Tested of 1Z0-412 sample question materials and lab for Oracle certification for IT candidates, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-412 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Eloqua and Oracle Content Marketing Cloud Service 2013 Implementation Essentials exam Today!

2016 May 1Z0-412 Study Guide Questions:

Q11. For a multi-session event, where are invitation emails sent from? 

A. Campaign Canvas 

B. Registration Form 

C. Event Module: New Registration Event Action 

D. Event Module; 1 Week Reminder Event Action 

Answer: A 


Q12. You create an email in the email editor and insert a hyperlink to an Eloqualanding page.When viewing the hyperlinkManager, you notice that the check is not selected to track the link. 


What would you do and why? 

A. Nothing. The check box needs to be selected only when the linking URL is https://. 

B. Nothing. The check box needs to be selected only when linking to non-Eloqua tracked web pages or externally hosted assets. 

C. Select the check box to track click-through to Eloqua-hosted landing pages. 

D. Select the check box to track hyperlinks to any web page that contains an asset. 

Answer: C 


Q13. What is required to associate revenue from a CRM Opportunity to an Eloqua campaign? 

A. The Eloqua Campaign ID is populated in the CRM Opportunity record. 

B. The Eloqua contact responds to an Eloqua campaign and is included as a Contact Role on the CRM Opportunity. 

C. The CRM Opportunity ID is populated in the Eloqua Campaign Settings. 

D. The Eloqua contact has a campaign ID in the CRM Campaign ID field on their contact record. 

Answer: C 


1Z0-412  sample question

Refresh 1Z0-412 dumps:

Q14. Refer to the Exhibit. 


In the “Update Event Registration” from processing step,what determines which session of amulti-sessionevent someone is registered for? 

A. The value in the form field that is mapped to the Registrant "Unique Code" field is an exact match to the Unique Code 

B. The value in the form field that is mapped to the Registrant "Unique Code" field contains the Unique Code 

C. The value in the form field that is mapped to the Registrant "City" field is an exact match to the event's Session Name 

D. The value in the form field that is mapped to the Registrant W Held contains the event's Session Name 

Answer: B 


Q15. Which statement is true about changes Insight Analyzers can make to reports for all users toaccess? 

A. Save changes to standard reports in the <Custom Reports> folder. 

B. Save over standard reports. 

C. Save changes to standard reports in the <My Reports> folder. 

D. Save to the standard report folders within Reports and Dashboards. 

Answer: C 


Q16. In the CRM Update program,how does Eloquaknow whetherto create a new lead or updateand existing lead? 

A. Decision rule evaluates whether there is a value in the CRM Lead ID Contact field. 

B. An action step runs an update rule with a lookup table against a list of all CRM Leads. 

C. A Cloud Connector action step checks CRM in real time to see if thereis a matching record. 

D. A decision rule evaluates whether the Eloqua contact is In the CRM Leads contact group or shared list. 

Answer: D 

Explanation: Reference: 

https://community.oracle.com/community/topliners/do-it/blog/2012/09/03/effectively-removing-records-from-eloqua 


2passeasy.com

Simulation 1Z0-412 testing bible:

Q17. IP Warming is achievedby _____________. 

A. Slowly increasing the volume of emails to quality contacts 

B. Configuring DKIM for all email domains C. Sending a high volume of emails to valid email addresses 

D. Running deliverability reports for every email sent from Eloqua 

Answer: D 


Q18. What is the correctfiltercriteriato identify contactsthat has an opportunitycreated withinthe last 12 months that is now closed? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: B 


Q19. Which two actionslink a visitor profile to anEloqua contact record? 

A. Receiving an Eloqua email 

B. Clicking a link in an Eloqua email 

C. Submitting a form 

D. Visiting an Eloqua tracked web page from a search engine 

Answer: B,C 


Q20. Which options doesDataPriority Order apply to? 

A. List uploads 

B. Form submissions 

C. Manual entry 

D. Data tools 

Answer: A 

Explanation: Reference: 

https://community.oracle.com/community/topliners/do-it/blog/2012/05/22/data-priority-in-eloqua