Oracle qualification is the planets the majority of well-respected international qualification. Therefore 1Z0-489 is very necessary for those people who are anxious to enter the particular This organization. But its very difficult if youre hectic working or studying to give the particular SPARC M6-32 and SPARC M5-32 Servers Installation Essentials examination. Actualtests Oracle 1Z0-489 study instructions will allow you to saving a lot of period,power and also resource in the 1Z0-489 examination. You can deal with this 1Z0-489 examination efficiently simply by our own 1Z0-489 pdf file and also examination motor. We could keep your product on time and invite visitors to learn Oracle knowledge effortlessly. You can also download the particular Oracle 1Z0-489 pdf file test edition completely free.

2016 Jun 1Z0-489 exam price

Q1. A customer has a newly installed SPARC M5-32 platform. After using the HS processes, the SPs are now configured on their network, and the customer wants to configure the PDomains. Which two options represent choices that the customer has to set up the platform out of the box? 

A. accessing a Solaris domain on another host and using ipmi tool to assign components to PDomains 

B. using the Oracle ILOM BUI to assign components to PDomains 

C. using Oracle Ops Center to assign components to PDomains 

D. using the service processor ILOM command-line interface to assign components to PDomains 

Answer: B,D 

Reference: 

https://docs.oracle.com/cd/E24355_01/html/E41214/z40000fb1422285.html 


Q2. A customer wants two DCUs in physical domain 0. What property must be set to true for this host for you to be able to configure this? 

A. keyswitch 

B. dcus_available 

C. dcus__assigned 

D. expandable 

Answer: D 


Q3. When SunVTS has completed its testing, where do you find the log files? 

A. /var/logs 

B. /var/sunvts/logs 

C. /var/adm/sunvts/messages 

D. /var/sunvts/messages 

Answer: B 

Reference: 

https://docs.oracle.com/cd/E19469-01/819-4363-12/sunvts_diag_x4540.html 


Q4. Given a SPARC M5-32 server in which each CMU has 2x M5 processors, each processor has 2x memory controllers, and each memory controller can have 2x BoB, how many memory modules/ sections can there be in each CMU? 

A. l 

B. 2 

C. 4 

D. 8 

Answer: C 


Q5. Which three statements are correct descriptions of SPARC M5-32 server design? (DCU = Domain Configuration Unit, CMU = CPU Memory Board Unit, IOU = I/O Switch Board) 

A. In a DCU that has 2x CMU, each CMU has 2x CPU, and each CPU has two PCIe root complexes; so you can access only eight PCIe slots (that is, 2x2x2) in that IOU. 

B. In a DCU that has 2x CMU, you need to install in position CMUO and CMU3 so that the root complexes of the two CPUs on CMUO can connect to IOBO and link to PCIe slots 1-8; and CMU3 can connect to IOB1 and link to PCIe slot9-l6. 

C. In a DCU that has 4x CMU, CMUO and CMU1 are connected to IOBO, and also linked to PCIe 1-8,but root complexes can work as fail over partners for high availability (the same applies to cmiw and CMU3 that connect to IOB1). 

D. EMS modules also need a PCIe root complex to control. 

E. In a DCU that has 2x CMU, installing in slots 0 and 1 is invalid. 

Answer: A,C,E 

Reference: 

http://www.oracle.com/technetwork/server-storage/sun-sparc-enterprise/documentation/o13-056-m5-domaining-1991544.pdf 


1Z0-489  practice test

Replace 1Z0-489 exam:

Q6. If you have a PDomain with expandable= false, which components will not be tested when the PDom goes through POST? 

A. CMIs 

B. IOUs 

C. SSBs 

D. DIMMs 

Answer: C 

Reference: 

https://docs.oracle.com/cd/E24355_01/html/E41214/bbgebhfe.html 


Q7. You need to run a snapshot to collect SP data. Which two options you can dump the snapshot to? 

A. HTTP 

B. SFTP 

C. HTTPS 

D. FTP 

Answer: B,D 

Reference: 

https://docs.oracle.com/cd/E20815_01/html/E20894/gjfxt.html 


Q8. Which three statements are true about PCIecard population on the SPARC M5-32 server? 

A. Each DCU has two sets of PCIe slots. PCIe slots 1-8 are connected to IOB0, and PCIe slots 9-16 are connected to IOB1. 

B. The order of PCIe card portion is the same in the OCU with 2x or 4x CMUs. 

C. In a 4x CMU environment, PCIe slot 3 shares the same PCIe switch with the EMS (Base I/O board); the same is true for PCIe slots 6,11, and 14. 

D. In 2x CMU environments, PICe slots 3 and 4 share the same PCIe switch with the EMS I/O board); the same is true for PICe slots 5 and 6, PCIe slots 11 and 12, and PCI slots 13 and 14. 

E. In the DCU with 2x CMUs (in slots 0 and 3), you may only populated card to PCIe slots 1-8. 

Answer: B,C,E 


Q9. Which three statements are correct about installing DIMMS? 

A. Be sure that you are properly grounded before inserting the DIMM(s) in the socket(s). 

B. If a DIMM slot LED is lit, press the Fault Remind button to turn off the LED. 

C. When replacing a faulty CMU, you do not need to keep DIMMs in the same locations on thereplacement CMU, because the server has an intelligent load-balance feature. 

D. When you press the DIMM Fault Remind button, the slot for a faulty DIMM is lit. 

E. If a DIMM slot LED is lit, the fault is cleared only by the reset command In JLOM. 

Answer: B,C,D 


Q10. Your customer is asking you the reason for using the EIS methodology to manage their installation. Which statement is true regarding using the Installation Configuration Plan as part of that methodology? 

A. It enables you to define your test procedures to ensure successful installation. 

B. It enables you to define your system configuration: boot disk layout, networking, and physical domains. 

C. It enables you to perform an In-depth site analysis. 

D. It allows you to perform final sign-off with the customer after the installation is complete. 

Answer: D