The 1Z0-863 software program associated with Ucertify can verify a testee if they should master the particular Java Enterprise Edition 5 Web Services Developer Certified Professional Upgrade Exam understanding firmly and also actual responses. The Ucertify 1Z0-863 products are include multiple select. Prospect can choose different package goods for the 1Z0-863 pdf or 1Z0-863 vce software program according to their very own grasp from the 1Z0-863 circumstance.

2021 Sep 1Z0-863 question

Q11. Based on separation of concerns, which two are correctly implemented in the processing layer of a Web service? (Choose two.) 

A. validation of XML documents 

B. saving document contents in a database table 

C. application of the business logic to the XML document 

D. translation of incoming XML documents to their internal XML representations 

E. a new SOAP message for exceptions during validation of XML 

Answer: B,C 


Q12. A developer is asked to consult on a Web services project and assist the team with a good design approach on a new project. The team members disagree on whether to use WSDL or Java first. 

Several members are skilled with XML and see a schema and WSDL as the correct place to start. The team has also learned the deadline for this project has been moved up and another team plans to reuse their code. Which statement is true about the proper course of action to take in this situation? 

A. Java should be used first because it is a strongly typed language and will result in a robust WSDL. 

B. WSDL should be used first because it will make the code easier to reuse for the other team. 

C. Java should be used first because it is often the fastest and easiest approach. 

D. WSDL should be used first because the team knows XML Schema. 

Answer: C 


Q13. A developer is tasked with analyzing a new Web services project and must decide to use either SOAP or REST. Based on requirements, the developer determines the service must be stateful and have a documented interface and data types that clients can discover dynamically. Which two statements are true? (Choose two.) 

A. The SOAP approach consists of resources identified by unique URIs. 

B. SOAP services are self-documenting via the WSDL. 

C. Either SOAP or REST are suitable for the Web service. 

D. REST fully documents data types via the functional interface GET and POST. 

E. RESTful services are stateless by definition. 

Answer: B,E 


Q14. Which JAXR interface allows querying a business registry using SQL commands? 

A. javax.xml.registry.Connection at level 0 

B. javax.xml.registry.FederatedConnection at Level 1 

C. javax.xml.registry.BusinessQueryManager at level 0 

D. javax.xml.registry.DeclarativeQueryManager at level 1 

E. javax.xml.registry.BusinessQueryManager at level 1 

F. javax.xml.registry.DeclarativeQueryManager at level 0 

Answer: D 


Q15. A developer is creating an XML schema using the xsd:all operator. 

Given the code: 

<types> 

<schema targetNamespace="http://sun.cert/types" 

xmlns:tns="http://sun.cert/types" 

xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"> 

<xsd:complexType name="Person"> 

<xsd:all> 

<!-- insert code here --> 

</xsd:all> 

</xsd:complexType> 

</schema> 

</types> 

Which two element definitions, when inserted into the given schema fragment, result in a correct schema type definition? (Choose two.) 

A. <xsd:element name="first" type="xsd:string"/> 

B. <xsd:element name="items" type="xsd:long" maxOccurs="5"/> 

C. <xsd:element name="last" type="xsd:string" minOccurs="1" maxOccurs="1"/> 

D. <xsd:element name="first" type="xsd:string" minOccurs="0" maxOccurs="5"/> 

E. <xsd:element name="last" type="xsd:string" minOccurs="1" maxOccurs="5"/> 

F. <xsd:element name="ssn" type="xsd:string" minOccurs="1" maxOccurs="unlimited"/> 

Answer: A,C 


1Z0-863  exam answers

Updated 1Z0-863 torrent:

Q16. Which two statements are true about the interoperability of Web services developed using the Java EE 5 platform? (Choose two.) 

A. Interoperability is improved by restricting access only to Java clients. 

B. EJB-based endpoints are more difficult for .NET clients to access. 

C. Only servlet-based endpoints are used when exposing services to non-Java clients. 

D. Exposure is limited to simple arrays of concrete types as the signature of Web service methods. 

E. The service must be published in both the .NET and Java UDDIs. 

F. Testing for WS-I Profile conformance improves interoperability. 

Answer: D,F 


Q17. Which two statements are true about WSDL 1.1 and the Basic Profile? (Choose two.) 

A. WSDL does NOT recommend a specific system for user-defined datatypes. 

B. WSDL recommends the use of XML Schema for user-defined datatypes. 

C. WSDL mandates the use of XML Schema for user-defined datatypes. 

D. Basic Profile recommends the use of XML Schema for user-defined datatypes. 

E. Basic Profile mandates the use of XML Schema for user-defined datatypes. 

F. Basic Profile recommends the use of either XML Schema or DTD for user-defined datatypes. 

Answer: B,E 


Q18. Which three statements are true about JAXP APIs? (Choose three.) 

A. They are a part of Java SE 6. 

B. They allow Java developers to access and process XML data without having to know XML or XML processing. 

C. They do NOT support validation of XML documents against schemas. 

D. It supports the Streaming API for XML. 

E. It requires the Streaming API for XML. 

F. They provide developers with a vendor and parser-implementation independent API to process XML. 

Answer: A,D,F 


Q19. What are three characteristics of JSON Web service messages? (Choose three.) 

A. provide interface contracts that are easy to enforce 

B. are self-describing 

C. utilize a collection of name/value pairs 

D. utilize ordered lists of values 

E. provide built-in message security 

F. allow minimum to no coding of object de-serialization 

Answer: C,D,F 


Q20. A Java EE 5 application contains business logic composed of EJB3 beans. All current clients are Java applications accessing the business logic using RMI. Some clients are remote (running in different JVMs) and some are local (running in the same JVM). Which two occur if EJB components are exposed as Web services? (Choose two.) 

A. New applications can use published interfaces to access existing applications. 

B. Current local clients must access the Web services in the application as an URL. 

C. WSDL documents define common types for all clients. 

D. Current remote clients must switch from RMI to Web service access. 

E. Delivery of messages is guaranteed for local clients. 

Answer: A,C