Exam Code: 1Z0-863 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Java Enterprise Edition 5 Web Services Developer Certified Professional Upgrade Exam
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-863 Exam.

2021 Jun 1Z0-863 test engine

Q21. Which two statements are true about JAXR support for XML registries? (Choose two.) 

A. The CapabilityProfile tells a client the capability level of a registry. 

B. UDDI registries must support ebXML to be compatible with JAXR. 

C. The UnsupportedCapabilityException is processed for errors from non-Java providers. 

D. The JAXR API declares methods as level 0 or level 1. 

E. JAXR registry clients present an XML schema that defines the infomodel for the provider. 

Answer: A,D 


Q22. A developer new to Web services is researching how a client can connect to a service. It is clear that some models provide better abstraction while others offer more power when working with messages. What is the correct reason to choose the Dispatch interface? 

A. Dispatch is a high-level API that helps hide the complexity of XML. 

B. REST services can be consumed with the Dispatch API and XML/HTTP bindings. 

C. The Dispatch interface supports the use JAXP to bind data. 

D. The Dispatch interface is represented internally as a SOAP message. 

Answer: B 


Q23. Which three can an EJB-based endpoint use? (Choose three.) 

A. HTTP sessions 

B. Java EE 5 declarative security 

C. Java EE 5 programmatic security 

D. client-demarcated transactions 

E. container-managed transactions 

Answer: B,C,E 


Q24. A developer must create a program to parse a medium-sized XML file looking for an instance of a specific element. Once the developer has found the element, the value must be updated and saved to disk. Which two XML parsing APIs should be used in this situation? (Choose two.) 

A. SAX 

B. DOM 

C. StAX 

D. JAXM 

E. SAAJ 

Answer: B,C 


Q25. A developer is creating a session bean EJB endpoint for a new application. Which three statements are true about the service? (Choose three.) 

A. It needs to be packaged as a WAR file. 

B. It needs to be packaged as a JAR file. 

C. It needs to be packaged as a .lib file. 

D. The class must not be final or abstract. 

E. It must implement the javax.ejb.SessionBean or javax.ejb.EntityBean interface. 

F. It can be declared an EJB via the @Stateless annotation. 

Answer: B,D,F 


1Z0-863  free practice test

Regenerate 1Z0-863 free practice exam:

Q26. A student developer has created a new library of math functions to share with friends in a linear algebra class. The developer is having difficulty getting people to come over to the dorm to see the new code library, so he decides to deploy it as a Web service so that everyone can enjoy the features via the Internet. One of the functions has this WSDL definition: 

<portType name="MyMathLib"> 

<operation name="incCtr"> <input message="tns:incCtr"/> 

</operation> 

</portType> 

Which two statements are true about this Web service? (Choose two.) 

A. This is an asynchronous receive. 

B. This is an asynchronous send. 

C. The client must use SOAPFaultException to display any errors. 

D. It must send a SOAP fault back to the sender. 

E. It must NOT send a SOAP fault back to the sender. 

Answer: B,E 


Q27. Which three techniques can be used to apply XML Digital Signatures to an XML document? (Choose three.) 

A. use detached signatures, where the digital signature covers sibling elements or external data 

B. use enveloping signatures, where the digital signature element encloses the data to be signed 

C. use enveloping signatures, where the digital signature is a child element of the data to be signed 

D. use enveloped signatures, where the digital signature is a child element of the data to be signed 

E. use enveloping signatures, where the digital signature element is a child element of the data to be signed 

Answer: A,B,D 


Q28. Place the general steps in the JAXB data binding process in the correct order. 

A. compile classes 

B. generate classes 

C. generate content tree 

D. marshall e. process content 

E. unmarshall 

F. validate 

G. f,b,a,c,g,e,d 

H. b,a,d,c,g,e,f 

I. b,a,f,c,g,e,d 

J. b,a,d,c,e,f,g 

K. f,c,a,b,g,e,d 

Answer: C 


Q29. A team of developers is describing a set of endpoints in their new SOA application. 

Given the WSDL extract: 

<service name="InventoryServices"> 

<port name="PurchaseOrder" binding="tns:POBinding"> 

<soap:address location="http://192.168.0.2:8080/inventory"/> 

</port> 

<port name="Invoice" binding="tns:InvoiceBinding"> 

<soap:address location="http://192.168.0.2:8080/inventory"/> 

</port> 

</service> 

Which statement is true about this WSDL extract? 

A. The extract is WS-I Basic Profile 1.1 compliant because both port element names are different. 

B. The extract is NOT WS-I Basic Profile 1.1 compliant because both port elements point to the same location. 

C. The extract is WS-I Basic Profile 1.1 compliant because both port elements point to different binding elements. 

D. The extract is NOT WS-I Basic Profile 1.1 compliant because it contains two port elements in the same service. 

E. The extract is WS-I Basic Profile 1.1 conformant because both port element names are different. 

F. The extract is WS-I Basic Profile 1.1 conformant because the port, binding, and service element combinations are unique. 

Answer: B 


Q30. A Web service needs to encrypt certain SOAP headers when responding. Which statement about this encryption? 

A. The Web service interaction layer is the appropriate place for such encryption. 

B. The Web service processing layer is the appropriate place for such encryption. 

C. Either the Web service interaction or processing layer is appropriate for such encryption. 

D. Neither the Web service interaction nor processing layer is appropriate for such encryption. 

E. Protocol-based encryption like HTTPS should be used to meet the requirements without code changes. 

Answer: A