Exam Code: 1Z0-412 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle Eloqua and Oracle Content Marketing Cloud Service 2013 Implementation Essentials
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-412 Exam.

2016 May 1Z0-412 Study Guide Questions:

Q1. A visitor lands on an Eloqua tracked page for the first time from a search engine, visits the pages on your website, and then leaves. Which type of visitor is this person? 

A. Known 

B. Unknown 

C. Linked 

D. Profile 

Answer: B 


Q2. On which Eloquadata entity is “Company from IP”(used in Eloqua Insight for reporting via s reverse DNS lookup) stored? 

A. Contact 

B. Account 

C. Visitor Profile 

D. Campaign 

Answer: D 

Explanation: Reference: 

https://community.oracle.com/community/topliners/do-it 


Q3. When someone registers for a multi-session in-person eventevent, a confirmation email is to be sent for eachsession with specific details of the event, including the date, time, and address. 

Where do you configure the processing step to send the confirmation email such that the same email can be used for all sessions? 

A. Campaign Canvas 

B. Registration Form 

C. Event Module: New Registration Event Action 

D. Event Module: 1 Week Reminder Event Action 

Answer: C 


1Z0-412  exams

Renewal 1Z0-412 latest exam:

Q4. Which field do you configure Output Format for so that the full event date (i.e. January 28, 2014). 

Is displayed in the confirmation and reminder emails that are sent from the Event Module? 

A. Field Merge 

B. Contact 

C. Event Header 

D. Form 

Answer: A 


Q5. What does "Term'" in the Search Activity section of Eloqua Profiler refer to? 

A. The last query string in a browser's search URL 

B. The search term typed into a search engine before being directed to an Eloqua tracked page 

C. The agreement term between Eloqua and the search engine 

D. The term extracted from Google Analytics 

Answer: B 


Q6. What happens when the "Unsubscribe from Eloqua" web linkisclicked on a CRM record? 

A. The Eloqua Subscription Management page opens in a new window. 

B. The Email Opt Out check box is selected on the CRM record, the CRM record is pulled into Eloqua during the next auto sync, and then the record is globally unsubscribed in an Eloqua program. 

C. The record is globally unsubscribed in Eloqua via an internal event, which triggers the Email Unsubscribe external call, which then selects the Email Opt Out check box on the CRM record. 

D. The CRM record is pulled into Eloqua during the next auto sync, and then the record is globally unsubscribed in Eloqua via an internal event, which triggers the Email Unsubscribe external call, which then selects the Email Opt Out check box on the CRM record. 

Answer: B 

Explanation: Reference: 

https://community.oracle.com/community/topliners/do-it/blog/2012/09/03/effectively-removing-records-from-eloqua 


2passeasy.com

Vivid 1Z0-412 class:

Q7. You are mapping the fields in the "Create Lead" external call, but do not see "Lead Source Most Recent" onthe list ofCRMfields. 

After confirming with the client that they have created the field in CRM with the appropriate security settings, what do you do? 

A. Re-run the CRM Integration Setup wizard. 

B. Reset the CRM Integration User password. 

C. Contact Eloqua Product Support to make the field visible in Eloqua. 

D. Refresh the list of CRM fields from the field mapping screen. 

Answer: B 


Q8. You submit a form and you are created as a new contact in Eloqua. When is your lead score calculated? 

A. Immediately 

B. During the next hourly execution of the Lead Scoring Engine 

C. 24 hours after the score was last calculated 

D. When you next perform an activity that meets any Engagement criteria 

Answer: C 


Q9. A CRM Lead is converted to a contact. What happens in Eloqua when the next set of auto syncs run, given this change? 

A. "Get Contacts" blanks out the Lead ID and writes the Contact ID. 

B. "Get Deleted Leads" blanks out the Lead ID and "Get Contacts" writes the Contact ID. 

C. "Get Converted Leads" blanks out the Lead ID and "Get Contacts" writes the Contact ID. 

D. "Get Deleted Contacts" blanks out the Lead ID and "Get Contacts" writes the Contact ID. 

Answer: C 

Explanation: Reference: 

https://community.oracle.com/thread/3659140 


Q10. When creating a new Data Export to an Eloqua-hosted URL, which two settings are configurable? 

A. File Name 

B. Port Number 

C. Row Delimiter 

D. File Size 

Answer: A,C