The sample examination papers are produced with the combination of the technical questions and logical, verified explanations. Absolutely no other web site can supply you these kinds of wonderful experience. Master all the necessary contents for your Oracle 1Z0-869 actual examination is a great easy career after acquiring help via Actualtests. Our qualified That experts get rich expertise in compiling the particular Oracle 1Z0-869 exam training materials. They research the subject matters in the related companies along with take these people into the true questions. You will find what you need to put together for the Oracle 1Z0-869 exam.

2021 Sep 1Z0-869 torrent

Q211. - (Topic 1) 

Which two are true when deleting a record store? (Choose two.) 

A. The record store must be open prior to calling deleteRecordStore(). 

B. If the record store is open, an exception will be thrown. 

C. For any registered listener of the record store, recordDeleted() will be called. 

D. The record store must be closed prior to calling deleteRecordStore(). 

Answer: B,D 


Q212. - (Topic 1) 

Which three statements are true regarding the handling of wireless connections? (Choose three.) 

A. Performing network operations on the same thread used by the display is likely to block refreshes of the display until the network operations complete. 

B. A network connection could interfere with other services on the device, such as the ability to receive phone calls or SMS on a phone. 

C. Devices can only support one HttpConnection at a time; therefore, network access from multiple threads must be serialized. 

D. The connection could unexpectedly terminate while processing the input or output streams. 

E. Network connections should never be performed on a separate thread, so problems can be handled quickly. 

Answer: A,B,D 


Q213. - (Topic 3) 

Given: 10. //... 

20.

 int[] foo = new int[10000]; 

21.

 foo = null; 

22.

 System.gc(); 

23.

 //... 

Which is true once the program execution reaches line 23? 

A. The garbage collector CANNOT reclaim the memory allocated to foo because the reference is nulled out. 

B. The garbage collector is triggered but there are no guarantees that any memory has been reclaimed. 

C. The garbage collector suspends the program until more memory becomes available. 

D. The garbage collector is triggered and memory is guaranteed to be reclaimed. 

Answer: B 


Q214. - (Topic 3) 

Which is false about untrusted MIDlet suites? 

A. Untrusted MIDlet suites may access protected APIs or functions if given explicit user permission. 

B. JTWI devices must treat all MIDP 1.0 suites as untrusted. 

C. JTWI devices must treat all MIDP 2.0 suites as trusted. 

D. An untrusted MIDlet suite does not request permissions explicitly in the JAR manifest or the application descriptor. 

Answer: C 


Q215. - (Topic 3) 

Given: 

10. //... 

20.

 int note = ToneControl.C4; 

21.

 for (int i=0; i<200; i++) { 

22.

 Manager.playTone(note += 2, 100, 10); 

23.

 } 

24.

 System.out.println("done"); 

25.

 //... 

Which is true? 

A. An IllegalArgumentException is thrown at runtime. 

B. The program hangs in the for loop. 

C. A tone sequence of rising pitch plays and done is printed. 

D. Compilation fails. 

Answer: A 


1Z0-869  exam prep

Leading 1Z0-869 simulations:

Q216. - (Topic 1) 

Given: 

15.

 String addr = "sms://+14155557296"; 

16.

 MessageConnection conn 

17.

 = (MessageConnection) Connector.open(addr); 

18.

 // insert code here 

19.

 message.setPayloadData(imageBytes); 

Assume imageBytes is a valid byte array. 

Which statement, inserted at line 18, causes the rest of the code fragment to compile correctly? 

A. Message message = new BinaryMessage(); 

B. BinaryMessage message = (BinaryMessage) conn.newMessage(MessageConnection.BINARY_MESSAGE); 

C. Message message = conn.newMessage(MessageConnection.BINARY_MESSAGE); 

D. BinaryMessage message = new BinaryMessage(); 

Answer: B 


Q217. - (Topic 1) 

Which two are true regarding error handling for classes that exist in both CLDC and J2SE? (Choose two.) 

A. The set of error classes is essentially the same in CLDC and J2SE. 

B. There is no correspondence between the errors defined by CLDC and J2SE because the needs of CLDC and J2SE are so different. 

C. If a class throws an error in CLDC, it should throw the same error as in J2SE or its nearest superclass. 

D. The set of error classes is much reduced in CLDC to help reduce the overhead of the JVM. 

Answer: C,D 


Q218. - (Topic 2) 

Which is true regarding access of the manifest file in a MIDlet suite's JAR file? 

A. The manifest file can be accessed by only one authorized MIDlet in every suite. 

B. The manifest file is hidden from MIDlets and CANNOT be accessed. 

C. The manifest file can be accessed by any class using Class.getResourceAsStream(). 

D. The manifest file can be accessed only by using MIDlet.getAppProperty(). 

Answer: C 


Q219. - (Topic 2) 

Given: 

DatagramConnection dConnection = (DatagramConnection) Connector.open("datagram://:9009"); 

Which is true? 

A. A client mode datagram connection is created for receiving datagrams. 

B. A client mode datagram connection is created only for sending datagrams. 

C. A server mode datagram connection is created for both sending and receiving datagrams by way of the same port. 

D. A server mode datagram connection is created for both sending and receiving datagrams using different ports. 

Answer: C 


Q220. - (Topic 1) 

A Player plays a sound after start() is called. Which is the most efficient way to pause the playback so that it may be started as soon as possible when required? 

A. call setRate(0) on the player 

B. call stop() on the player 

C. call close() on the player 

D. call System.gc() to collect those resources marked for garbage collection 

Answer: B