Pass4sure is the best choice for you personally to take the actual Oracle Oracle 1z0-485 certification test. Oracle 1z0-485 examine guide will help you make full use of the 1z0-485 online human brain dumps. You can take a Oracle sample test just before you obtain it and possess an instant access in order to free downloadable Oracle Oracle 1z0-485 certification practice dumps soon after purchase! Commence right right now by with all the 1z0-485 test engine to have a look at whether or even not youve got full comprehension of Oracle Oracle certification exam and can create right choice. You are going to make full preparation for the Oracle 1z0-485 exam simply by taking good thing about our most recent Oracle Oracle 1z0-485 certification exam.

2021 Oct 1z0-485 exam guide

Q1. Which statement is true about the patching features provided in Platinum Services? 

A. Patching services are available for the full software stack up to twice per year. 

B. Patching support includes Exadata, Exalogic, and Database Appliance. 

C. Rolling window and complete down time approaches are two options to patching. 

D. Platinum covers Exadata storage software and firmware patching, but the customer must perform database patching. 

Answer: D 


Q2. Your customer wants to increase the size of the DATA diskgroup on the Exadata systems. The customer is currently using 600 GB disks. Which two are the best options that you would recommend? 

A. adding a High Capacity Storage expansion rack 

B. expanding the Exadata rack from a Half Rack to a Full Rack 

C. moving underutilized grid disks from the RECO diskgroup to DATA 

D. adding a ZFS storage appliance 

E. adding a High Performance Storage expansion rack 

Answer: AB 


Q3. You are calculating the storage capacity that your customer will require on their ZFSBackup Appliance. Identify the set of factors that will affect this calculation. 

A. database size, full/incremental cycle, RPO (Recovery Point Objective), and RTO (Recovery Time Objective) 

B. database size, retention period, RPO (Recovery Point Objective), and compression 

C. database size, full/incremental cycle, compression, and retention period 

D. database size, compression, and backup window 

E. full/incremental cycle, retention period, and ZFS Backup Appliance model 

Answer: C 


Q4. High-disk IOPS (I/Os persecond) rates are leading to longer execution times. 

Which three approaches would you use to improve this scenario? 

A. Enable Write-Back Flash Cache due to heavy DBWR usage. 

B. Enable Write-Back Flash Cache due to heavy LGWR usage. 

C. Swap hard disks to High Capacity disks. 

D. Tune the application to reduce I/O requests. 

E. LeverageIORM to give priority to critical workloads. 

Answer: BDE 


Q5. How would you execute CellCLI commands and scripts? 

A. using SQL*Plus on database nodes 

B. by CellCLI commands executed on the database nodes 

C. using third party tools after installing the CellCLI RPM plug-in 

D. directly executing the commands and scripts on the Exadata storage cell 

E. remotely by connecting to Port 1521 using SSL 

Answer: D 


1z0-485  free practice exam

Replace 1z0-485 practice:

Q6. What are the three customer options for hosting the Platinum Services Advanced Support 

Gateway? 

A. Install on Exadata Engineered System. 

B. Provide individual x86 64-Bit gateway hardware. 

C. Install in Oracle Virtual Machine with required hardware. 

D. Install on Oracle Database Appliance. 

E. Purchase the recommended x86 64-Bit gateway hardware from Oracle. 

Answer: ACE 


Q7. Which two statements are true about Exadata memory capabilities? 

A. X3-8 can be purchased in a Half Rack configuration with 2 TB of memory. 

B. X3-2 memory can be expanded to 512 GB per node from 256 GB. 

C. X3-2 memory can be upgraded to use Flash in the compute nodes. 

D. X3-8 memory is fixed at 4 TB per a Rack. 

E. X3-2 can be purchased in a Half Rack configuration with 256 GB per node. 

Answer: DE 


Q8. Which Exadata feature eliminates unnecessary data transfers between database nodes and storage? 

A. database views 

B. InfiniBand networking 

C. Flash Cache 

D. high performance SAS2 disk drives 

E. cell offloading 

Answer: C 


Q9. What are three ways to be informed of an Exadata Storage Server disk failure? 

A. review of the output of list alerthistory 

B. review of the output of select status from vSdatafile 

C. review of the ILOM log 

D. alert notifications through email when SMTP notification is configured 

E. alert notifications in the Enterprise Manager Exadata Plug-In 

F. review of database server iostat output 

Answer: ADE 


Q10. When would be the best time to run an Exadata health check (exachk)? 

A. before patching, before upgrades, before backups, and on a regular basis 

B. after patching, after upgrades, and after backups 

C. only when advised by Oracle Support 

D. before and after patching, when advised by Oracle Support, andona regular basis 

E. only after a hardware failure 

F. monthly and after a hardware failure 

Answer: D