It is impossible to pass Oracle 1Z0-547 exam without any help in the short term. Come to Ucertify soon and find the most advanced, correct and guaranteed Oracle 1Z0-547 practice questions. You will get a surprising result by our Replace Sun Storage 7000 Unified Storage Systems Essentials practice guides.

2016 Sep 1Z0-547 free exam questions

Q21. Which two items define why the CLUSTRON (Cluster Control) relies on serial links for inter-head communications? 

A. Serial links provide greater reliability and are sufficient for a heartbeat. 

B. Both InfiniBand and serial links are used for performance and reliability. 

C. Serial links take interrupts at high priority. 

D. InfiniBand links are used, and not serial links. 

Answer: A,C 

Explanation: All inter-head communication consists of one or more messages transmitted over one of the three cluster I/O links provided by the CLUSTRONhardware.Thisdevice offers two low-speed serial links and one Ethernet link.The use of serial links allows forgreater reliability; Ethernet links may not be serviced quickly enough by a system under extremely heavy load. The serial links used by the Sun ZFS Storage 7000 series appliances are not susceptible to this failure mode. The Ethernet link provides a higher-performance transport for non-heartbeat messages such as rejoin synchronization and provides a backup heartbeat. 


Q22. For workloads with highly random I/O, such as virtualization, what data profile for log SSDs provides the BEST performance for 7000-series systems with Log SSDs? 

A. Mirrored 

B. Striped 

C. Double parity RAID 

D. Single parity RAID 

Answer: B 

Explanation: Striped. Data is striped across disks, with no redundancy whatsoever. While this maximizes both performance and capacity, it comes at great cost: a single disk failure will result in data loss. This configuration is not recommended, and should only be used when data loss is considered to be an acceptable trade off for marginal gains in capacity and performance. 

Reference: Sun ZFS Storage 7000 System Administration Guide,Profile Configuration 


Q23. Which of the following is required in order to bind a 7000-series system to an LDAP server? 

A. A self-signed Certificate 

B. A Base Search DN (Distinguished Name) 

C. LDAP Proxy Server 

D. A password for the LDAP Proxy Server 

Answer: B 

Explanation: Base search DN: Distinguished name of the base object, the starting point for directory searches. 


Q24. Analytics provides . 

A. A graphical view of iostat statistics, when can be customized to provide lower-level detail. 

B. Real-time CPU and power statistics to maximize utilization and minimize power consumption. 

C. A graphical view of Solaris kstat performance statistics, which can be customized to provide lower-level detail. 

D. Real-time graphs of various statistics, which can be saved for later viewing. 

Answer: D 

Explanation: Analytics provides real time graphs of various statistics, which can be saved for later viewing 

Analytics is an advanced facility to graph a variety of statistics in real-time and record this data 

for later viewing. It has been designed for both long term monitoring and short term analysis. 

When needed, it makes use of DTrace to dynamically create custom statistics, which allows diferent layers of the operating system stack to be analyzed in detail. Reference:Sun ZFS Storage 7000 Analytics Guide 


Q25. Which three items can be answered using Analytics? 

A. Which files are being accessed from a specific client 

B. Which files are corrupt 

C. Which LUNS are being written to 

D. CPU utilization 

E. Power utilization 

Answer: A,C,D 

Explanation: A, C: The analytics can show:- what files are being accessed from a specific client 

(A) - what LUNS are being written to (C)- what clients are making CIFS requests- what NFS files are currently being accessed- how long NFS operations are taking- what is the read/write mix for a specific file, by a specific client- how long are writes taking to a specific file at a specific offset in that file D:For example, a performance issue may be experienced and the following high level statistics arechecked first: *Network bytes/sec *NFSv3 operations/sec *Disk operations/sec *CPU utilization 

Note:Analytics is an advanced facility to graph a variety of statistics in real-time and record this datafor later viewing. It has been designed for both long term monitoring and short term analysis. When needed, it makes use ofDTrace to dynamically create custom statistics, which allowsdifferent layers of the operating system stack to be analyzed in detail. 

Reference:Sun Storage 7000 Analytics Overview 

http://ctistrategy.com/2008/12/17/sun-storage-7000-analytics-overview/ 


2passeasy.com

Leading 1Z0-547 free practice questions:

Q26. Data integrity is provided through which two features? 

A. Enhanced version of UFS 

B. Copy-on-write operations 

C. Parallel reads and writes to the same file 

D. Memory-based, end-to-end checksumming 

Answer: B,D 

Explanation: B:ZFS use Copy-On-Write, which means old data is not altered. Whenever data is edited and updated, the old data is always left intact, and only the edits are stored, on a new place on the disk. This means every change can be traced back in time. This allows the user to discard thelatest change which caused the problem, and instead go back to an earlier functioning state. This is also how ZFS Snapshots works. 

D:To maximize the availability of your data in production, Sun ZFS Storage appliances include acomplete end-to-end architecture for data integrity, including redundancies at every level of the stack. Key features include: *the ZFS file system provides memory-based end-to-end dataand metadata checksumming with self-healing capabilities to fix potential issues. 

Note:ZFS is a combined file system and logical volume manager designed by Sun Microsystems. The features of ZFS include data integrity verification against data corruption modes, support for high storage capacities, integration of the concepts of filesystem and volume management, snapshots and copy-on-write clones, continuous integrity checking and automatic repair, RAID-Z and native NFSv4 ACLs. 

One major feature that distinguishes ZFS from other file systems is that ZFS is designed from the ground up with a focus on data integrity. That is, protect the user's data on disk, against silent data corruption caused by e.g., bit rot, current spikes, bugs in disk firmware, ghost writes, etc. 

Reference:Sun Storage 7000Unified Storage System,Just the Facts 


Q27. Which is a definite performance issue for clients of the appliance? 

A. High I/O latency 

B. Low I/O latency 

C. High disk throughput 

D. Low disk throughput 

E. High CPU percent utilization 

Answer: A 

Explanation: 

Note:NFS activity can be monitored in detail in the Analytics section. This includes monitoring: *NFS operations per second *... by type of operation (read/write/...) *... by share name *... by client hostname *... by accessed filename *... by access latency and combinations of the above. 


Q28. In a hybrid storage pool, which statement is correct? 

A. ZFS transparently executes writes to a pool of low-latency SSD media. 

B. File systems must be statically sized to achieve optimal performance. 

C. ZFS transparently optimizes data placement across hard-disk drives to deliver improved throughput. 

D. SSDs are used as a write cache for actively used data. 

Answer: A 

Explanation: The ZFSHybrid Storage Pool, composed of optional Flash-memory devices for acceleration of reads and writes, low-power, high-capacity disks, andDRAMmemory, all managed transparently as a single data hierarchy. 

Reference: Sun ZFS Storage 7000 System Administration Guide 


Q29. Which is the most effective metric for identifying performance issues? 

A. Latency 

B. TOPS 

C. Throughput 

D. Percent utilization E. Capacity 

Answer: D 

Explanation: *CPU: Percent Utilization The appliance CPUs can reach 100% utilization, which may or may not be a problem. For some performance tests the appliance is delibrately driven to 100% CPU utilization to measure it at peak performance. 

*The Disks statistic is used to display the heat map for disks broken down by percent utilization. This is the best way to identify when pool disks are under heavy load. It may also identify problem disks that are beginning to perform poorly, before their behavior triggers a fault and automatic removal from the pool. 

Reference: Sun ZFS Storage 7000 System Administration Guide 


Q30. Which two items are the correct and supported ways to add user accounts to the 7000-series system? 

A. Editing/etc/passwd and/etc/shadow 

B. After logging in to the BUI as root, click the Maintenance: Users: Add User via the plus (+) sign and fill out the blanks; click Apply. 

C. Using ssh, add users via the CLI by “configuration users create”. Set the properties, and commit. 

D. Using ssh, add users via the CLI by “configuration users user newname” where newname is the new userID to be added. 

E. From the BUI as root, click Configuration: USERS: plus(+) sign to add a new user and fill out the blanks; click add. 

F. Add user accounts in active directory, LDAP, or NIS. User accounts don’t usually need to be added to the 7000. 

Answer: D,E 

Explanation: D:CLI See set 4 below. Adding an administrator 

E:Go to Configuration->Users. Add user. 

The BUI Users page lists both users and groups, along with buttons for administration. 

Mouse-over an entry to expose its clone, edit and destroy buttons. Double-click an entry to view its edit screen.