. The Dispatch instance must be created in Service.Mode.PAYLOAD mode in order to use SOAP. 

D. Instantiating Dispatch Service.Mode.MESSAGE mode allows you to work directly with the XML message. 

E. It is unnecessary to use JAXB with the Dispatch API. 

Answer: A,B 


2passeasy.com

100% Guarantee 1Z0-863 free samples:

Q7. A company needs to process DOM documents received from its customers through an EJB3 endpoint. Which two APIs will a developer need to invoke to process these DOM documents? (Choose two.) 

A. UDDI 

B. JAXR 

C. JAXP 

D. JAX-WS 

E. JAXB 

F. StAX 

Answer: C,F 


Q8. An enterprise has a requirement to create a Web service to accept purchase orders. The order data contains some authorization information that is specific to each order (such as, who can access which parts of the order). 

Keeping in mind future enhancements in types of orders that the enterprise needs to accept, which two design solutions provide the most flexibility? (Choose two .) 

A. a Web service interface with one method per accepted XML document type for a purchase order 

B. a procedure-style Web service method that lists all data elements and all possible access control options. 

C. a document-style Web service method that accepts all types of XML documents representing purchase orders. 

D. a Web service interface with one method for each combination of data elements and the access control options. 

Answer: A,C 


Q9. A developer is given a WSDL for an existing Web service. What is the correct sequence of steps that must be taken to use that Web service? 

A. parse the WSDL using JAXP, connect to the service using RMI, and then parse the XML using SAX 

B. use a utility (such as wsimport) to read the WSDL and generate a service endpoint interface 

C. register the WSDL with wsgen, bind to the stubs, and then call methods on the interface 

D. receive the service using RMI, parse the XML using JAXP, create Java objects using JAXR, and then return those Java objects 

Answer: B 


Q10. Which two statements are true about elements in a WSDL document? (Choose two.) 

A. Operation is an abstract set of port types supported by one or more endpoints. 

B. Service is an abstract set of operations supported by one or more endpoints. C. Message is an abstract description of an action supported by the service. 

D. Operation is an abstract description of an action supported by the service. 

E. Binding is a single endpoint defined as a combination of an operation and a network address. 

F. Message is an abstract, typed definition of the data being communicated. 

Answer: D,F