We are the most effective within presenting the most beneficial 1Z0-879 resources for your clients that may certainly help make they succeed in the real Oracle 1Z0-879 test. A perfect Oracle guidebook features a wonderful and greatest basic materials that prepares you totally and provides the actual assurance from the good results that isnt a bit factor. Just download the actual Exambible 1Z0-879 Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Upgrade Exam totally free trial functions to find out the options and amount of Exambible products. You will be inspired in the 1Z0-879 research guidebook pdf file certainly. If you deed the 100% victory, making use of Exambible 1Z0-879 to your Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Upgrade Exam qualified preparing is the best selection.

2021 Jun 1Z0-879 exam guide

Q41. Given: 

# logins -l test1 

test1 1001 other 1 

# logins -l root 

root 0 root 0 Super-User 

# ls -l /etc/passwd 

-rw-r--r-- 1 root sys 726 Jan 25 16:56 /etc/passwd 

Which two commands disable test1 from reading /etc/passwd? (Choose two.) 

A. # setfacl -m u:test1:rwx, g::---, o:r--, m:r-- /etc/passwd 

B. # setfacl -m u:test1:rwx, g::r--, o:r--, m:r-- /etc/passwd 

C. # setfacl -m g::---, o:---, m:r-- /etc/passwd 

D. # setfacl -m u:test1:rwx, g::r--, o:---, m:r-- /etc/passwd E. # setfacl -m u:test1:rwx, g::r--, o:r--, m:--- /etc/passwd 

Answer: C,E 


Q42. The support center has asked you to investigate a system performing slowly in the accounts department. Which two commands can you use to identify the cause of the problem? (Choose two.) 

A. ls 

B. smc 

C. pgrep 

D. pkill 

E. prstat 

Answer: B,E 


Q43. Which four main services support the JumpStart installation process? (Choose four.) 

A. boot services 

B. routing services 

C. backup services 

D. installation services 

E. configuration services 

F. identification services G. 

authentication services 

Answer: A,D,E,F 


Q44. A junior administrator wants to mount an XFS file system on a Solaris 10 OS workstation. This file system is NOT supported in the Solaris OS. Which five file systems are natively supported in the Solaris 10 OS? (Choose five.) 

A. UDFS 

B. NTFS 

C. HSFS 

D. PCFS 

E. VFS 

F. UFS 

G. DFS 

H. NFS 

Answer: A,C,D,F,H 


Q45. Currently, your Solaris x86-based server is configured to boot from the second SATA drive. You want to change your server so that it automatically boots using its default autodetect boot behavior when the system is powered on or during a reboot. Which describes how to change your server to use the default autodetect boot behavior? 

A. eeprom boot-file= 

B. eeprom boothpath=? ? 

C. eeprom bootpath=autodetect 

D. kernel boot-file=autodetect 

E. eeprom boot-file=autodetect 

Answer: A 


1Z0-879  actual test

Up to the minute 1Z0-879 real exam:

Q46. You have setup the following ZFS file systems: 

You want to limit the amount of disk space that the /data/pool/web file system can consume. Which command would set the limit for the /data/pool/web file system so that it would consume no more than 2GB of disk space? 

A. zfs set quota=2G datapool/web 

B. set zfs quota 2G datapool/web 

C. quota datapool/web 2G 

D. zfs set quota -2G datapool/web 

Answer: A 


Q47. A user receives a message: cannot establish contact with the LP print server. The print server is up and running, but the print service is offline. 

Which command brings this service back online? 

A. svcadm start svc:/application/print/server 

B. svcstart svc:/application/print/server 

C. svcadm enable svc:/application/print/server 

D. svcenable svc:/application/print/server 

Answer: C 


Q48. While selecting files during an interactive restore with ufsrestore, you are interrupted by a junior administrator before you can complete the file selection process and start the restore. After answering the administrator's question, you realize that you have forgotten which files you had already selected for the restore. How can you determine which files are already marked for extraction and restore? 

A. You can use the ls subcommand of ufsrestore. 

B. You can use the add subcommand of ufsrestore. 

C. You can use the select subcommand of ufsrestore. 

D. You can view the selected files as they are marked with a plus sign (+) in the list that is permanently displayed in the upper half of the interactive ufsrestore screen view. 

Answer: A 


Q49. The organization requires that file systems be backed up from a snapshot. After the file system is backed up, the two files created by the snapshot process must be removed. Which two commands should you run? (Choose two.) 

A. rm backing_store_file 

B. fssnap -d filessytem 

C. rm snapshot 

D. fssnap -r filesystem 

Answer: A,B 


Q50. Commands can be listed in multiple profiles with different attributes. Additionally, the system takes the default profiles into account. 

Which description matches the algorithm the Solaris system uses to determine the attributes of an executable? 

A. The system searches the profiles in order, starting with the default profiles from /etc/security/policy .conf, the profiles in user_attr(4), followed by All, if NOT already specified. 

B. The system searches the profiles in order, starting with the profiles in user_attr(4), then the default profiles from /etc/security/policy .conf, followed by All, if NOT already specified. 

C. The order of the profiles listed is irrelevant. The system applies the best match, ignoring possible earlier wild card matches, preferring profiles from user_attr(4)- 

D. The order of the profiles listed is irrelevant. The system applies the best match, ignoring possible earlier wild card matches. 

E. The order of the profiles listed is irrelevant. The system applies the best match, ignoring possible earlier wild card matches, preferring the default profile from /etc/security/policy. conf. 

Answer: B