Exam Code: 1Z0-412 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle Eloqua and Oracle Content Marketing Cloud Service 2013 Implementation Essentials
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-412 Exam.

2016 May 1Z0-412 Study Guide Questions:

Q31. You are exporting a list of recordsfor a Direct nailcampaignand want to includethe PURL.What do you do? 

A. Create a Field Merge for the Contact Field "PURL Name" and include this in the data export. 

B. Create a Contact View with the fields to be included in the data export and Include the Contact Field "PURL Name." 

C. Create a Contact Field "Direct Mail PURL" and upload the PURL values into Eloqua before exporting your list. 

D. Create a Signature Rule and use the Contact Field "PURL Name" as the Key Contact field. 

Answer: C 


Q32. In what sectionof SecurityGroup Overview do you controlthe screensof future areasthat users can access? 

A. Signature Fields 

B. Interface Access 

C. Action Permissions 

D. Default Asset Permissions 

Answer: B 


Q33. A client would like towrite a Status of “Not Started”for all fromsubmit activitiesthat Eloqua writes CRM.What would you do? 

A. Nothing. Activity field values cannot be modified. 

B. Contact Eloqua Product Support to have this changed on the back end. 

C. Add an update rule to Program Builder to populate Status before the Integration Events fire. 

D. Edit external calls to change the value from "Completed" to "Not Started" and document this on the Activities tab of the client's field mapping spreadsheet. 

Answer: D 

Explanation: Reference: 

https://docs.oracle.com/cd/E18727_01/doc.121/e13581/T181945T327430.htm 


1Z0-412 free exam questions

Renovate 1Z0-412 free practice questions:

Q34. You are building a data standardization programand want to test the programflow before creating the remaining data tools.You have selected the action“Run Update Rule Set”so that you cancome backand select update rules after theyhavebeen created. When you enable the program,the program checker displays this error message: “the programcannot be enabled becauseit has not been fullyconfigured.” 

What do you do? 

A. Override and enable the program. 

B. Disable the steps that contain actions without Update Rules selected, and then enable the program. 

C. Change the steps that contain actions without Update Rules selected to "No Action -Pass Through Step," and then enable the program. 

D. Change the steps that contain actions without Update Rules selected to "No Action -Walt specified time," and then enable the program. 

Answer: C 


Q35. Which two datasets are typically sentfrom the Oracle EloquaMarketingplatform to an integrated CRM system? 

A. Digital marketing activities 

B. Opportunities 

C. Accounts 

D. Campaign data 

Answer: A,D 


Q36. You are an existingEloqua contact and receive an email, but you are on vacation for three weeks. 

Whenfour lead score re-calculated? 

A. During the next hourly execution of the Lead Scoring Engine 

B. 24 hours after the score was last calculated 

C. When you get back and open or dick a link in the email 

D. Immediately 

Answer: D 


1Z0-412 free question

Simulation 1Z0-412 cram:

Q37. When typing in an email addressto send an email, against whichsystem does EloquaEngage perform a contact search? 

A. Eloqua database 

B. Engage contact table 

C. Integrated CRM system 

D. None. There is no search performed. 

Answer: A 


Q38. Which statement describes how a custom object record links to contacts? 

A. A custom object record can be linked to multiple contact records by using any unique identifier. 

B. A custom object record can be linked to a single contact only by using the email address. 

C. A custom object record can be linked to multiple contact records only by using the email address. 

D. A custom object record can be linked to a single contact record by using any unique identifier. 

Answer: D 


Q39. Which Eloqua entitythat is used in Closed-LoopReportingis sunced on way,from Eloqua to CRM? 

A. Contact 

B. Campaign 

C. Response 

D. Opportunity 

Answer: B 

Explanation: Reference: 

https://community.oracle.com/thread/3666606 


Q40. What happens when you upload a fileand a field valuedoes not match the list of valuesin the Eloquapicklistfor that contact field? 

A. The entire list upload fails. 

B. The record is not created in Eloqua. 

C. The record is created in Eloqua but no values are written to the mapped field. 

D. The record is created in Eloqua and the field value from the file is written to the mapped field. 

Answer: B